• Lacee86
    Akkor reagálnék rá:

"-lerágott csont a játékmenet és a téma is" Nem értek egyet, sztem igen is vannak még lehetőségek a témában.
    "-hangulattalan" A Cod 2 kétségtelenül hangulatosabb, de ezt azért nem mondanám rá.
    "-bugok" Ehhez annyira nem értek, de biztos akad benne, mint a legtöbb játékban.
    "-a 4. részhez képest a grafika is gyengébb" Abszolút nem értek vele egyet, sztem egyértelműen látható, h szebb textúrák, effektek vannak.
    "-ilyen játékból még ez is sok volt, pedig rovid" Akkor minek játszottad végig?!
    "-miért van quacksave opció, ha használhatatlan..." Ez jogos kérdés, bár szükség nincs rá igazából.
    "-rossz mentési rendszer, ez sok új játéknál megjelenik, ha meghalok lényegtelen jeleneteket játszat újra, mindneki ismeri a jelenséget" Igen, előfordult pár helyen valóban.
    "-az idézetek hiányoznak, idáig minden cod részben jelen voltak pedig" Nem lényegi kérdés.
    "-az ellenfelek néha nagyon gagyik, bután viselkednek" Előfordul, de alapjában nem rossz az MI.
    "-onmagában a tankos pálya bug nélkül is rohadt unalmas volt és nemcsak az" Én szeretem a tankos pályákat.
    "-az oroszok továbbra sem oroszul beszélnek" Rohadtul nem zavar, mivel egy kukkot sem tudok oroszul. És sztem a legtöbb játékos szintén nem tud.

Nálam: 7/10