Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült fixelnem thx =)vmi treyarch.bik-et kellett törölni
de most lenne még egy problémám =S
amikor CO-OP serverekre akarok menni akkor nem enged föl!rákattintok hogy join és nem történik semmi!de ha fullos szeróra akarok menni akko kiírja hogy server is full..multiplayerben simán megy de coop-ban nem!help plz!!elõre is thx

Evil
Hát nemtudom neked mi a bugos de nálunk lazán fut, és szerintem még sokan másoknak is, csak maximum páran nembírják megcsinálni a kapcsolatot, tûzfal és egyéb beállításokat.
És ezért nemtudnak játszani . 😊

Szal hogy õszinte legyek nemtudom mi ez a FONTOS kamu szöveged <#idiota><#idiota>
Vagy csak rosszul fogalmaztad meg hogy segítesz másoknak beállítani hogy mûködjön a coop.

miért nem enged fel magyar szerverekre?
darki81
!!FONTOS!! 😄
Ûdv gémerek! ^^
Aki szeretne zombizni, az vegyen fel friendnek, mert elég bugos még és nemnagyon lehet csatlakozni a coop serverekhez! darQy_HU

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Wreck86
lol?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Váá jó let h uj drivert tettem fel de sajnos a procim nem bírja =( pedig nagyon jó kis gém lenne..:S na nembaj majd karácsonyra megajándékozom magam egy procival😄😄😄

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Wreck86
Sok probléma lép fel úgy látom.Tipp,próbáljátok meg azt,hogy nem a legdurvább beállításon indítjátok el,hanem egy olyan középmezõnyösen,meg a hangot,amit írtak állítsátok át,aztán hátha.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hy, nemrég telepítettem a játékot és az lenne a prrblémám hogy mikor elindítottam vagy 4-5 másodpecig bejött egy fekete képernyõ és aztán ujraindult a gép vagyis bejött egy kék képernyõ ahol kivolt írva hogy a windows ujraindult a számítógép károsodásának megakadályozása érdekében stb..stb.. Most mit csináljak h mûködjön?? még megpróbálom a video kártya frissítést..

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Törtszervere a köv a megoldás.

"Megoldás:

profil kiválaszt - /connect ip.... nem enged be.

*** profilt kiválaszt - console lehív - felfelé gomb - enter ***

és már bent is vagy ha elég gyors a kezed "

XP-n hol lehet?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

foxpal
Start/Vezérlõpult/Hang/ és a frekvenciát 96000 Hz ---ról -48000 Hz-re kell venni*

foxpal
Farbiter csak 3-4 et kelett volna vissza olvasni...
Start/Vezérlõpult/Hang/ és a frekvenciát 96000 Hz

nekünk lesz.

Ha lenne public szeró ott fegyverlimiteket illetve perkkivételt vinnék véghez elsõsorban 😊

Akit érdekel CoD5 szerver, esetleg bérlése az dobjon PMet...
Gondolkodtam hogy hétfõn megjön az eredetim és bérelni kéne egy 16-18as public/war szerónak. Ha valaki benne lenne, vagy külön szeretne rendelni az dobjon már PMet pls 😊

Driver ,directx legfrisebb?

helló!ma vettem a játékot,felraktam a gépemre kb 10 perc alatt.
amikor el akarom indítani akkor bejön egy fekete képernyõ és úgy marad!
ha tudnátok segíteni akkor help plz!
a gépem:
9600GSO 384mb
2GB RAM
Intel Celeron 3.2 (egymagos)
elõre is köszi

foxpal
Szerintem mondj le a tört szerverrõl mert jobban megéri😊
Nemrég egy aimos volt a szerón és a statja:4death 74kill

Lacee86
Elég érdekes h eredeti játékkal tört szerveren akarsz játszani. 😊 Én örülnék ha meglenne eredetiben és nem csak tört szervereken játszhatnék, amibõl egyelõre elég kevés van, és teli van csalóval. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

foxpal
Nekem is eredeti és nemtudom miért akarsz te tört szerveren játszani ha bármely szerverre felmehetsz kivétel a tört magyar...
Azért mert csak hamachival tudsz

Helló!

EREDETI játékkal, hogy kell tört szerveren játszani????
Mindíg fellép online módba és úgy már nem csatlakozik tört szerverekre 😞
még annyi ,hogy a Hang után a hangszóró/tulajdonságok/és a megjelenõ kis ablaknál az utolsó kis fül/speciális/ott lehet állítani.

Persze ez Vistán van így Xp-n nem tudom de ugyan ez sztm.

RÁJÖTTEM A PROBLÉMÁRA.Activison oldalán volt leírva a probléma megoldása.

