• item
    "Arról meg frankón nem tehetek, hogy nem jutott anyu zsebéből 25000 ft-os fülesre
    meg 80000-es hangküttyre csak hogy ,,minőségi'' cuccon hallgassam a dolgokat, miközben NEM ÉRZEK SEMMI KÜLÖNBSÉGET!"

Nem azt mondtam hogy anyu zsebéből van. Mindenki a lehetőségeihez képest szerintem ha akarja megtudja oldani a dolgot.

"Megintcsak nem én tehetek róla, hogy a kolihálón, torrenten, stb... helyeken
    csak mp3-at találni(elvétve ogg-ot), de semmi más lossless formátumot!"

Ez megintcsak tévedés vagy nem kerestél elég jól rá. Nem tagadom olyan zenéz beszerzek losslessban amit soha nem fognak itt kiadni.

"Képzeld, én olyan igénytelen vagyok hogy a 128-as mp3 és a ,,minőségi zene'' közt
    egyáltalán nem érzek semmi különbséget, és ez inkább megnyugvással tölt el,
    mintsem a hallásom ,,igénytelensége'' miatt aggódnék..."

Ez nem az én problémám hogy nem hallod a különbséget. Szerintem. És nem vagyok sznob ugyan úgy havi bérből élek és nem keresek többszáezer ft-ot sem.

"Aki minőségi zenét akar, az menjen operába, és ne az mp3 fanokat püfölje!
    A t*k*m tele van azokkal a sznobokkal, akik mindenáron el akarják rontani
    a náluk kevésbé tehetősebbek olcsó játékszereit csak azért, hogy ne érezhessék jól magukat!"

Na ne röhögtess már, itt nem az operáról van szó, hanem a jóminőségű zenéről. A sznobos dologra meg azthiszem már válaszoltam fentebb, senki nem akarja elrontani a "kevésbé tehetősebbek játékszereit" Nem értem hogy került ez megint ide??