• Balumann
    Alienhun: Veled értek egyet részben, de nem kell forumon ezt hangoztatni. A játék meg tele van hibákkal amit nem a warez okoz, mint ahogy a fekete képernyőt és a szaggatást sem minden bizonnyal, mert a crack tökéletesen működik többnyire (nálam legalábbis perfekt, a játék sem szaggat).

csuszi: Továbbra sem értem, hogy ilyen idős létedre ezzel foglalkozol meg zavar. Tudom jó szórakozás oltogatni egyeseket, de mint írtam, nem érsz el vele semmit, flémet indítasz, magadat járatod le mert senkit nem érdekel (őt se), ő ilyen és kész. Egyáltalán nem biztos, hogy a te gondolkodásmódod és nézőpontod a jó. Amíg csak hozzászólásait látod és nem ismered, addig teljesen fölösleges ítélkezni, személyeskedni (fórumon pláne!!). Jogod van nem egyetérteni vele, de ehhez nincs amit te most csinálsz.

kircso13: Akkor jó, ha nem azért szeret a barátnőd mert rá költöd a pénzét. :P Lehet azért úgy is, hogy nem költesz mindent rá :D (remélem). Bár remélem hamarosan megértem ezt a dolgot is :-)

Mindenkinek meg van a saját értékrendje, a warez arra jó, hogy akinek ez lejjebb van annál amit tud áldozni ilyen célra az is tudjon játszani. A játékkészítőknek azokat kell megcéloznia, akik ilyenre tudnak áldozni (mint tudjuk valahol sokkal könnyebben tudnak mint itt Mo-n). A warez miatt hiába sírnak, adjanak ki jobb, tovább tartó játékot és akkor többen veszik meg, ennyi. Másolásvédelemmel semmit sem érnek, akik nem vesznek játékot (főleg nem teljes áron) azok úgysem fogják megvenni.

És a warezolók legtöbbje normális, értelmes ember, pl. akikkel én szoktam és szeretek játszani. Nem kor, és hozzászólásai alapján kell megítélni, mert ez csak 1 terület ami nem egyáltalán nem létszükséges.

Nem szükséges válaszolni a hozzászólásomra, mindenki fejezze be az okosítást és nevelést, és fogadja el hogy másnak más az értékrendje, máshonnan nézi a dolgokat, más korban van, és kész, élvezzétek a játékot, vagy ha nem megy akkor szidjátok és hagyjátok, majd egyszer visszatértek ha javítva lesznek a dolgok.
    Ha nem szimpi vkinek a hozzáállása nem kell válaszolni.