• Whitee
    Csak pár szót írnék a játékról, ami csak is az én véleményem. Szóval felőlem belém köthetsz, hogy mekkora hülye vagyok, de spontán leszarom.
    Grafika:8/10 --> Brothers in Arms - Hell's Highway nevezetű játéknak sokkal, de sokkal jobb grafikája volt.
    Hang:9/10 Itt belevettem a néha kusza monológokat és az agyamra menő bánzáj bekiabálásokat.
    Játékélmény:6/10 --> Folyamatos kilépkedés, bug halmaz az egész játék. A patch se volt az igazi, majd ha adnak ki egy normálisat hozzá, akkor lehet több pont lesz.
    Ai: 5/10 --> Nagyon röhejes. Állok a katonával szemben(jó pár helyen) és nem lő, pedig a legnehezebb fokozaton játszom. Kipróbáltam a többi nehézségi szinten is, de ott is ugyan ilyen ratyi volt. Az okés, hogy kiugrálnak, meg elbújnak, de akkor is szörnyű.

Összességében 70%-ot adnék erre a játékra. Még egyszer mondom, lehet a következő patch-csel kijavítják eme hibákat, de nem látok nagy esélyt ennek. Ha össze kellene a Modern Warfare-el vetnem, az simán leverné ezt a játékot. Holott jobban kedvelem a 2.vh-s játékokat, mint a moderneket. Ez van, ezt kell szeretni.