Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Lehet h még nem 1.2-esek a szerverek, nem?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nah most 6-an vagyunk a szerón aki akar jöjjön😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hello
Egy kis segítséget szeretnék.Felraktam az 1.2 es peccset, de nem csatlakozik egyetlen szeróhoz sem...se xfiréve, se ha a consolba írom az ip-t.
Pls segítsetek!!!!!<#worship><#worship><#worship>

K9n SLI + amd 6400+Black Editon + 2*1024BallisticTracer + radeon HD 3870 512/ddr4 + LC Power siletnt 550W

Miley Cyrus
Ki tudja elküldeni az Alap profilokat?
Lécci nagyon kellene!!
msn: [email protected]

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

mods mappa alá kell még a mod-nak egy külön könyvtár, és az alá kell rakni a file-okat, így csináltad?

steam, origin: ACE_hun

MBP Schaefer

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Tdm / Sd Server

Ojjektum Klán szerver.😊

A kiírások angolulmennek mivel angol szeró révén mennek rá külföldiek és egy szót nemtudnak magyarul...
De a mi szerónk,magyar.😊
Bár egyikönk szerint néha lagos,én még nem vettem észre,ha az akkor áttesszük hollandiába,hátha az jobb.

Áhhhh! felraktam a patch-et! (1.2) Aztán a crack..persze jó lett egybõl minden..fel ment a szérora!! Aztán csak lestem..nincs hangja a játéknak!!!! Könyörgöm, MIÉRT????? Valaki? a rendszerhangok mennek!!
Nem tudja valaki megmondani, hogy mit csináljak, hogy solo-ba ne fagyjon le a 3. pálya betöltésénél. az elsõ 2-õ simán megy.
zaki
másodikra fel tudok menni, valszeg ott rontom a levegõt addig, amíg pl a darksky szerót át nem állítják... 😄

kBagyula
Van neve is? 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

De ez nem magyar szeró!😊

Angliai szeró,stabil 50-60as pinggel...😊

Lacee86
És hogy lehet olyanra felmenni? Engem érdekelne, persze csak ha nem túl bonyolult.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ránézek majd köszi,mi most a Commodot használjuk mert sokan arra keresnek war-t tegnap nyertünk friccek ellen 9:11 (õmapjuk) 7:13 (mi mapunk), de egy kínszenvedés,szerintem még szánalmasabb a sélülés mint simamódban,vagy nemtom,de kifejezetten rühellem amikor valakit 2 méterrõl mellbelövök 3szor magnummal,és még odarohan lekéselni,vagy amikor az 1lövetû 50%-ban 2 lövésbõl öl,vagy a thomsonból vagy 5-6 skuló kell egy emberbe 3-4 méterrõl..😄

kBagyula
Írtam korábban miért nem jön senki magyar szerókra: Egyszerûen nem lehet csatlakozni rájuk. A "No or bad challenge for address" hiba miatt.
Tudom leírtátok sokszor, hogy hogyan lehet mégis felmenni egy ilyen szerverre, de most komolyan: én és más sem veszi a fáradtságot, hogy kínlódjanak vele, én inkább klikkolok egy olyanra, amire gond nélkül csatlakozok.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Köszönöm! Majd akkor frissítem és benézek oda is!!
én néztem, a warmod 1.28 nem olyan rossz...

Egy mod.
A lényege hogy egyenlõ esélyekkel induljon mindkét csapat--> csak fegyvereket tudsz váltani (a nevetségesre --> skillemtesre😄 sikerült fegyók pl cod4-ben automata csipák,p90 tiltva) perkekbõl is csak 1-2 db van (ilyen last stand,martyrdom és egyéb baromságokk egytõl egyig kivéve),a sérülés nem hc de nem is szar mint a sima módban.
Tulajdonképpen egy warozásra alkalmazott mod. Arra várunk miis amik eddig jöttek ehhez a cod5-höz szarok.
Public szerókon nagyon ritkán alkalmazzák.

Mi az a PAM? És mire jó?
Köszi!
Oké,de szerók vannak elég sok,pam pedig álatlában nem public-ra vannak rakva...
Public szerók jó pinggel vannak dögivel,üresek...

Miley Cyrus
Nekem am tudna valaki segíteni?
Mert mindenki azt írja h "nem küldöm"!
Az van h letöröltem a Profilokat és nem jönnek vissza sehogy!
Újraraktam a játékot, semmi, most megnézem ha letörlöm a game-t és windows restart és utána no patch meg ilyesmik!

De ha valaki lenne olyan kedves és az Alap hangsúlyozom az Alap Profilokat elküldené, nem a sajátját annak 1000 meg 1x hálás lennék!

