Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Az a gondom, hogy XP alatt elindítom a játékot és beugrik a felirat, és utána csak a sötét képernyõ van! AMD64 3200, Nvidia 7600GT, 1GB Ram!
összes prestige kell... 1 prestige, +1 slot

Vackor1024
Hali. Miért van, hogy nemtudom a nevem átírni? Csak azt a nevet engedi amit a profilnál csináltam. A cfg-ben bennevan a bind de nemvált nevet.

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy amikor elinditom xfire-vel a játékot elkezd tölteni, de a csapatválasztó menünél SERVER DISCONNECT üzenettel kilép. Várom a megoldást a problémára. xD
Prince23
Am ha azt akarom, hogy mind a 10 class elérhetõ legyen, elég csak egyszer prestige-elni?
vagy kb 10-szer kell használjam a prestiget, h mind meglegyen az összes class?

légyszi segitsetek!
most váltottam vistára, és amikor inditanam a játékot az leteszi magat az asztalra fekete képernyõvel, és ennyi.
hallottam h lehet a a hangal kell valamit csinálni, de vista alá felsem tudom pakolni a sound blaster 5.1 hez a drivert.
hali
Prince23
Szerintetek miért kékhalálozik a játék? Feltettem egy modot, zombis. talán amiatt?

Prince23
De mondok még valamit. Az említett szerón érdekes módon (ma) akit próbáltam lõni az mind cigány vót. S ha lelõttem karabéllyal középtávról, és ugyebár tdm-be futni kell, erre megöl a mártírja. Onnantól mondom magamban: minek is lõttem le ezt a juggeres balfaszt? Több szituk után, már azt a kérdést panaszoltam magam elé, h érdemes e ide járni? Meglátjuk.
A másik az, h vannak olyan kretének, akik külföldinek adják ki magukat, csakhogy tudjanak GL-ezni (grenade launcher). Szánalmas tud lenni. Rosszul tanították angolul az illetõt.

bocs, csak felvételi után kiélem a magyar nyelvi tudásom szépségeit xD

csuszi
ez persze csak vicc volt😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
hoppá! nem .

Prince23
hoppá.

Letiltják

Prince23
Respect. Errõl van szó. A pláne meg az, akik 65 szinten használjak csak ugyanazon perkeket minden classban. Azért a CoD 4-ben ilyet nem találni. Bár lehet kezdetben ott is volt. Vagy csak értelmes szerókra járok/járunk.

Sztem idõvel itt is (DarkSky) letiltsák majd a cigányperket.

csuszi
riflevel belelövök 2-öt a faszba (fejbe) és még fetreng a földön...vagy ha nincs second chance, akkor teszem azt utána rohanok pisztollyal (kurva értelmes így a rifle...) és még 2-õt!!!!! kell belelõnöm. nocomment ha ez neked így fair. persze erre az idiótábbak mondják hogy nem kötelezõ rifle-vel lenni, meg te is berakhatod a juggert meg társai. igen, csak én szeretném élvezni a játékot, és ha kicsit nagyobb kihívás lenne, és a thomson féle machine-okból 1-2 év utána elege van az embernek és eg ykicsit puskázgatna...nem beszélve arról, hogy ezen logika mentén kb ha lenne benne örökélet, én azt se használnám, és rinyálna a sok balfasz, hogy ott van neked is miért nem használod? érted a logikát...ha a kiadó elbasz valamit, akkor az adott használói közeg lehetne (és az éretelmesebb helyeken vanm is) annyira értelmes, hogy saját szabályaik (belsõ moráljuk) alapján javítják a hülyeséget.

csuszi
nem egészen ez a helyzet. a készítõ optimalizálatlanul adta ki a játékot, amiben a jugger overpowered. ezért nem használják értelmes servereken... mert ha az élete múlna mindenkinek, mindneki azt használná, annyira kurva tápos, és ezzel egysíkúvá (értelmetlenné) tenné az egyik clast úgy ahogy van. és ez nem kockaság kérdése, hanem elhatározásé, hogy pistike nem sírja tele a zsepiját amikor kicsit kaszabolják a fejét, hanem megembereli magát és csak azért se rakja be azt a szart. nem beszélve arról, hogy nemhogy egy classt hanem egy teljes fegyverosztályt (rifle) értelmetlenné tesz, mert lehetetlen vele juggerest lõni. ez az activision hibája (bár szerintem direkt hagyták benne, hogy a balfaszok is verhessék magukat valamire) hogy a stopping power hogy a tökömbe nem lövi át a juggert, mert akkor nem lenne ilyen elbaszott a balance.

