Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
warez kérdés warez topikban..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hozz létre egy active.txt-t a profiles mappába, és tetszés szerint válasz ki egy mappát és ird bele a txt-be mentsd el, és jó lesz

Gyovai
Megcsináltam így:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222987559&no=643

De nem jó..ugyanugy hibaüzenet ,be se lép..a profile mappábol kell mindent kitörölni nem??
C:\document and settings\neved\local settings\application data\activison\codwaw\players\profiles\---->a profilesböl kell mindent kitörölni? mert én így csináltam..

Morfi
Alapbeállítás hogy nem látod a rejtett mappákat.
Gyovai: Általános beállítások/Képernyõ/Látszik a rejtett/system fájl.

Ha van egy profilom amibe vannak mentések, azokat a mentéseket hogy tudom átrakni egy másik profilba? ha bemásolom a saves mappát nem olvassa be õket. valami program van erre?

Wreck86
ez nem a patch függõ,ez egy rejtett mappa,total commanderben talán alapbeállítás, hogy látod,de várjuk meg azokat,akik pontosan tudják😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Gyovai
Sziaztok!
OLyan problámám van h fölraktam a játékot ,crackeltem elinditom és kidob hibaüzenettel és kiirja h unhandled exepction caught. Olvastam h mit kéne tenni de nekem nincs ilyen mappám h :
C:\document and settings\neved\local settings\application data\activison\codwaw\players\profiles\. Magyarul nincs local settings mappa a C:\document and settings\neved\-mappába.
Kérdés:Mit tegyek? esetleg az 1.2 patch javíthat ezen?Elõre is köszi!

MEdievil
játékmód függõ ha jól emlékszem SD 50 TDM 10 stb..

F

RNadal1203
BUÉK everybody! köszönök nektek minden segítséget amit tõletek kaptam 😊

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

HD JOHNNIE
BUÉK!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Wreck86
BUÉK!😊

Jim Morrison
authentic faliure, hibaüzenettel nem tudok connectalni egyetlen szerverhez sem.(visszaolvastam és az 1.2 patch valszeg segít rajta) mi lehet a gond? hogyan lehet emelni a presztízst?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Elõbb nekem is ez volt...

Helló!Az mér van ha rámeek a singléra kiválasztom h resume game betoltõdik és kidob semmi hiba üzenettel.Erre van vmi megoldás?

Jim Morrison
Most akkor mennyi xp-t kapok multiban 1 kill után?? mindenhol más...

Na késõn de én is kiakasztottam... Szerintem jó volt.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sziasztok!Nekem az a bajom amikor a Coop on be akarok lépni valahova join game és nem lép be :S Mit tegyek?
RNadal1203
nem..7 kill után hívhatod õket int a COD4-ben a helit

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Wreck86
köszi!
a kutyák a pályákon vannak és lehet õket "aktiválni"?

watto
Hali! Lenne gey hatalmas gondom, elindítom a single/coop -ot
rámegyek new game kiválasztom nehézségi szintet , nem történik
semmi .... ottvan select mission 1db van rákattolok nehézséget
választok és semmi! ez wtf? mit kell csinálni?😛

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

G.I.JOE
Wreck86
Sziasztok!Tudna vki linkelni nekem egy videót a kutyákról? Mert hallottam,hogy lehet vhogy kutyát is ráküldeni az ellenfélre,de nem láttam még videóban.
köszi

R0zs0máK
Helló.

Az mitõl lehet, hogy CSAK a COD kiakad folyton? Szabálytalan mûveletet hajt végre, vagy egyszerûen csak kékhalál és újraindul. Ma próbáltam egy Win reinstallt, eddig XP64 volt, most XP32, minden driverbõl a legfrissebb és nem akarja az igazat...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

The Protector
Jól mondtam.A videókártyád a ludas.Azon nem nagyon fog elindulni.A többi cucc is kevés,de a videókártya a fõ bûnös.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Waczkor
Ha jól emléxem itt fel kellett robbantani ezeket.Az egyik bunker mellett találsz robbanóanyagot.De ahogy nézem van nálad,szal dupla kattintás az egér jobb gombjával és rádobja majd a cuccot,utána meg bal egérgomb és bumm.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Köszönöm a segítséget.... bevált!

