• Skyline
    Na ez az amit már szó nélkül nem bírok:
    "vannak akkora osstoba barmok,hogy kidobtok ennyi pénzt egy játékért"

Az ilyen felfogású csöködt agyú baromarcúak miatt (maradjunk annyiban hogy se lányod,se 30 betöltött éved,max olyan 15,ha mégsem akkor újab szomrú példa hány faszfej él magyarországon) kapunk pc-re évről évre egyre kevesebb és egyre szarabb játékokat.
    Ne kuncsorogj itt a megoldásért,old meg,google jóbarát,nagy agykapacitás nemkell hozzá hogy megtaláld a hiba okát.
    És főleg ne szídd és ne ostobázd le azt aki megveszi a játékot,mert játszik vele sokat,miközben te szánalmas warezféreg kis buzi itt kuncsorogsz mert az eddig működő multid most nemműködik...Szomorú,én kérek elnézést a fejlesztők nevében hogy a hozzád hasonló kis patkányokat nem supportolják,SŐT! Az én kurva anyámat!

A warezosok meg takjarodjanak már át a wareztopicba a nyügükkel és tartsák már tiszteletben azokat akik olyan játékot amivel szívesen játszanak megvesznek (igen,én sem veszek meg indent,de mivel ezt multiban sokat tolom,így megérdemli a készítő,megvettem,ahogy jópár más játékot is-->ez kb évi 4-5 játék 50 ezer forint 1 évre elostva wow...)

Egyébként meg tanulj meg írni,legalább alapszavakat le tudj írni helyesen homár.