• csuszi
    ez mi ha nem húzz a picsába te szerencsétlen?:
    "am csuszi tudtommal ez off/warez topic már bocsi :) ha nem teccik valami el lehet menni köszi szia :)" de egy kicsit benézted...te isten barma.
    és egy fórumon ilyet írni, hogy ne a hátad mögött, szerintem elég nehéz. jah igazad van, lehet: mert nem tudsz olvasni, értelmezni, így felfogni ami írok, így sajna tényleg a hátad mögött írok.
    és mivel buta vagy, előre megjósoltam, hogy oda lyukadunk ki, hogy 30 évesen szánalmas vagyok, ha játszok egy kicsit a spanokkal multiban. de igaz, előtte mg azt írtad, hogy az a ciki, ha valaki ezzel jön. ügyes:)
    és nem tudod kimagyarázni, aki tud olvasni, az látja hogy leszánalmasoztad magadat. Te nem tudsz, de sebaj.
    és nem kell megtisztelned, Tőled nem várom el. ahhoz nincs se eszed, se respected Nálam.
    ez a családapa nem uncsi kicsit? aki 30 évesen még nem családapa az mind szánalmas?:) érdekes felfogás. akkor szánalmas a fél világ. hidd el nem kell aggódnod a szocializációm miatt, nincs semmi baj a társadalmi beilleszkedésemmel.
    folyamatosan égeted Magad. nem baj, legalább jót mulatunk rajtad...