max kicsit tovább él de igyis ugyis lekaszálom a nagyapoval😄<#violent>

Prince23
Azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak martyrdom meg juggernaut perk van a világon. Sok 15 éveseknek csak ez létezik a cod-ba, eza két perk. Ahol pedig normális szeró van ott pedig tiltják. Persze ennek az együttes hasznáata böki a csõrõmet, s nem csak nekem. ezért járunk pl hc tdm szerókra is. csak ez a szerón lévõ több tag a mai napon nagyon kifogtak, vagy csak õk fogtak ki engem, és rosszkor voltam rossz helyen... már nem emlékszem. de aki jugger+martyrt használ az igazi cigánygyerek a mi codos nyelvünkön.

Lacee86
De amúgy persze abban is van igazság, amit te mondasz. Csak ennél árnyaltabb a dolog sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Figyelj, és mi van ha vki nem annyira ügyes, vagy csak egyszerûen nincs lehetõsége vagy nem akar állandóan a gép elõtt ülni? Annak meg attól élvezhetetlen a játék, hogy teli van kockákkal a szerver, akik amikor még fel sem ocsúdtál, már 2x kinyírtak újra. Ez meg a másik oldal. Te ezt mondod, de más meg mást. Kis tolerancia, igaz, ez csak játék, de akkor is.

Prince23
Bocsánat. a felnõtt helyett ezt akartam írni:

emberi játékos.

Prince23
Ja és a juggernaut+martyrdom perk-párosítás a leglámább összeállítás a cod-ban. erre szokták mondani, hogy cigányperk. Ezt nem én találtam ki. ezeknek a tagoknak 2 fejlövés kell. szal irreális. kis tizenéves szarháziak 😄 ilyet egy felnött nem használ.

Prince23
Vannak más szerók is. Csak kb 4napja játszom ott. De az a bajom, hogy a tagok 90%-a azt használja ott. Juggernaut+martyrdom. Ez szerinted helyén van? Megértem, hogy van 2-3 ilyen... de ami sok az sok. Inkább megyek tl szerókra.

Lacee86
Sztem jogtalan a háborgásod. Amiket felsoroltál, mind legálisan benne vannak a játékban. Neked is lehetõséged van használni õket. Ha meg nem tetszik, ne játssz vele, vagy keress/csinálj olyan szervert ahol külön szabályok szerint nem lehet ezeket használni.

kBagyula
Újra kéne raknod a windózt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Prince23
Pfff de felbaszott a DarkSky szerver. annyi láma jár oda, mind jugger+martyrdomos perkekkel. Hol élnek ezek? biztos mind 10 éves szarháziak. ja és a sok gl-esek. így nem lehet játszani! 😛

sziasztok!feltettem a játékot nem akar indulni,mi lehet a hiba?
ezért vettem meg a boltban és ugyanazt csinálja mint a letöltött.
gépem jo hozzá ezért nem értem.
Ha valaki tud segitsen!
Elöre is köszönöm
Lacee86
Hello! Én a régi multi mentésem akarom mûködésre bírni végre. Szóval mit kell csinálni? Te látom vágod a dolgokat, szóval ha esetleg tudod a megoldást és leírnád, azt megköszönném.

Prince23
A zombizás megmentia játékot, na és persze a multi.

w77d
hát gyerekek én csalódtam ebben a részben. Nem érte meg a pénzt. Most megkezdem a multizást, mert a single rész olyan borzasztóan unalmas, hogy az már hihetetlen..

Faszom tudsz olvasni?
DJRX7: csak egy kicsit olvass vissza...
Ezt kellett volna elolvasnod:
mikrofonhead #5689
nsanyo netet le kell tiltani az elsõ mentésig a játékba, aztán már menni fog nettel is de addig nem fog elindulni!de WAREZ-t a másikba 😊
Na akkor ez van..

És akkor mivan? Haveromnak kiírtam és neki ment...

