• Lifer092
    Még csak most olvasom.... Soldier30 -hoz hasonló idiótákkal nem kell foglalkozni... Biztos valami nagy kemény gyerek lehetsz műanyag bicskával... :D Anyuci-apuci a segged alá teszi a gépet, meg az egyéb cuccokat, és húú de nagy vagyok mert milyen gépem van stb... Aztán meg olyan hülye vagy hozzá, hogy a gép oldalát is lángvágóval akarod leszedni.. Visszatérve a játékmegvételes témára.. A warezverziós játékok nem arra vannak, hogy azokkal rohangálj netre, és várd el a játékgyártótól hogy supportoljon neked egy warez -verziót, örülj ha nem b@sznak meg érte. Na, egy szó mint száz, letőltheted ugyan a játékokat csak kipróbálás céljából, hogy-hogy futna a teljes játék, de nem arra a célra találják ki az ilyet, hogy ilyennel rohangálj netre, meg kurv@ @nyádozz mert kivág a szerver a warez játékod miatt... Legtöbb rls csapat az nfo -fájlba (nemtudom tudod -e miaz? :D) oda is írja hogy hogy "If you like support for this game, BUY IT!" -pl, ez van a GTA4 nfo-jában.. Én ugyan warez-verziókkal játszom, de legalább nem rohangálok vele netre, meg nem fikázom azokat akik boltból veszik. Igaz, nekem is van 1-2eredeti de azok régiek.