• csuszi
    te legalább értelmesen ütközteted a véleményedet. és nem trágárkodsz meg stb stb. megnézném kisbarátunk a 21 évével hogy is beszélne velem az életben. lehet nem küldene el a kutyaólba.
    az én winemet akkor ölte meg a warez, amikor az online profillal bénáztam, meg amikor állandóan fel akart menni downloading felirattal. ilyen az originalban nem lesz. a játék fekete képernyőjét annak köszönhetik, hogy nincs rendben a gépük, vagy hardveresen, vagy szoftveresen.
    -igazad van.
    -igazad van.
    -nincs igazad: nem ismerem a helyzetét. attól még nem áll jogában egy lopott verziót ócsárolni, és kiakadni mert nem működik rendesen (az original, ahogy az eddigi 6 cod is működött rendesen, működni fog).

tudom mire jó a warez. én is warezoltam 17-22 évesen. de nem dumáltam, ha a játék a törés miatt, vagy az én hibámból nem működött rendesen. ha azt írták volna, hogy szar a játék, mert a játékmenet tré, vagy a hang, vagy a történet, vagy a fegyver balance egy szót sem szóltam volna (bár tehetném, hisz még mindig nincs joguk szídni, de nem tenném). és 100 % hogy ezek a direct x szarságok, fagyások PROFILNÁL meg stb mind a törés miatt van.

részemről vége, aki egy bizonyos szintet nem üt meg a társalgás folytatásához (nem rólad van szó, másik 2-ről), annak tudom ajánlani a saját társaságát, generációját...