Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
a 2 darab COD5-öt hova rakjam?
semmi kiterjetszése sincs

^^Arielle Forever^^

Prince23
Gamecopyworld
1.2 server patch etc
csak még nem próbáltam

kijozu
akkor mondjuk nem segítenél?

^^Arielle Forever^^

Prince23
Öcsém... nem tudtok várni míg rendezõdnek a dolgok? úgy is lesz megoldás rá. Már van is, csak googlebe szét kén nézni

kijozu
még 1vmi:S
letöröltem a profilokat mindet!
gondoltam game reinstall és jólesz!
de nem jöttek vissza..!
valaki feltudja tenni az õ mappáját?
kösz!

^^Arielle Forever^^

MBP Schaefer
Köszi!

De azért a készítõk részérõl ez eléggé gáz ( 2009-ben 16 bit ).

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Próbálja meg a haverod 1.2-vel, az nem fog menni.

TaRka0107
Szevasztok!! Nekem azt irja ki minden szerónál h Please download the latest version!! (tudom mit jelent) Nem lehetne valamit csinálni ellene?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Üdv mindenkinek!!
Szóval feltettem az új patch-et(1.2-es) nah azóta sehogy sem tudok felkapcsolódni a serverekre!!! A favoritokból próbálok mint eddig...de semmi sem történik!!
Valaki tud rá valami megoldást??
kijozu
ha nem eredeti mér ne menne?
van haverom akinek me(nt)gy!

^^Arielle Forever^^

Ha nem eredeti nem is fog. Vedd fel favoritnak a szerverkeresõjében azt az ip címet amit mondjuk Xfire-ben vagy Game Tracker; Game-Monitor-on találsz és játékon belül csatlakozz a szerverekre.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Helo,
1.2 es path-et használja már valaki??
Sajnálom de még kezdõ vagyok és nem tudom mit jelent: "Beregeltek" ?? Egyébként az 1.2-es patch javított vmit, már tovább tölti de még mindíg lefagy?!? Pontosítva az "Eviction" pályát nem tudja betölteni. Létezik 1.3-as patch?
TaRka0107
Szevasztok!! Még az 1.2es szeróknál meg mindegyiknél azt írja ki hogy Please download the latest patch!!😄 Mi lehet a gond?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kijozu
Heló!
Nekem nem megy a multi...se 1.1-el se 1.2-vel!

És nem enged online profilt csinálni!
Letöltött!

^^Arielle Forever^^

Prince23
Most senki sincs rajta, de azért +fav

1.2 TDM 195.56.77.21:28970

Prince23
Azt én is megfogom.

Az adott profilodnak amilyen nevet adtál olyan néven játszol,ha más nevet akarsz más profilt kell csinálnod,vagy a config fájllal játszadozni is lehet vmit.
A készítõk úgygondolták hogy mindenki beregel a nevére amit használ és azt nem változtatgatja..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Beregeltek rendessen?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

zaki
remélem most már nem tudnak lemenni az egyes pályák alá. na attól tudom felb@szni az agyamat.

berlinboy6329
"Multi map bugok,hibák sokasága javítva"

Mi a hiba abban,hogy a bazooka dobott +20 magasságot meg +helyeket blokkoltak le?A mocskos k... a...kat h kivették.Ez a játék max jumpolni jó,mig kijön az MW2,de hogy azt is elbasszák ahhoz pofa kell.Iw leszarta,h mit csinálunk,a játékmenetre feigyeltek,de ezek..Grat Tréarch!

És még gondoltam arra h megveszem.Ezek után,jól döntöttem h nem.na majd a MW2-t.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem..😊
Most néztem utánna nem Ultimate problem,random. Vista.😊
Állítsd a hangokat a hangvezérlõdben 24 bitrõl 16bit/48000hz-re (dvd minõség...)...

MBP Schaefer
Dettó :-( Ultimate

Ugyanez....Haveromnál is...
Esetleg nállad Vista Ultimate van? Mert nállunk igen...Hangkari neki alaplapi realtek nekem sb x-fi gamer...

