• peetking
    #10
    az a röhely, hogy valaki ír valamit és onnatól követelnek tőle h ezt-azt tegyen bele - vegyen ki belőle. lásd media player mentes "N" verziós XP-k eset. szerintem senkinek nem kötelező win-t használni, és ha valaki úgy gondolja h csak azért mert OS azért mindent követelhet az bolond, és az jogi szabályozás is aki ezt hagyja. ha holnaptól lenne olyan win amire semmit nem tehetnél csak mondjuk neten olvasgathatnál akkor kapásból tröszt ? ha valakinek nem tetszik h csak M$ kereső van annak nem kell megvenni.

    szépen néznék ki ha valaki kitalálná h hihetetlen h az új autókban alapból van rádió és így mindenki a gyárit használja, és feljelentené a jövöhetet egy fejegység gyártó h ezzel rontják az üzletét és követelné h cserélhető legyen. ez szerintem mindenki számára röhelyesen hangzik, de gyakorlatilag úgyan az a szemlélet a kettő.

    Még mielött bárki beleköt nem a szivem csücske az ms de ez akkor is röhely. egy kereskedelmi termékről beszélünk, és ha úgy akarnák akkor holnaptól minden új win félóránként újra indulna. ha nem tetszik akkor nem veszed meg és kész.