Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azt mondom ha megveszed eredetiben attól még ugyanolyan sok csiter lessz ez nem attól függ hogy megveszede vagy sem mivel csalni mindenhol lehet csak 1 olyan ember kell aki elszánt és megirja hozzá a dolgokat szal ne azt magyarázd hogy eredetin nem lessz annyi csaló -.-
Ha lenne a topicnak egy olyan moderátora mint amilyen pl a Red Alert 3 topicnak van nem menne itt se a warezolás 😊
Köszönöm!!!

Hassel606
Szia! Valahol igazad van... Én is játszottam vele, és arra jó volt, hogy megállapítsam, ez nem ér tizenezer forintot!

ha átinstallálom a gamet a rangot át tudom vinni valahogy?
Sziasztok!
Van egy kis problémám ezzel a csodával, bár lehet én vagyok a hülye, de remélem megmondjátok:-). Szóval a boltban a RELODED verziót vettem meg, feltelepítettem elindul remekül. Solo módra klikkelek New Game kiválasztom a nehézségi szintet és nem történik semmi. Visszakerülök a New Game, Mission Selection részhez. Ennyi amit tud a progi:-). Elõre is köszi a válaszokat. Üdv

mama 2
Ja és: multizni már lehet valahogy?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Na végigjátszottam. Megnyilt a zombi mód, de az valami nagyon durva😄! a 4. körig bírtam...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

giorgio81
Ezek a death cardok jók valamire? Én össz-vissz kettõt találtam a 13-ból, igaz nem is nagyon keresgéltem

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Boron Power
Szerintem igen nagy a különbség a között, hogy most kíváncsiságból játszol, mert nem bírod ki, majd pedig megveszed(pl. én is elõrendeltem), és a között, hogy eleve cseszel megvenni.
Aki megveszi, ráadásul az eredeti áron, nem fél év múlva, az semmi kárt nem okozott a fejlesztõnek, teljesen jogosan fogja leugatni azt aki nem fogja megvenni, és itt sír majd, hogy nem tud játszani, vagy hogy sok a csiter. Ha normálisan szeretne gamelni vegye meg, vagy viselje a következményeket és legyen csendben.

Hello

Reggel inditanám a multi exe t indul a játék és utánna mikor a profilt választanám lefagy .nem tudjátok mi lehet a baj tegnap ég ment rendesen ma meg semmi
Simon szerintem ha valaki tudna valamit a crack ügyben tuti belinkelné de mivel énsem vagyok annyira tájékozott crackben igy várom hogy valaki linket tegyen vagyvalamit ha van valami akkor meg haverok szólnak úgyis és átküldik 😊
Udv!
En most raktam fel 2x is, de az a gond, hogy ramegyek a new game -re, kivalasztom a nehezsegi szintet es akar mit valasztok semmi nem tortenik, ugyan ugy ott marad a menuben. missionselect nel is ez van.

Sziasztok,

Lehet sokakat most magamra haragítok, de nem álszent kicsit, hogy lassan 2 hete "warezoltok" e topicban pár nap múlva pedig - a játék megjelenése után - ha valaki csak egy crack -t vagy serialt mer kérni, természetesen ugyanezen arcok fogják leugatni vagy az udvariasabb csak elküldi a boltba...eredetiért.

Ugyanez vonatkozik a FAR CRY 2 topicra is.

Legyen mindenkinek szép napja.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

gamecopyworld

Itt pedig a "Call of Duty: World at War UNLOCKER" kell neked. Az összes küldetést kilockolja, a zombisat is és a death cardokat is. Az nfo-ban benne van mit csinálj vele.
Sziasztok!
A single játékkal lenne gy olyan gondom, hogy ha átlépek multiba akkor elfelejti a single mentéseimet(és az összes beállításomat)... Baromi rossz mert már eléggé elõl voltam ( a repülõs résznél) és most kezdhetném elölrõl😞
Lehet valahonnan szerezni egy full save-t ? Ha lehet akkor hova kell tenni a játékon belül? Ha esetleg valaki tudna küldeni sajátot akkor a [email protected] címre küldje!
Vagy nem lehet valahogyan visszaállítani?
Köszi ha tudtok segíteni!
Üdv

zotya10002
Sziasztok!!A multiban van a DOME map, nekem ez az egy map ami nem megy a gépen!Tölt a gép sokáig asztán ezt írja ki😄IRECT 3D DEVICE😛RESENT FALIED😄RIVER INTERNAL ERROR!Mi lehet a hiba?HELP VALAKI!!Tegnap vettem egy ilyen vidkarit és rendesen fel tettem a drivert!!!!!!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ha nekünk irtad akkor a válasz: ma márnem 😊 1.5 óra kb mire a 24. szintig eljutunk 😄 vagy nmemtom nem számolom 😊csak gyorsan telik az idõ 😄
de holnap összeszedem a csapatot és megdöntjük a 24et 😊
ha ma nem lép ki este az az 1 ember ..... dekár na mind1 majd holnap 😊
Swy
tudna valaki segíteni? most már kilép , látom a tálcát, meg vmi cod console-t de azon kívül semmi és egy idõ után bezárom a feladatkezelõben mert ,,nem is válaszol". fennt van a directx frissítés is a legújabb, vga driver u.a.