MBP Schaefer
Sziasztok!
Patch után nincs hangja a játéknak!? Valakinél hasonló?
Köszi.

Nah a szeró is befrissítve 1.2-re.

Ahhh..Mint majom a farkának..😊
500 mega...
Új pálya--> Makin nappal
Multi map bugok,hibák sokasága javítva
BoltAction finomhangolva
Stbstb.....Háh..😊

Prince23
Ha nem a gép az ok akkor mi? Ráadásul eredeti a játék! Mit tudok vele kezdeni hogy mûködjön rendesen?!
nem is fog

Vackor1024
Hali.
Miért nem tudok nevet változtatni? Csak azt a nevet engedi amit a profilnál csináltam, hiába bindelek be új nevet nem vált át.

Lacee86
Már megoldódott.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Hali! Az miért van, h hiába teszem fel az 1.1 patcht, a játékban 1.0.872-es verziószámot ír ki, és nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre, mert kiírja h update-ljem a játékot. Az 1.2 patch tudtommal még nem jelent meg. Elõre is köszi a segítséget.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HJa igen,valaki írta privátban hogy lehetne taktikai szerver,nem nemlesz. Az amikor valaki taktikai szervernek nyilvánítja azt amikor futni nemszabad,mindenkinél csipa van és ha mozogni akarsz a nagy nyilt téren lassan kell keresztülmenni (mivel ugyebár nemlehet futni)úgy hogy közben vagy 10 csipa néz rád na az nem taktika hanem egy vicc....
Volt szerencsém ilyen szervehez,rendesen röhögtem amikor az op voice-on ugatott hogy nefussak mert ez taktikai szerver,aztán beálltam egy helyre és csipával sorba szedegettem le a sétálgatókat...😄
Nagy taktika..köszi nem.😊
A taktika nem a futás nélkülözésén alapul...😊

Azt😄DD
Majd utánnanézek a neveinek a dolgoknak,mert ezeket olyanszinten nemhasználom hogy nagyon,és a normális játékosokat pedig csak idegesítik...
Nincs annál rosszabb,mint amikor valaki nem tud mást csak gépfegyverrel sarokban kucorogni,puskagránáttal kezdõre lövöldözni,SC ugyanolyan szánalom mint Cod4-ben LS (nemlenne vele semmi bajom,de az hogy lelõsz valakit és 1 ezredmásodperc alatt elõvan véve a pisztoly és lõhetvele na az vicc),MD-nek még az alapötlete is szánalmas...
Valószínüleg automata csipák is tiltva lesznek mivel hc-ben túl könnyû azzal mesterlövészkedni-> nem fair a normális csipákkal és a rohangáló egységekkel szemben.
Lángszóró még megfontolás alatt,mivel hc-ben szintén nevetséges,ha pont felédlángoz de lelövöd elötet még akkor is sanszos hogy egy kis pörköléstõl megfexel...
Meglátjuk,mindenesetre a puskagránát,sc és md biztos hogy tiltva.

A meccsekrõl:
TDM: 1500 pontig/15 perc
SD: 12 összkör / 6 összkörnél oldalváltás / 7 nyert kör -->azonnal gyõz
Tehát pl 6:5-nél még megy tovább de 7:3-nál vége.😊
6:6 draw beállítás még nincs de beállítjuk majd ha 6:6 akkor overtime és még1 kör.😊
SD idõk: 3:30 1 kör (kicsit hosszabbra tettük az alap idõnél hogy aki akar taktikázhasson), lerak: 5mp, 50mp alatt robban, 8mp a defuse.