romeozor
haverod vegyen új gépet, nem üti meg a minimum rendszerkövetelményt

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

A haverom konfigja:

amd sempron 3000+
1 gb ram
radeon x550 256mb

Suzaka
Légyszi erre aki vmennyire ért hozzái:
valaki eltudná mondani hogyha szerver csinálok hogy lehetne beállítani h pl csak 1 vagy csak a kiválasztott mapokat adja be ne az összeset? Köszi^^ Jah és arra nincs valami megoldás h külsõ szerver konfig fájlt (server.cfg) be lehessen tölteni?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Ja de nem ez az én problémém hanem haveromé

Ja rz ugy következik hogy a haverom elinditja a gammát de egyszer csak puff a játék kidobja az asztalra ezzel a hibával

The Protector
Ha azt akarod h vki segítesen akkor picit több infó kéne nem csak az h bekopizod a hibaüzenetet.

Annyi kiderül h a videókártyával kapcsolatos a hibád.sm.3.0-ás a karid.Vagy írd már le a konfigodat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Egy haveromnak olyan baja van a gamával, hogy

used 1.13 MB memory in DB alloc
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 256 MB of video memory and 415 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 3 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------

Error during initialization:
Unhandled exception caught

sziasztok itt tartok, csak nem tudom mit kell csinálni. Valaki segítsen.
Csináltam 1 képet is: KÉP

cs valaki el tudja küldeni a lanfixed
Colton
hellO!

Valaki meg tudná mondani hogy mi az a "UPC Number"? Szeretném regisztrálni a Játékot de nem tom mi az a UPC Number mindenhol néztem de nem találom! Please Help! Elõre is kösz!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

romeozor
ha törlöd az mpdata fájlodat akkor kezdheted az elejérõl a szintezést

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Nekem ez segített:link

Suzaka
ööö valaki eltudná mondani hogyha szerver csinálok hogy lehetne beállítani h pl csak 1 vagy csak a kiválasztott mapokat adja be ne az összeset? Köszi^^ Jah és arra nincs valami megoldás h külsõ szerver konfig fájlt (server.cfg) be lehessen tölteni?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

mazsola89
Hi ALL! Egy kis segítség kellene! Elakadtam a "Blowtorch Corkscrew" küldetésnél. pontosan ott amikor elérünk a domb tetején lévõ bumkerben és fel kellene robbantani azt az packot! Remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi

Törölt felhasználó
hy
kipróbáltam a lvl hacket...
de semmi értelme nincs,...és nem akar törlödni onnan mindig benne marad a játékba ahányszor ujrainditom...
ki akarom venni és ujrakezdeni az egész rankot
ehhez most akkor ujra kell teni az egész játékot?
hát srácok egyenlõre a gépigényt valamint a méretet tekintve nem vagyok elájulva a gammától,(az idén jelentek meg sokkal "butább" gamék melyek grafban lövik ezt)na de még nagyon az elején járok,talán késõbb történik valami ami lenyûgöz.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Szasztok! azon a pályán mit kell csináli amikor ilyen ejtõernyõs csomagokat kellene felrobbantani? vagy mi... Ez a Tankos rész után azzem 2 pályával van, valaki segítsen. köszi

Találkoztam hasonlóval. Szedd le innen a Call of Duty: World at War ALL ACCESS CHEAT + CHEAT ENABLER nevû fájlt és a tartalmát tedd be a C:\Documents and Settings\*neved*\Local Settings\Application Data\Activision mappába. Ha ezután indítod a játékot olyan lesz mintha már végigjátszottad volna. Ha a new gamera kattintasz akkor pedig elõrõl tudod kezdeni a játékot és menteni is fog magától.
Nem vagyok kezdõ ilyen téren... bár az igaz, hogy eddig általában eredeti játékokkal játszottam...

Telepítés, crack... minden megvolt.

A jobb felsõ sarokban OFFLINE -t ír... és hiába próbálok indítani SP-t semmi sem történik.... ám lent te magad írtad, hogy nem kell az SP-hez account.

A linket Pulyka9-nek küldtem. Írd le pontosan mért nem tudsz játszani. Föltelepítetted, megcrackelted? Vagy nem tudtad föltelepíteni?
macleody
Jó az csak be kell jelentkezni hozzá.
Szerintem nem jó a link

Itt a gyógyszer a problémádra!
Ezt hogy érted. A single módhoz nem kell acc. Vagy a Reloadedes verzióhoz a telepítõkódra gondolsz? Vagy fölraktad a játékot és mikor a new gamera kattintasz nem történik semmi?