Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egy kis segítséget szeretnék.Felraktam az 1.2 es peccset, de nem csatlakozik egyetlen szeróhoz sem...se xfiréve, se ha a consolba írom az ip-t.
Pls segítsetek!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
K9n SLI + amd 6400+Black Editon + 2*1024BallisticTracer + radeon HD 3870 512/ddr4 + LC Power siletnt 550W
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
steam, origin: ACE_hun
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Ojjektum Klán szerver.😊
A kiírások angolulmennek mivel angol szeró révén mennek rá külföldiek és egy szót nemtudnak magyarul...
De a mi szerónk,magyar.😊
Bár egyikönk szerint néha lagos,én még nem vettem észre,ha az akkor áttesszük hollandiába,hátha az jobb.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Angliai szeró,stabil 50-60as pinggel...😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tudom leírtátok sokszor, hogy hogyan lehet mégis felmenni egy ilyen szerverre, de most komolyan: én és más sem veszi a fáradtságot, hogy kínlódjanak vele, én inkább klikkolok egy olyanra, amire gond nélkül csatlakozok.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A lényege hogy egyenlõ esélyekkel induljon mindkét csapat--> csak fegyvereket tudsz váltani (a nevetségesre --> skillemtesre😄 sikerült fegyók pl cod4-ben automata csipák,p90 tiltva) perkekbõl is csak 1-2 db van (ilyen last stand,martyrdom és egyéb baromságokk egytõl egyig kivéve),a sérülés nem hc de nem is szar mint a sima módban.
Tulajdonképpen egy warozásra alkalmazott mod. Arra várunk miis amik eddig jöttek ehhez a cod5-höz szarok.
Public szerókon nagyon ritkán alkalmazzák.
Köszi!
Public szerók jó pinggel vannak dögivel,üresek...
Mert mindenki azt írja h "nem küldöm"!
Az van h letöröltem a Profilokat és nem jönnek vissza sehogy!
Újraraktam a játékot, semmi, most megnézem ha letörlöm a game-t és windows restart és utána no patch meg ilyesmik!
De ha valaki lenne olyan kedves és az Alap hangsúlyozom az Alap Profilokat elküldené, nem a sajátját annak 1000 meg 1x hálás lennék!
Kösz!
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
MJ rulz Pink Team The Only One
(Én is bérlésen gondolkodom, de ha nincs rá igény, akkor felesleges...)
HQ,többi játékmód felejtõs,only hc,mivel az alap sérülésmodell egy vicc..
De így ha senki nem megy fel sosemlesznek teli szerók....
A linux csodát nem tesz max több szeró lesz obinettel (mint mondtam obinettõl még nemlesz hûûûde ping,ha arra várnának az emberek😄D)
Akkor viszont, hogy alakulnak ki teli szerok? (pl.:darksky, vagy tudatlan IV most megállt egy kicsit, mert 1.2-esre váltottak>most megállt egy kicsit, mert 1.2-esre váltottak>)
Hát úgy, hogy kb. 5-8 embernek fel kell mennie, után már teli lesz és valszeg azok az emberek ismerik is egymást és meg van beszélve...
De akkor is sok az üres vagy néhány fõs szeró...
Van egy jópár magyar szeró,mind üres...A mienkre sem jön szinte senki (holott a ping is tök nomrális,linux+obinettõl nem lesz jobb😄DD) ,néha feljön 1-2 ember megállapítják hogy kevesen vagyunk ennyi...Így sosem lesznek teliszerók,linux után sem...
Az tuti, hogy jó helyre rakom be a fájlokat.
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance."
Kiprobaltam és szerintem azt, hogy az 1.2 szerokon elég egy lövés ezekbõl a fegyverekbõl (pl.: kar98k), viszont 1.1-es szerokon kellett 2-3 legalább az ürgébe.
Jól gondolom, hogy itt a fine tuned (finomhangolás) azt jelenti, hogy erõsebb lett??
TDM-szerverek.
