• Gabe18
    Tennék két észrevételt plusz egy érdekesség (bug?).

Először is lehet csak én vagyok rosszindulatú,de milyen érdekes hogy akinek ilyen szép sosemlátott kitüntetése van mint az alábbi képen pár embernek,az az esetek 99%-ban 65 szinten van.Ilyenekből mért nem látok én mondjuk sok 10-est vagy 23-as... De az ritka mint a fehér holló,De 65-ös,az mint égen a csillag...

Ezt eddig azt hittem kifejezetten ilyen csalással lehet felnyomni egy pillanat alatt.Illetve nemrág feltüntek az olyan szerverek ahol S&D közben ha lelőnek se halsz meg,hanem újraéledsz.De nem,kérem,már van jobb!
    Mai játék elején jön egy gyerek és,kevéske angoltudásommal is kivettem hogy valami olyanról magyaráz hogy valami szerverről jön ahol EGY KILL 3500 pontot adott,és egy óra alatt pörgetett egy 65-öst.Erre mondhatnánk hogy hiszem ha látom...Hát alig egy óra mulva teljesen véletlenül bemenve egy másikra,láttam.Igaz itt "csak" 2000-et ért egy jó lövés...

Na most nem tudom ki hogy van vele,de az én meglátásom szerint ez ugyanolyan gusztustalan csalás mintha valaki WH-zik vagy más "régi" cheat-et használ.Még ha nem is közvetlenül az én játékomat rontja el ezzel,mint azok.
    Mert 2000-3500 pontért,van hogy én 20 percet is ülök a gép előtt a normál S&D közben,ide bemenve meg kb egy vaktában eleresztett lövés is többet ér.De lehet én vagyok már nagyon régimódi...
    Mindenesetre ezzel a rangrendszerrel akart valami jót a készitő a 4. meg most az 5. részben is,természetesen ezt is sikerül tönkretenni.Csak hogy ő megmutassa,mekkora király gyerek,2 nap alatt kipörgette 10x.

Végül meg egy érdekesség,meghalásom után spect.-ben néztem ezt az embert,aztán kissé fura hogy fps nézetből van távcső a fegyverén,külsőből meg nincs... Most nem tudom hogy ez mindig igy van csak én nem figyeltem eléggé,vagy ez hogy sikerült...