Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis problémám ezzel a csodával, bár lehet én vagyok a hülye, de remélem megmondjátok:-). Szóval a boltban a RELODED verziót vettem meg, feltelepítettem elindul remekül. Solo módra klikkelek New Game kiválasztom a nehézségi szintet és nem történik semmi. Visszakerülök a New Game, Mission Selection részhez. Ennyi amit tud a progi:-). Elõre is köszi a válaszokat. Üdv
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Aki megveszi, ráadásul az eredeti áron, nem fél év múlva, az semmi kárt nem okozott a fejlesztõnek, teljesen jogosan fogja leugatni azt aki nem fogja megvenni, és itt sír majd, hogy nem tud játszani, vagy hogy sok a csiter. Ha normálisan szeretne gamelni vegye meg, vagy viselje a következményeket és legyen csendben.
Reggel inditanám a multi exe t indul a játék és utánna mikor a profilt választanám lefagy .nem tudjátok mi lehet a baj tegnap ég ment rendesen ma meg semmi
En most raktam fel 2x is, de az a gond, hogy ramegyek a new game -re, kivalasztom a nehezsegi szintet es akar mit valasztok semmi nem tortenik, ugyan ugy ott marad a menuben. missionselect nel is ez van.
Lehet sokakat most magamra haragítok, de nem álszent kicsit, hogy lassan 2 hete "warezoltok" e topicban pár nap múlva pedig - a játék megjelenése után - ha valaki csak egy crack -t vagy serialt mer kérni, természetesen ugyanezen arcok fogják leugatni vagy az udvariasabb csak elküldi a boltba...eredetiért.
Ugyanez vonatkozik a FAR CRY 2 topicra is.
Legyen mindenkinek szép napja.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Itt pedig a "Call of Duty: World at War UNLOCKER" kell neked. Az összes küldetést kilockolja, a zombisat is és a death cardokat is. Az nfo-ban benne van mit csinálj vele.
A single játékkal lenne gy olyan gondom, hogy ha átlépek multiba akkor elfelejti a single mentéseimet(és az összes beállításomat)... Baromi rossz mert már eléggé elõl voltam ( a repülõs résznél) és most kezdhetném elölrõl😞
Lehet valahonnan szerezni egy full save-t ? Ha lehet akkor hova kell tenni a játékon belül? Ha esetleg valaki tudna küldeni sajátot akkor a [email protected] címre küldje!
Vagy nem lehet valahogyan visszaállítani?
Köszi ha tudtok segíteni!
Üdv
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
de holnap összeszedem a csapatot és megdöntjük a 24et 😊
ha ma nem lép ki este az az 1 ember ..... dekár na mind1 majd holnap 😊
http://bf2s.com/player/swy/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És ha így kell akkor meg nem tudok ip-t beírni mert ha 0van az ip-ben akkor meg eltünik a concole
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Bár még csak a zombilövöldét próbáltam, meg 1-2 rövid alkalomma sima coopot (mert én is várok vkire 😛), azok alapján azt szûrtem le hogy nagyon jó (bár szerintem a Rainbow six vegas2-ben és ghost recon aw 1-2-ben jobb a coop).
A zombi lövölde jó, csak kellene több pálya, mert ezen az 1-en nem olyan jó már sokadszorra játszani. Fõleg hogy elég sokáig tart mire jön a nehezebb rész.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
88GTX 2G E8500
sp meg coop nem megy most
A gametracker-en vagy egy raklapnyi szero'.
Arra voltam kivancsi, h ha felteszem a peccset, akkor az 1.0-as private patch jo e hozza, vagy szoptam es varhatom a friss torest.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
nem tudom miért, de kilép a partraszállós pálya utáni pálya betöltésénél, pedig fennt ban a directx frissítés is ráadásul nem is egyszer. Most már nem írja ki h directx hiba csak fekete kép és kilép. esetleg hibaüzi. Megoldás van már erre?
http://bf2s.com/player/swy/
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W