• csuszi
    kurvára nem a warez zavar nem tűnt fel? még válaszoltam is Neked, csak el kellene olvasni. hanem az, hogy az idióta úgy dumál, hogy nincs meg Neki eredetiben. és pláne, hogy a hibákat akár hiszed akár nem, a warez okozza. akkor baszódik el a játék, amikor a profillal bénázik a user. csak olvasgatni kellene a külföldi fórumokat, ahol csodák csodájára minden hiba megszűnt, ahogy a gazdagabb külföldiek elmentek szépen a bótba, és megvették az originalt.
    de a warezt se kellene szentesíteni, ha már itt tartunk. és az is érdekelne, hogy egy értelmesebbnek tűnt fórumozó, ugyan miben ért egyet egy olyannal, aki 1 ismétlem 1 db pontra se reagált amit írtam Neki, sőt, saját Magába gabalyodik bele, észre se veszi, hogy olyan dolgokra reflektál, amiket Én fel se vetettem.
    és hidd el, nem válaszolnék Neki, ha nem mulattatna a srác;)

az meg külön szegénységi bizonyítvány, hogy azt se veszik észre, hogy azzal hogy valaki eredeti játékot vásárol ezt cselekszi:
    1. támogatja azt, aki a jövőben Neki készít produktumot. ha ezt nem teszi, az nem fog, mivel becsődöl.
    2. helyesen cselekszik, mert ezt követeli a morális értékrend.
    3. cheater és bunkómentes servereken játszhat, ahol az admin tudja kit baszott ki 1 perce.
    4. ahol a pb és a gv végre tudja követni a csalásokat, és fel is tud lépne ellene.
    5. a crack nem bassza szét a felhasználó agyát.

de az végképp röhej, hogy azért rinyálnak tele (csak magyar fórumokat), hogy de szar a játék, mert nemindul el rendesen a warez. külföldön is rinyálnak, de a cracket és a warezt szidják, nem a játékot.

uff. végeztem. menjetek warezolni, az fasza, és Én hülyeségeket beszélek.