• Alienhun
    csuszi félreértettél valamit nem mondtam hopgy húzz el innen már bocs :)
    és TÉGED A HALÁL TISZTELJEN MEG :)
    Tessék boldogvagy hogy megtiszteltelek ennyivel? :D
    am azért vigyorgok csak hogy tudd hogy nincs miattad rossz kedvem hogy itt okoskodsz nemhogy inkább a családoddal töltenéd a napodat ha már úgyis otthon rohadsz és nem dolgozol na ezen gondolkodj el 1 kicsit.
    és mivel úgy értettem hogy te szerinted az a szánalmas aki leszarja a másikat az 1 dolog hogy félreértetted :) nem az én problémám én tudom mit akartam ennyi az nemérdekel hogy te mit akarsz 30éves fejeddel innkább azon gondolkozz hogy a családoddal mondjuk 1 közös programot eltölts pl valameik nap ne azon hogy ide mit irj nem úgy leszel jó apa ha kockulsz és megmutatod a fiadnak mekkora ászvagy cod5ben..de ha szerinted ez igy jó hajrá családapa :)
    vagy a másik dolog hogy miért is szántad rá magadat a kockulásra az az hogy nincs feleséged sem gyereked ez viszont a te korodban elég gáz..
    de igy tovább :)
    Hajrá Családapa :)
    na én ma már nemvagyok szal amit akarsz azt tartogasd holnapra és akkor ird amikor ittvagyok ne a hátam mögött köszi :)
    mielőtt azt irnád hogy mennyek kockulni csak ennyit:van kivel foglalkoznom igy nem töltöm itt az estém na hali :)