Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan problémám van, hogy amikor elinditom xfire-vel a játékot elkezd tölteni, de a csapatválasztó menünél SERVER DISCONNECT üzenettel kilép. Várom a megoldást a problémára. xD
vagy kb 10-szer kell használjam a prestiget, h mind meglegyen az összes class?
most váltottam vistára, és amikor inditanam a játékot az leteszi magat az asztalra fekete képernyõvel, és ennyi.
hallottam h lehet a a hangal kell valamit csinálni, de vista alá felsem tudom pakolni a sound blaster 5.1 hez a drivert.
hali
A másik az, h vannak olyan kretének, akik külföldinek adják ki magukat, csakhogy tudjanak GL-ezni (grenade launcher). Szánalmas tud lenni. Rosszul tanították angolul az illetõt.
Sztem idõvel itt is (DarkSky) letiltsák majd a cigányperket.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ezért vettem meg a boltban és ugyanazt csinálja mint a letöltött.
gépem jo hozzá ezért nem értem.
Ha valaki tud segitsen!
Elöre is köszönöm
DJRX7: csak egy kicsit olvass vissza...
Ezt kellett volna elolvasnod:
mikrofonhead #5689
nsanyo netet le kell tiltani az elsõ mentésig a játékba, aztán már menni fog nettel is de addig nem fog elindulni!de WAREZ-t a másikba 😊
Na akkor ez van..
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
a singleplayerben rámegyek a new game-re kiválasztom a nehézségi szintet és nem történik semmi. Már regisztráltam magam a cod 5 honlapján csak
nemtudom hogy honnan szerezzek UPC számot (azt a 12 számjegyü digitális számot) <#falbav>#falbav>
Akik nem fértek be a coop-network-ba, azoknak most van lehetõségük bejelentkezni, íme a szoba címe:
Név: coop-network2
psw: 18+
Warozgatni szeretnénk, de problémáink akadnak a war kereséssel.
Eddig cod4 ben egyszerû volt a dolgunk, felmentünk mircen a cod4.wars-ra, és kerestünk. Most eddig 1 hónap alatt 1 wart sikerült onnan összehozni. Gondolom az emberek már nem ott keresik a warokat, kevesen is vannak. Hogy érdemes tehát wart keresni? Másik hogy olyan wart keresnénk ahol amolyan cod4 es pam mod lenne, ahol nincsenek "pubskill" perkek (pl betty, stb..), de nem is promod, mert az nagyon nem jön be hogy nincs futás meg stb..Vannak ilyenek, és mivagyunk a bénák, vagy tényleg mindenki fosozza a cod5-t, és egyáltalán nincs "scene", amitõl most mi nagyon félünk. THX a válaszokat.