Köszi!😄
Nem akartam szõrszálhasogató lenni, csak jó tisztába lenne a pontos szabályokkal.
Amúgy szerintem is jobb így.
GL (granade launcher) alatt azt érted, amikor fel lehet rakni egy puskára (pl.: gewehr) gránátot és úgy kilõni?
Sajna csak 18 slotra futja,mivel eredetileg jópáran úgy tervezték a klánban hogy csak warozásra lesz a szeró,de megszavaztuk publicra,így arra fizetünk.
5letet vagy beállítást ilyesmit szívesen fogadunk,megfontoljuk!😊
A szeró éjjel nappal megy,elméletileg mi csak esténként vagyunk fent,vote aktív,killcam aktív,hogy ha nincs admin a playerek kitudják szûrni ha valaki csal (pl sajna igen elterjedt az auto aim,visszajátszásban egybõl feltünik😄),és ki tudják szavazni.
A szeró angol,50-60as pinget ad (nállam upc-vel 54 körül letöltés közben😄),dsl-el és upc-vel teszteltük,teljesen jó.
bye

Hali!
Háh SC-t mindig keverem a cod4 LS-el majd átírom😄
Md martyrdom,gl grenade launcher mivel az van....😄
Kempelés azért csak boltokkal mert rengetegen hevigánnerrel beállnak egy sarokba és ledarálják aki eléjük fut--> mivel irreális a hevigánnerek pontossága így ez idegesítõ azok számára akik normálisan akarnak játszani.
SD alatt teljesen mind1 az úgyis idõre megy,ha kempel a támadó magára vessen..😊

Szia,
valszeg kicsi lama vagyok, de:
LS : Last Stand-re gondolsz szerintem ilyen COD5-ben nincs, csak 4-ben.
Itt Second Chance van. Ha jol tudom...
MD : gondolom Martyrdom
GL : foggalmam sincs. Ez mi???? valami gránáttal kapcsolatos dolog
kempelés tdm-ben csak bolt action-nal: csak bolt action rifle fegyokkal

Köszi!

vd98
Sziasztok!
én nekem van a call of duty world at war és hallotam rola hogy van a játékhoz zombi mod.
én kerestem a játékba zombi modot de nem találtam,googléba is kerestem hogy le lehet-e tölteni de találtam

nem tudjátok honnan tudom letölteni a Call of duty world at war hoz zombi modot?
Ha megnézed a legtöbb videó konzolról van,konzolon a sérülés kicsit arcadeosabb még ennél is,és lehet rocketjumpolni....Pc-n nemlehet csak konfigolt szerón.😊

212.187.247.196:28960

Várunk mindenkit szeretettel 18 fõs (4-6 fenntartott lesz) SD/TDM HC szerver, LS,MD,GL,Lángszóró,automata csipák tiltottak,kempelés tdm-ben csak bolt actionnel.
Ha van admin a szerón és probléma van forduljatok hozzá,ha nincs admin VOTE engedélyezve ha probléma adódna valakivel (neadjisten cheater...).
Ha Adminnal adódik probléma szóljatok nekem.
A szeró egyenlõre tesztüzemben megy ping jó, ha war van a szerver zárva,egyébként publikus. Játékmód pályánként vált,1 pálya tdm 1 pálya SD.
Üdv,és mindenkinek jó játékot!😊

(pb aktív,a cheatereket figyeljük,aki cheatel azonnal ban)

Wreck86
gondolj bele,megy a tûzharc,lövés,gránát minden,és csak arra van idõd,hogy símán felugrálhass közben XDXD

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zaki
ez tényleg az, mennyit gyakorolhatták :d
mondjuk nem értem hogy éli túl a saját maga alá lõtt rpg-t...

Ne a Gépedet vádold ha nem jó a Game.

Wreck86

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sziasztok, olyan problémámvan hogy a játék a következö szint betöltése közben miníg ugyanott lefagy és nem tudok tovább menni. core 2 duo 2.2, vga: 8600gt, 2gb ram. Ha vki tudna segíteni. Köszi
grebber
#5766-ra valaki?

Next PC upgrade: 2022

csuszi
tele volt ma is...most jöttem le
10v10. pár napos csak, nincs tele állandóan.

MJ rulz Pink Team The Only One