• voodoo98
    skyline: lehet, hogy mondasz valamit :D, csak az a baj, hogy nekem a native 1280 (úgy gondolom, hogy mindenképp nativ-ben kell haszálni a monitort), szoval nem tudom magasabbra venni, és ez elég kicsi itt kell még az AA, de nagyon

más:
    olyan gondom van, hogy 2gh-zes core2-vel (3-ra húzva, ez lehet, hogy gond) hd4870-nel elég sűrűn beszaggat, de nem folyamatosan szaggat (ilyenkor gyenge a vkártya,de itt nem ez van), hanem néha/sűrűn bebicskázik a kép és fps is leesik, 4gb ram (bár xp sp3 alatt tolom), szinte nem megy jobban mint hd4850-nel. single-ben is és multiban is, single-ben, amikor a vége felé járok (reichstag) és 5-8 lőnek rám, rendesen leesik 30 fps-re, rendesen beszaggat, nem csak bicskázik.
    próbáltam már 8.12-es és 9.2-es driverrel, sőt ez régen egy másik hd4870-nel (az is sapphire volt, tehát tok ugyanilyen) 8.11-es vagy 8.12 driverral hibátlanul ment. maxon, 50-60fps-sel.
    azóta semmi nem történt csak annyi, hogy vettem egy A4 tech egeret és amikor azt bedugtam akkor lett a gond(!!!), de nem hiszem, hogy ettől lehet...EGY EGÉR MIATT???? Nem hiszem.
    Tudtok segíteni?
    Rohadt idegesítő!!!!
    Köszi!
    (bármi infó jó lenne, hogy mivel lehet a gond...)