• Dany007
    haj de mennyire nem olvastam végig ezt a sok commentet csak az első 20at meg szemeugetve a többiből, de a véleményem attól még nem válltozik.
    "Faki" val egyet értek. Tömör de lényegretörő:)
    Én sem értem mire ez a nagy hőbörgés. Biztos, hogy port fog kavarni, de a fenti cikkben emlegetett emberek csak azért hőbörögnek mert az ájpod mp3 lejátszók és az mp3 szabvány hétköznapi elterjedése miatt mégkevesebben veszik meg az 5-6-7 ezer Ft-os CD-ket! Ennyi.
    Amúgy meg nem tehetnek semmit mert a piac diktál. Eddig is ezután is.
    Ha a többség megelégszik az mp3 lejátszóval meg az ipod nyújtotta minőséggel akkor azt fogják megvenni, mert olcsó és praktikus, hordozható.
    Akinek nem tetszik az egyértelműen gyengébb minőségű mp3, annak még mindig ott a lehetősége hogy megvegye a CD-t és 100ezres Hifi rendszeren otthon hallgassa jó minőségben. Azért mert a többségnek erre nincs igénye hát ez van. A zene annyira nem az élet meghatározó része.
    Másrészt meg persze, hogy nem hallgat meg senki 1000-2000 számot. De én pl. hallgatok Queentől kezdve a GOÁ-ig elég sokféle stílust. Kb 5-6 albumon férne el mindez. De én se vagyok hajlandó 5-6 CD-t meg egy 15x15-ös CD lejátszót hurcolászni ha épp utcán akarok zenét hallgatni!
    Abban is igazatok van hogy nagyon nagy élmény 100ezres hifin CD-ről zenét hallgatni. Pár haveromnak van ilyen otthon, és tényleg nagyon jó, teljessen más mint gagyi mp3 lejátszóból fülessel hallgatni a gagyi mp3-at. És kicsit szar érzés ilyen után visszatérni az mp3-hoz.
    De nekem akkor se ér meg 100 ezret ez az élmény. Ez van. És ahogy a fentiekből kiderült elég sok ember van vele így. Nem az igénytelenség miatt.
    Ha azt a hifi minőséget hangrendszert meg minden egyebet bele tudnák tuszkolni egy mp3 lejátszó méretű lejátszóba azért az árért, hát gondolhatod hogy mindenki inkább azt venné.
    Dehát ez van, szal még mindig nem értem mire ez a nagy nyafogás.