• Cs3
    Na ez a nagy talány. Tegnap játszottunk Coop-ot. Nagy lelkesen összetrombitál a csapat, vagyunk 4-en. Ebből kettő látja egymást és hol betud lépni, hol nem egymáshoz. A harmadik látja ezt a kettőt, de de nem tud belépni, én meg senkit nem láttam :) Gőz erővel mindenki elkezdte túrni az internetet, hogy akkor mit kell csinálni. Találtunk sok jó ötletet, de kicsit zavaros volt, pláne ami itt volt leírva. Áemberek pls úgy adjatok tanácsot, hogy próbáljátok beleképzelni annak a helyzetébe, aki még nem tudja azt, amit ti már tudtok.

Na szóval túrtuk az internetet. Sok próbálkozás után az alábbiakkal tudtunk játszani:

Hamachi 1.0.1.5.
    LANfix #1 a gamecopyworld-ről(ez egy indító fájl, nem írja felül a meglévőt, be kell másolni a játék könyvtárába és klikk erre a játék indításához)

A vicc az egészben, hogy még így se működött rendesen, hamachi verziótól és lanfix-el indítástól függetlenül volt aki mindig látta a másikat.

Szóval hamachi fenti verzió + lanfix exe-vel indítás. Hostoltam, aki látott mindig az bejött, más nem látott. Na mondom elindítom, megnézzük megy-e. Ment. Ahogy kiléptem a játékból, láss csodát! Mindenki látta a hosstomat és kezdődhetett a hentelés.

Ma este is lesz kiváncsi vagyok sikerül-e megint összehozni :)