Ha fenn vagyok,akkor ezen a néven:<DIV>BECSEHELY
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Háát igen ez lett nekem is a megoldás egyenlõre....uninstal az egész játék aztán csak az 1.1 es patch fel!! Remélem nem frissítik a servereket, míg a hiba fenn áll!
Bár ha frissitik akkor ki a fene fog játszani, mivel nem lehet belépni!! Azt viszont nem tudom, hogy serverkeresõbõl be lehet-é lépni a játékba, mivel ezt nem tudom kipróbálni!!
Profil/mentés mappája😄ocuments and Settings/felh. fiók/Local Settings/Application Data.
És ott az Activision mappa.
Qwerty4
Hol tárolja a mentéseket vagy a profilt?<#felkialtas>#felkialtas>
Elsõ látásra vélemény:
-menü, itt jól indul a dolog, tetszik, jó a zene (de azért jobban illene egy fantasy v. horror gammához) is kozben
-minek van gyorsmentés ha mégis használhatatlan?<#wilting>#wilting>
-a videó nagyon jó az elején, még megjegyezném annak orülok, hogy egyre tobb játékban látom a filmezés kozben a toltést
-a grafika rosszabbnak tûnik, mint amilyen a 4-ben volt, az valahogy egy letisztultabb dolognak tûnt
-játékélményrõl még egyenlõre nem nyilatkozom, mert pár checkpointig vittem el, de érzem, hogy nagyon elégedetlen leszek
Qwerty4
Nekem ugyanaz a bajom mint razor two nak.Az 1.2 es patch utan,amikor beirom a server ip cimet, a végén az enterre nem csinal semmit.Nem lép be sehogysem. Ha valaki tud kérem segitsen! kösz
honnan tudom letölteni a cod 5 höz a zmobi modot?
TDM/SD
Gõzömsincs eredeti-e....Jobban örülnék ha az lenne, "Sajnos a magyar adminok vagy nem akarnak többé tört szervereket üzemeltetni," ezt a sort nem kommentálnám....
A szabályok jópár privi kérésére finomítva,csak MD tiltott,és sarokbakempelés hevigánnerrel.
De vannak sokan nem eredetivel is, és én azt mondom, minnél többen játszunk, annál jobb.
Ez az én véleményem.
Ha valaki még nem tudná:
Az 1.2 patc törései fent vannak a Gamecopyworld oldalon. A single is, és a multi szerver és kliens oldala is.
Sajnos a magyar adminok vagy nem akarnak többé tört szervereket üzemeltetni, vagy nem tudják mit csinálnak, mert most nincs (vagy én nem találtam). Pedig már a Cod1 óta így mûködik a Windos szerveresdi.
A single-t egyértelmûen törni kell.
A multiban viszont (mint eddig is) csak a szervernek kell törtnek lenni.
Amennyiben adminok járnak erre, kérem töltsék le a szerver oldali törést, és aztán had szóljon.
Én kipróbáltam lan-on, mûködik a crack.
Nekem ugyan gyári a játékom, de ismerve e játék hányattatott sorsát megbántam már, hogy megvettem. Szóval csak törni kéne a szervereket.
Sok szerencsét!
Azóta beújítottam egy fullos új gépet... AMD Phenom és ilyesmik! Megy a CoD5 max grafikán😄 Jobb gamma lett, mint gondoltam😛
Köszi mindenkinek a segítséget!
1: h hova kell rakni azt amit írtam?
2: h profil kell a játékhoz?
^^Arielle Forever^^
A szerónk mostmár 1.2 új pálya hozzáadva maplisthez,tdm/sd pályánként más.
A játék nem túl népszerû,a szeró sincs behírdetve sehol így egyenlõre elég üres aki akar mehet rá csapatni vote aktív ha cheater lenne,de itt,totalcod-on vagyok rendszerint így bármikor tudok rconból banolni ha gondlenne.Mindenesetre valószínû amint kijön Cod6 a szerót rakjuk át rá azonnal😄
212.187.247.196:28960
cs