http://bf2s.com/player/swy/

ma még játszotok?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Egyedül 8. szintig túlélem.Haverral 2-esben is 8-as a max 😞

Next PC upgrade: 2022

4en indultunk 21. körben az 1ik emberünk elment -.- pedig nagyon jól birtuk 😞 de itt a kép
V43 1105
XD Sehogy ..... még.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hello x-fire be hogy lehet belekeresni a cod 5 öt? mert nem látja a gépbe
16gaborm
Hát de Yes re van állítva a console és akor utána 0val tudom elõhozni nem?
És ha így kell akkor meg nem tudok ip-t beírni mert ha 0van az ip-ben akkor meg eltünik a concole

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Balumann
Hát úgy a legjobb szerintem, ha olyannal játszol akit jobban ismersz, és akkor végigviszitek a játékot együtt. Nekem a kedvenc mûfajom :-)
Bár még csak a zombilövöldét próbáltam, meg 1-2 rövid alkalomma sima coopot (mert én is várok vkire 😛), azok alapján azt szûrtem le hogy nagyon jó (bár szerintem a Rainbow six vegas2-ben és ghost recon aw 1-2-ben jobb a coop).

A zombi lövölde jó, csak kellene több pálya, mert ezen az 1-en nem olyan jó már sokadszorra játszani. Fõleg hogy elég sokáig tart mire jön a nehezebb rész.

TaRka0107
Szevasztok!! Van olyan hamachi szeró ahol nem coop van hanem rendes game?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tommy093
am milyen ez a coop dolog azt vágom hogy páran vagytok és akkor gép ellen de am jó dolgo ez 😄 ?

88GTX 2G E8500

Balumann
Remélem 😛

16gaborm
VGA-m!

Elvileg ez tud Shader 4.0-t+DirectX 10-et!!

Érdemes a DirectX-el foglalkozni?

2 órát adok neki és lesz lanfix 😄

Tommy093
kösz értem.. és sok idõ mire lesz ilyen lanfix szerintetek?

88GTX 2G E8500

Balumann
A multiplayer részét nem kell crackelni, nincs benne védelem (külön indítója is van), aki csak multizik az nyugodtan patchelje (1.1 private server készítõ már van). Single crack és coop lanfix még nincs...

multi megy törttel, ha servert akarsz csinálni akkor már megtalálható a private server patch AZ oldalon 😊
sp meg coop nem megy most

sajtburger
vki feltolná azt a cracket? Tényleg nem tudom mi lehet a gond.. minden stimmel..

Tommy093
vki coop? 1.1patch van fent van mér lanfix ?

88GTX 2G E8500

m0tTh0w
Nemhiszem, hogy csak magyar szervereken lehet tolni. <#bee1>
A gametracker-en vagy egy raklapnyi szero'.

Arra voltam kivancsi, h ha felteszem a peccset, akkor az 1.0-as private patch jo e hozza, vagy szoptam es varhatom a friss torest.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Swy
sziasztok!

nem tudom miért, de kilép a partraszállós pálya utáni pálya betöltésénél, pedig fennt ban a directx frissítés is ráadásul nem is egyszer. Most már nem írja ki h directx hiba csak fekete kép és kilép. esetleg hibaüzi. Megoldás van már erre?

http://bf2s.com/player/swy/

Balumann
Egy féle crack van csak...

Morfi
Van 2db 1.0-ás és 2db 1.1-es maygar szerver. Választhatsz 😄

m0tTh0w
Ezt az 1.1-es peccset meg nem erdemes felrakni ugye?

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

sajtburger
sajnos a frissítéssel sem megy. 😞 Totálissan nem tudom mi a gond, lehet a crack rossz.. van valakinek egy jó crackje???

16gaborm
köszi

Morfi
Játékban is lehet. Options -> Game options -> Console Enable

16gaborm
Conlsolt hogy tudom elõvarázyolni?És a játékban kell vagy elötte még?

Balumann
Favorits-ba hozzáadod IP alpaján a tört szervereket, és onnan tudsz csatlakozni. Ott van a faq-ban.

Morfi
Van valaki aki ért annyira az ASE-hoz, hogy segítene abban, hogy azokat a szervereket mutassa amilyen verziószámot beállítok benne.

16gaborm
A hivatalos megjelenés napjától majd lehet multi profilt csinálni,meg lehet majd látni a tört szervereket?Vayg ebben az 5ben csak LAN módszer marad?<#confused><#confused><#help>

Evil
Kijött a játék, az meg csak beta és nem demó.. Szóval igen törölheted, azzal többet nemfogsz tudni játszani.