Prince23
w77d
az hogy nem vetted meg

Lacee86
Hali! Újra feltettem a játékot, és a mentéseim szeretném visszahozni. A single az sikerült is, de a mikor a multit akarom indítani, kilép hibaüzenettel, corrupt file-ról magyaráz. A játékom igaz nem eredeti, offline profilom van, így $$$ nevû a profil. Az is furcsa, h mikor a játék menüjében "select online profil"-ra mennék, kilép hibaüzenettel (még akkor is, ha a régi mentéseim még be se rakom), azelõtt ezt nem csinálta, hanem a felkínált profilokat ki lehetett törölni. Aki esetleg tud megoldást, örömmel venném a segítségét. Elõre is köszi.

DJ RX7
csak egy kicsit olvass vissza...

:3

Hello! Nekem olyan problémám lenne hogy amikor belépek a "solo" menübe kiválasztom hogy "new game" és a nehézségi szintet is kiválasztom akkor nem történik semmi, csak eltünik a nehézségi szint menü. Mi lehet a probléma? Elõre is köszi!

nsanyo netet le kell tiltani az elsõ mentésig a játékba, aztán már menni fog nettel is de addig nem fog elindulni!de WAREZ-t a másikba 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

w77d
ez úgy tudom Warez hiba...

segítene valaki!!!!((COD 5))
a singleplayerben rámegyek a new game-re kiválasztom a nehézségi szintet és nem történik semmi. Már regisztráltam magam a cod 5 honlapján csak
nemtudom hogy honnan szerezzek UPC számot (azt a 12 számjegyü digitális számot) <#falbav>
Prince23
Indult egy második szoba a coop-network részlegben (minden ami coop, nemcsak Codos hama-szoba)

Akik nem fértek be a coop-network-ba, azoknak most van lehetõségük bejelentkezni, íme a szoba címe:

Név: coop-network2
psw: 18+

ezt tudom de akkor se akarja az igazat.visszább olvastam de senki nem tudott erre megoldast😊
a linux ezen a héten érkezik

csuszi
"...hiszen a legtöbb eladási listához hasonlóan hazánkban is szinte levakarhatatlan a COD5 a palettáról" - ennyit a fosozársól, csak könnyebb azzal rinyálni hogy szar a game, ha nem megy úgy mint az elõzõ. ha kijön a pam meg a linux lesz war és cb is ne aggódj.

csuszi
nem errõl van szó. amíg nincs linux binary és warmod (pam vagy kiforrott promod) addig nincs scene. minden új codnál van ellenállás a régi hívek között. ez minden sorozatnál így van legyen szó filmrõl vagy játékról vagy bármi másról. szerintem elég jó játék lett, csak a linux és a pam jöhetne már. de attól félek még legalább 1 hónap...

Mert nem csak úgy a "semmibe" kell hívni a légierõt, hanem a megadott célpontokra 😊 Ha jó célpontot választasz, akkor küldik a légierõt, ha nem, akkor hallod, amint bemondják a rádióba, h rossz koordináták. Elõször a messze szemben lévõ épületet kell asszem, majd a jobb oldalon lévõ nagyobb kastélyszerûséget.

sziasztok.utolso japán pályán vagyok légi erõt kénne hivni meg is van a radio rakkatuintok de semmi nem tõrtenik.csak nem egy bug?
Hello!
Warozgatni szeretnénk, de problémáink akadnak a war kereséssel.
Eddig cod4 ben egyszerû volt a dolgunk, felmentünk mircen a cod4.wars-ra, és kerestünk. Most eddig 1 hónap alatt 1 wart sikerült onnan összehozni. Gondolom az emberek már nem ott keresik a warokat, kevesen is vannak. Hogy érdemes tehát wart keresni? Másik hogy olyan wart keresnénk ahol amolyan cod4 es pam mod lenne, ahol nincsenek "pubskill" perkek (pl betty, stb..), de nem is promod, mert az nagyon nem jön be hogy nincs futás meg stb..Vannak ilyenek, és mivagyunk a bénák, vagy tényleg mindenki fosozza a cod5-t, és egyáltalán nincs "scene", amitõl most mi nagyon félünk. THX a válaszokat.

hello! én nekem amikor el akarom kezdeni a 3. pályát akkor betöltés közben kidob a windowsba és elõad egy konzolt mit tegyek?
hi,sokan irták,hogy nem jön be nbekik a játék ,ha esetleg valaki megszabadulna tõle tudok ajánlani cserébe cod4-et,értékegyeztetéssel😛