Kösz!

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

csuszi
mert a kinux kell a sok serverhez. a pam is ahhoz igazodik, meg az új patch sem ártana (1.3 kb április) legtöbben ismerõsök közül azért nem játszanak, mert se pam se linux. ezek kellenek, ez van.

MJ rulz Pink Team The Only One

Háût a cékereszthiányt hamar meglehet szokni de akár úgy is be tudom állítani hogy minden célkereszt,meg minden olyan legyen mint a sima csak jobb sérüléssel...Hc-n is lehet finomítani mert olykor nevetségesre állítják,a kettõ közti átmenet szerintem teljesen jó.😊

HC-t én is osztom!!! bár nincs célkereszt ami alapvetõn zavar, de sérülés az tényleg vicc a simában, sokszor a HUD is felesleges sok infót tartalmaz...lehet azért azt érezni, hogy hány töltény lehet még, stb...
Egy teli szeró is mindig egy üres állapotból indul. Oda is fel kell mennie az elsõ embernek. Ha valakinek van kedvenc szerója az visszajár oda akár hányan vannak ott és ha felmegy az elsõ pár ember akkor a tobbieknek is menni kell. Egy idõ után be lehet járatni és megszokják az emberek, hogy pl.: 6-9 kozott jo gamek mennek megszokott nevekkel, stb...
(Én is bérlésen gondolkodom, de ha nincs rá igény, akkor felesleges...)
Ha több embernek játszhatnékja van gyüljetek,szóljatok,és ha zavar az SD/TDM váltakozás betudom állítani bármelyikre fixen (tõlem még azt is megbesuzélhetjük hányperc,stb),csak szóljatok.😊
HQ,többi játékmód felejtõs,only hc,mivel az alap sérülésmodell egy vicc..

Nah ezaz...Mienkre is feljöttek eddig összesen 68-an,hébehóba,egyszer láttam hogy 5 ember is fent volt...
De így ha senki nem megy fel sosemlesznek teli szerók....
A linux csodát nem tesz max több szeró lesz obinettel (mint mondtam obinettõl még nemlesz hûûûde ping,ha arra várnának az emberek😄D)

Na ezt én sem értem.
Akkor viszont, hogy alakulnak ki teli szerok? (pl.:darksky, vagy tudatlan IV most megállt egy kicsit, mert 1.2-esre váltottak>most megállt egy kicsit, mert 1.2-esre váltottak>)
Hát úgy, hogy kb. 5-8 embernek fel kell mennie, után már teli lesz és valszeg azok az emberek ismerik is egymást és meg van beszélve...
De akkor is sok az üres vagy néhány fõs szeró...
Mindenki várja a linux szeróhoz a motyit mint a messiást de nemnagyon értem minek...
Van egy jópár magyar szeró,mind üres...A mienkre sem jön szinte senki (holott a ping is tök nomrális,linux+obinettõl nem lesz jobb😄DD) ,néha feljön 1-2 ember megállapítják hogy kevesen vagyunk ennyi...Így sosem lesznek teliszerók,linux után sem...

Felraktam az 1.2 patchet (no meg a játékot is), nekem semmi bajom nincs vele, örülök hogy le tudtam lõni 1 embert 1 rifle lövésbõl... jóez, csak kell linux server binary, meg egy normális PAM

nem tom nekem is volt ilyesmi gondom... nem tudom miért nem volt jó a készítõknek a cod2-es mod megoldás... be a main mappába oszt' csók

Zs0lt1
Srácok, leszedtem ilyen zombis pályákat és a leírás szerint beraktam a mods mappába (100%, hogy jó helyre raktam) és ha megnézem a mods menüpontot, akkor nem jelenik meg ott semmit.
Az tuti, hogy jó helyre rakom be a fájlokat.
Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

jól gondolod 😊

1.2 patch-ben szereplõ javítás pontosan mit jelent?:
"Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance."

Kiprobaltam és szerintem azt, hogy az 1.2 szerokon elég egy lövés ezekbõl a fegyverekbõl (pl.: kar98k), viszont 1.1-es szerokon kellett 2-3 legalább az ürgébe.

