• Gery Sniper
    Na akkor kiegészítem én is amit írtam.. Nem bujkálok senki elől igaz nincs fent képem meg ilyenek ( és nem lazítok rommá gyúrt testtel a Jútyúbon sem) de mielőtt összekevernél egy anyu pénzén élősködő tinivel, 29 éves egri szerződéses katona vok, innen ered a nickem is.. A gyúrós videó annyira nem érintett meg, mivel ha bajba kerülsz nem súlyt emelni kell, hanem ütni...Az olvasással neked lehetnek problémáid, mivel nem azoknak szóltam be akik megveszik a bolti játékokat, amik sajnos messze nem a magyar átlagfizetésekhez lettek árazva, hanem kizárólag a Te kioktató stílusoddal volt problémám! Ha gyúrás helyett néha belenéznél a híradóba láthatnád, hogy manapság 11000 forint nagyon sok embernek nem 1-2 bulira kell, hanem 1 heti kajára...Sajnos ez a nagy magyar valóság, örülök neki ha Te ebből nem tapasztaltál semmit...A warez oldalakra látogatók nagy részét nem a fejlesztők lehúzása vezérli, hanem ez az egyetlen lehetőség hogy hozzájussanak az áhított játékhoz(szomorú, de ez van)...Folytathatnánk ezt a vitát jövő karácsonyig, de szerintem senkit nem érdekel rajtunk kívül.