• voodoo98
    8/10-adnék neki, mert rohadtul elfogult vagyok 2.vh-val kapcsolatban (pl.:kurvára bejönnek a fegyók, egyenruhák, autok, stb.).
    De az tény, hogy a mohaa-t (alied assault és valahol a cod1-et is ide sorolnám az is nagyon visszaadta [ugyanazok a srácok csinálták]) semmi nem fogja megverni hangulat terén (legalább is nálam a 2vh-ús fps-ek között). Nekem eléggé visszaadta a kor hangulatát. pl.: airborne és pacific assault kurva nagy rakás szar volt, ehhez a kettőhöz képest a cod5 kurva jó lett, főleg a multiról beszélek most. (Cod4 ugye modern hadviselés az annyire nem érdekel, bár nagyon jól sikerült ez tény!)
    Tetszik a rank rendszer is, perkek se rosszak (nem cod4-eztem multiban sokat, sőt nagyon keveset!!!max 1 órát, tehát nekem itt ez új), csak itt is sok csaló (lvl hack és fast xp szerverek 5000xp/kill) van és elvesziti a varázsát a 65-ös rank (esetleg a prestige 10 sem jelent sokat senkinek emiatt)!
    Kár, hogy azt a kijelentést tették, hogy nem lesz több cod 2.vh-val...lehetne...csak pár évig (3-5) pihentetni kéne ezt a témát...