Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A prestige mod mikor lesz elérhetõ? Ma próbáltam felmenni a tudatlanra, és a no or bad challenge for address üzenetet adja, más szerverre fel megy, mi baja lehet?
nem értem mért nem lehet normálisan elvinni 65-ig
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW
MJ rulz Pink Team The Only One
Pont ma akadtam egy hasonló klánba csak angol-ba. Beléptem hi all ott voltam 5 percet erre kiraktak. Visszamentem megkérdeztem, h miért a kick, nem válaszoltak. Maradtam ettõl függetlenül és nem vágtak ki. Nem értem õket...
Melyik szerveren garázdálkodsz most amúgy? Én még eddig nem tettem be a lábam magyar szeróra.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
leszarom hackelsz vagy nem, kit érdekel a sok majom közül melyik hogy csal... nc.
és ha téged kibasznak johnie, akkor már mindent értek. mert azt azért el kell ismernem, hogy nekem jó nagy pofám van (mondjuk jelen esetben meg sem szólaltam, csak egy hi és game), és ez ugye sok embernek nem tetszik. de én adminként mindig igazságos voltam, anyázol kick, másikat baszogatod kick, tk-zol kick. ennyi. de én tudatlanról azt hittem, oylasmi mint az ngz/h&r. tévedtem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egy kérdés: prestige-bõl nem 10 szintet mondtál? Vagy most mi va'? 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Kiprobáltam azt hogy a mentést át tettem egy másik profilba, de onnan nem töltötte be, mit cisnáljak
Szóval XP tulajdonosoknak nincs segítség Hz visszaállítás ügyben??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Elkészült a Chips & Cola magazin 4.száma. Ebben található Call of duty: World at War és Silent Hill:Homecoming videóteszt.
Chips&Cola magazin 04 ( COD:WaW és Silent Hill:HC videótesztekkel)
Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
Aki nem láttam még nézze meg az elõzõ számokat is az oldalon.
Felhívás : Jövõ heti podcast 04 rádiómûsorhoz Cod:wAw témában várom riportalanyok jelentkezését akik szívsesen beszélnének a játék single és multiplayer részérõl.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
localized_english_iw00.iwd
localized_english_iw01.iwd
localized_english_iw02.iwd
localized_english_iw03.iwd
ezek belelépsz ott vannak soundok.... :]
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Pontosan hol is kell XP alatt a frekvenciát levenni?
Mindenképpen köszi a tippet kipróbálom...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
szabad fordítás:
a trey tud róla, 1.2 patch-ben lesz javítva...
elhiszem hogy a legtöbb serveren faszkalap az admin, mert 14-18 évesektõl mit is vár az ember, de hogy tudatlanon is ekkora idiotizmus van, én se cod1-ben, se cod2-ben, se cod4-ben nem basztam ki soha senkit indok nélkül...
Memória: 512MB (XP) vagy 1GB (Vista esetén)
Merevlemez tárhely: 8GB
Grafikus Kártya: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT vagy nagyobb (Shader 3.0 vagy jobb) 256 MB memóriával.
És ha valakinek elmegy az öruljõn mert nem sok gép viszi el <#szomoru1>#szomoru1>
I met God. She's black
Hát hól is kezdjem?Jelenleg warz verzióm van mivel szeretném kipróbálni hogy fut a gépemen mert a késöbbiek során például karácsonyra megkérném.Lehessen mit ajándékozni nekem.
Szóval az gáz hogy Solo-t elkezdtem.Elsõ két bevetés simán el is ment de a harmadik (miután Sullivant leszúrják és valami reptéri bevetésrõl van szó) már nem tõlt be.Lepörög a történet és mikor vége és várnám a START feliratot befagy a gép...Multinál hasonló a helyzet.Downfall,Hangar stb. betõlt rendesen.Outskirts,Castle és Asylum már nem.A legroszabb az hogy kék képernyõt vág hozzám aztán restart...Nem kékhalál mert már 20x volt hogy így elintézett.
Kompabilitást beállítottam de nem jó...Valkienk van ötlete mi lehet a gond? Gigabyte 7600GT-m van és 800X600, 2X AA-n játszanék vele.Csak az árnyék van kikapcsolva.A VGA nem bírja vagy mi?<#rinya>#rinya>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Direct3DDevice: Present failed: Driver internal error es NVIDIA-s az toltse le ezt a drivert
http://downloads.guru3d.com/ForceWare-175.16-XP-32-bit--WHQL-download-1918.html
es utana menni fog a game.
ha idegesit hogy nagyon lassan tolt be, akkor pedig a COD5 parancsikonjan jobb gomb -> tulajdonsagok,
Kompatibilatas ful - > futtatás a kovetkezo komp.... es ott valaszd a Win98/win me-t... Alkalmazd... Es elvezd (vegre!) a jatekot 😉
Sajnos nálam ez se használt. Hátha neked jó lesz.
xfire: darki1981666
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
amúgy az lenne a kérdésem,hogy lesz 1.2-es patch is?