haxy27#16
Nem azzal van gond hogy másolásvédelem meg hogy másolják. Hanem hogy nem akarnak haladni a technikával! Mert ugye nekem special eszembe sem jut hogy akár egy db audió lemezt is megvegyek, mert nincs mivel le jácani, de van amivel le tudok játszani MP3 at. de ugye MP3 as számokat nem lehet venni sehol. Az meg pláne nem lehetséges hogy én egy albumból csak 2 - 3 számot veszek meg, mert nekem csak azok tetszenek. szerintem jobb lenne ha az interneten lehetne megvenni MP3 ként számonként vagy én kiválogatom amejikek kellenek és küldök egy smst aztán tölthetem. csak az a gond hogy volt hasonló próbálkozás igaz nem pont ilyen formában de ott is annyiba került mint a boltban az audió lemez. holott nem ment át egy csomó kereskedőn.
Valameik nap a TV ben egy baromarcu azt nyilatkozta hogyha 3ft ba kerülne egy CD akkor sem vennék meg mert az ingyen jobb olcsóbb vagy hasonló indokot mondott. de nem veszik észre hogy legtöbben már nem rendelkeznek Audió cd lejátszóval a számítógép meg ugye mé menyen ha zenét akarok halgatni.
van egy 1G MP3 lejátszom meg egy jó minöségü 2.1 10Wat -os hangfalam és ennyi a zenelejátszóm. Havonta egyszer lecserélem a zenéket az MP3 lejátszón aztán hadszoljon. Akkor mért kellene vennem CDt ha lesem tudom jácani. Még régen vettem lemezeket gyárit 4000 6000ft volt darabja nem tom hogy most menyibe kerül de nem adnék 1000ft nál többet semien új albumért. Pláne nem egy vagy két számért ami érdekel belöle.