Akinek kilép vagy nem megy indításkor.!
vagy (Error during initialization: Unhandled exception caught)--valakinek ezt írja ki.
akkor enyitt kell tenni!😄

Start/Vezérlõpult/Hang/ és a frekvenciát 96000 Hz ---ról -48000 Hz-re kell venni.Vígan megy😄

Akinek tudtam ezzel segíteni annak szivesen.

Neked akkor eredeti? Nem lehet baj a videókártyánkkal?

Newyorker
Sziasztok!

Hogyan tudok új profilt létrehozni?

köszönöm

Lacee86
Hali! Nem tudja vki, h vhol megvan-e az a táblázat, h MP-ben melyik ranghoz hány XP kell? Mint anno Cod4-hez is megvolt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nekem is ugyan ez a problémám.De eddig válasz nincs,nem sokan nyomják eredetivel.Legalábbis nekem az és elindítom utánna írja ki.

BeatUhse
Kösz de nekem alapból nincs profilom , ha elsõre elindítom a játékot kise írja hogy create new account vagy valami , csináltam egy olyan hogy Players/profiles/active.txt oda beírtam egy account nevet de semmi változás :S nem tom ... én wanadoo ról töltöttem , nem tom volt e valakinek gondja azzal a verzióval

Sziasztok! Tudja valaki, hogy mért írja ki nekem hogy: Error during initialization: Unhandled exception caught?

HD JOHNNIE
Mondanátok egy pár magyar szeró ip-t? tdm ha lehetne egyelõre. az xfirem még mindig nem látja a gamet 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Bokafix2
Van aki a netet lõtte ki és úgy indult el. Én az 1.1-et tettem fel és úgy tudtam játszani. <#vigyor3>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bordy
nálam is ez volt. nem hol volt volt már, hátrébb találtam én is a leírást. a profilokat kitöröltem valahonnét és csináltam egy txt-t a helyükre. active.txt?

BeatUhse
Valaki megmagyarázná nekem miért nem tom elindítani a single playert? patchel már próbálkoztam , másik crackel is próbálkoztam de egyik esetben se ment , kifogytam már az ötletekbõl 😛

V43 1105
Kivan kapcsolva, belemész a Multiplayer beállitásokba és ott engedélyezned kell ! : )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
má megvan ugyis mindent be kell másolni a cod5 könyvtárába...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hy!!!

Banner alá kellene tenni egy linket, és a végére létrehozni egy moddoló topic-ot, mert lesz kérdés bõven!
😛
remélem meg lehet oldani, most hogy ingyenessé tették a programot, amivel moddolni lehet a játékot
SINGLE-és-MULTI kampányokat egyaránt!!!
1.kérdésem:
Valaki legyen szíves, és kapásból csak annyit monnyon meg, hogy ezt miképpen kell használni?
mármint ha kész egy mapp, akkor automatice berakja a játékba, vagy kapunk egy fájlt, és azt kell bemásolni a a játék mappáiba???

meg van végre csak az a baj még nincs sok szerver de igen jo
BeatUhse
Csõ all!
Másnak nem volt olyan problémája hogy letöltötte és nem indult el a single player? csak rámentem arra hogy milyen nehézségi fokon akarok játszani és nem csinál semmit . :/

Freddycom
"Unable to initialize Punkbuster. Punkbuster is disabled."

Vajon miért? Elvileg fent van.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Smithwarden
Van video youtube-on hogy 22es szintig vitte a srac egyedul.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Synchronous
Meg mindig hátra tartják a fejüket, minél nehezebb legyen eltalálni. Mert ha csak a karját lövöd szét attól még vigyorogva közeledik tovább.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Freddycom
ááá, értem.
Punkbuster feltétlen fel kell tennem ahhoz h játszak multit?

Nem original cod:waw-al lehet online-on gamelni?mert nem enged még online profilt sem csinálni😞

HD JOHNNIE
katt a multiplayer parancsikonra és ott van hogy find game

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Freddycom
miféle belsõ keresõjét a játéknak?

vérpocok
Most kezdtem el ezt a zombi módot és azért kegyetlen ám. A 6-7 szint után kezdenek nagyon szemtelenek lenni a rothadó bajtársak. Én pl. még zombit futni nem nagyon láttam, de ami itt van mindenért kárpótol. <#idiota> Addig is nehéz volt játszani, de mikor begyorsulnak, szinte gyorsabbak mint én. Épp hogy csak nincs rajtuk atléta és rövidnadrág. Szal szólóba 10. szintnél nem nagyon lehet továbbvinni.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.