• csuszi
    én is megálltam prestige 3-on és napokig 65-ös voltam pedig nem csaltam;) aztán mégis újra nekiindultam, szal lehet hogy egyszerűen megáll, nem akar továbbmenni.
    hassel. a ppsh-át én próbáltam, szerintem abszolúte nem űber, gyenge, távolra szar, csak sok benne a skuló, de mivel löki is ki rendesen hamar lehet tölteni;) én nem venném ki, nem is csináltam classt rá. a fegyverhangok ízlések és pofonok, klánon belül felének bejön (nekem is) másik fele rühelli. 10 millát költöttek rá (dollárban;)). ez magáért beszél. nekem bejön, olyan távoli elvesző kelepelő nekem ez jobban valóságosabb mint a cod2/4.
    fegyversebzés: eddig egy cod se volt jól balanszozva (talán az 1), erre van kitalálva a versenymod (pam), és azt cod1-2 irányba viszik, és balanszozzák egy pár hónapig.
    lángszóró: közelre mindent visz, nade 3 m és szart se ér, és elég lassan teszi le.
    ha már szar balanszt akarunk keresni akkor az svt és a gevehr is kibaszott erős. a többi szerintem jó - ja mégse, a riflek geci gyengék. 1 lövés 90%ban kellene hogy öljön, ehelyett olyan 40-60ra tippelem. kibaszott idegesítő. az meg geci vicces, amikor egy rifle és egy magnum se elég egy NEM!!!! juggeresbe!! de ezen azért nem baszom fel magam, mert tudom hogy a pamban úgyis kijavítják. aki szerette a 2-őt nem értem miért nyafog, ez tulajdonképpen a 4 és a 2 egybegyúrása egy kis + extrával.