• Qwerty4
    A lerágott csont témára.Ebben a formában lerágott csont, nem sokban kulonbozik semelyik agytalan világháborús FPS-től.Az, hogy vannak lehetőségek benne az egy dolog, de hogy nem mutatják be ezeket a lehetőségeket az biztos, és ez nagy hiba ...
    Hangulattalan, egyszerűen az volt, erre nincs mit mondjak.Én nem éreztem hangulatosnak.
    Leírtam milyen bugokat találtam, a script bugok az idegesítőek leginkább, ami a tankos pályán volt.A 3. példa már nem annyira lényeges, minden játékban előfordul, hogy néha pár tárgyba belesétálhatunk.
    Grafika témában, a CoD4 sokkal jobban tetszett a szememnek.A WaW-ban pont a textúrák tűntek kidolgozatlannak, pár helyszínen tényleg nagyon jó, de a legtobb részen sivárak, színtelenek, élettelenek.
    A quicksavere szukség lenne, mondjuk egy eü csomagos játékmentnél, mint régen.De itt is, mert a gránátok kurva idegesítőek...
    Idézetek hiánya, már csak azért is írtam negatívumnak, mert szakítottak egy hagyománnyal és hiányzott.
    Hogy miért játszottam?Megvan a válasz az adott HWSW topikban, egy másik posztban, alább.
    Az oroszokról.Ha már oroszok, akkor beszéljenek is úgy, így annyira hiteltelen az egész.Persze ebben az esetben ajánlott az angol felirat a párbeszédek kozben.