Jól gondolom, hogy itt a fine tuned (finomhangolás) azt jelenti, hogy erõsebb lett??
AZ X-fire-böl belehet.Han szereted a TDM-et,és tegnap találkoztam sok Magyarral is,akkor nézd meg ezt.:62.40.82.82:28962,vagy ezt:212.43.80.50:28963
TDM-szerverek.
Ha fenn vagyok,akkor ezen a néven:<DIV>BECSEHELY

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Üdv újra!
Háát igen ez lett nekem is a megoldás egyenlõre....uninstal az egész játék aztán csak az 1.1 es patch fel!! Remélem nem frissítik a servereket, míg a hiba fenn áll!
Bár ha frissitik akkor ki a fene fog játszani, mivel nem lehet belépni!! Azt viszont nem tudom, hogy serverkeresõbõl be lehet-é lépni a játékba, mivel ezt nem tudom kipróbálni!!
Qwerty4
Megkaptam, rejtett volt, leírom hogyha más se kapná, s rákeres legyen meg.
Profil/mentés mappája😄ocuments and Settings/felh. fiók/Local Settings/Application Data.
És ott az Activision mappa.

Qwerty4

C😄okumentumok.Legalábbis nálam ottvan

Qwerty4
Hello.

Hol tárolja a mentéseket vagy a profilt?<#felkialtas>

Elsõ látásra vélemény:
-menü, itt jól indul a dolog, tetszik, jó a zene (de azért jobban illene egy fantasy v. horror gammához) is kozben
-minek van gyorsmentés ha mégis használhatatlan?<#wilting>
-a videó nagyon jó az elején, még megjegyezném annak orülok, hogy egyre tobb játékban látom a filmezés kozben a toltést
-a grafika rosszabbnak tûnik, mint amilyen a 4-ben volt, az valahogy egy letisztultabb dolognak tûnt
-játékélményrõl még egyenlõre nem nyilatkozom, mert pár checkpointig vittem el, de érzem, hogy nagyon elégedetlen leszek

Qwerty4

Persze.Uninstall,és ne tedd fel az 1.2-töt.Addig amig nem orvosolják a problámát.Más fórumokon is panaszkodnak,hogy gond van vele.Várni kell egy kicsit amig megoldják.

Hali!
Nekem ugyanaz a bajom mint razor two nak.Az 1.2 es patch utan,amikor beirom a server ip cimet, a végén az enterre nem csinal semmit.Nem lép be sehogysem. Ha valaki tud kérem segitsen! kösz
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?Ember!!!!!!!!!!!!

sziasztok!!
honnan tudom letölteni a cod 5 höz a zmobi modot?
212.187.247.196:28960
TDM/SD
Gõzömsincs eredeti-e....Jobban örülnék ha az lenne, "Sajnos a magyar adminok vagy nem akarnak többé tört szervereket üzemeltetni," ezt a sort nem kommentálnám....
A szabályok jópár privi kérésére finomítva,csak MD tiltott,és sarokbakempelés hevigánnerrel.

Na igen.

De vannak sokan nem eredetivel is, és én azt mondom, minnél többen játszunk, annál jobb.

Ez az én véleményem.
csuszi
nem véletlenül toljuk az eredeti servereket.

MJ rulz Pink Team The Only One

Na emberek.

Ha valaki még nem tudná:

Az 1.2 patc törései fent vannak a Gamecopyworld oldalon. A single is, és a multi szerver és kliens oldala is.

Sajnos a magyar adminok vagy nem akarnak többé tört szervereket üzemeltetni, vagy nem tudják mit csinálnak, mert most nincs (vagy én nem találtam). Pedig már a Cod1 óta így mûködik a Windos szerveresdi.

A single-t egyértelmûen törni kell.
A multiban viszont (mint eddig is) csak a szervernek kell törtnek lenni.

Amennyiben adminok járnak erre, kérem töltsék le a szerver oldali törést, és aztán had szóljon.

Én kipróbáltam lan-on, mûködik a crack.

Nekem ugyan gyári a játékom, de ismerve e játék hányattatott sorsát megbántam már, hogy megvettem. Szóval csak törni kéne a szervereket.

Sok szerencsét!
Köszi!
Azóta beújítottam egy fullos új gépet... AMD Phenom és ilyesmik! Megy a CoD5 max grafikán😄 Jobb gamma lett, mint gondoltam😛
Köszi mindenkinek a segítséget!
kijozu
na tud valaki segíteni?
1: h hova kell rakni azt amit írtam?
2: h profil kell a játékhoz?

^^Arielle Forever^^

Ígyvan,gáz...Mindenesetre random hiba...
A szerónk mostmár 1.2 új pálya hozzáadva maplisthez,tdm/sd pályánként más.
A játék nem túl népszerû,a szeró sincs behírdetve sehol így egyenlõre elég üres aki akar mehet rá csapatni vote aktív ha cheater lenne,de itt,totalcod-on vagyok rendszerint így bármikor tudok rconból banolni ha gondlenne.Mindenesetre valószínû amint kijön Cod6 a szerót rakjuk át rá azonnal😄
212.187.247.196:28960

cs