• csuszi
    "Az a szánalmas aki leszarja a másikat ebben a példában én szarlak le téged :D" - örülök, hogy leszánalmasoztad Magad. és még vigyorogsz is rajta. ez a magyar nyelv még mindig nem megy. tudod mi az a funkcionális analfabetizmus? na ennek a fogalmát bőven kimeríted. ennyit az írni olvasni tudásodról.
    és annyira kiszámítható vagy (buta), hogy előre megmondtam, hogy ezzel fogsz jönni: "de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményű fiatalság megérkezett és kuss a nevem...(erre szokott az jönni, hogy ennyi idősen játszok,
    szánalmas vagyok - tényleg de gáz, hogy nem a tv előtt " de Te fel se fogtad (még jó hogy nem vagy analfabéta - nagy nehezen kigugliztad mit jelent, de a funkcionális analfabétáig nem jutottál el), és jöttél nekem ezzel: "csuszi ha szerinted az szánalmas hogy 30évesen jáccol akkor neked elég ciki rengeteg embert ismerek és jóbani vagyok ilyen korú emberekkel akik pl cabaloznak és 30-40éves kort megütik" akkor ki a ciki? hogy Magadnak mondasz ellent? fel se tűnik mi?

és ennyit a személyeskedésről te agytröszt: ami a lényeg. azért rinyálod tele a fórumot, mert a warez nem működik rendesen. a geci gyártó, fene a kurva anyját, hogy nem úgy csinálja meg a játékot, hogy a nagy alien tudjon vele warezolni. mert annyi se esik le neked, hogy a warez okozza a hibák 99%át. legalább a játék hangját, scriptelését, történetét, multiját, stb stb. szidnád. amihez warezzel még mindig semmi jogod, de legalább nem mutatnád Magad hülyének, csak szimplán pofátlannak.
    ui.: a sok mosoly jel nem mutat eredetinek, se nem humorosnak. ahhoz némi szellemi fölény kell. az meg Neked sajna nincs.