• petesilver
    No. Előre bocsájtom, hogy ha valaki félreérti és sírásnak veszi, leszarom, mert nem az, ne is irkáljon hogy mert nem tudok vezetni, és savanyú a szőlő, meg hasonló dedós visszaszólások.

Szóval.
    Asszem multiból ennyi volt ilyen árkád játékból. Nem tudok driftelni, mert nem tudom megszokni, hogy keresztbe vegyek be egy kanyart, ahelyett, hogy az ideális ívvel bűvészkednék. De driftmánia van, ezért elvoltam a többiekkel, bár továbbra se értem, mi abban a dicsőség, hogy a sok pont lényege, hogy ne menj egyenesen, ha végig megszakítás nélkül mész jobb-bal keresztbe, akkor szorzó, és kész a sok pont, de bulinak buli. Elvoltam. Aztán végre jött Spa. Király. Elindultunk, és fél pályán keresztül gondolkodtam, míg nekemjöttek, kerülgettem a többieket, hogy hol a francba vagyok? Aztán leesett a tantusz, árkádbaromság: fordítva indultunk el rajta. Persze EauRouge-ben kettőnk kivételével szinte mindenki elszállt visszafelé,már aki elért odáig. DE végigbrusztoltam. Jött Jarma, na ezt szeretem. Bal szélen nyílegyenesen elindulok, picit kihúzodok majdnem a fűre is, amikor 150-es táblára jobbról valaki rálök, majd továbbcsúszva beleállok a falba. Ehhh kérem, végigbohóckodom keresztbe a 4-5 pályát, hogy aztán az egyik kedvenc pályámon elinduljak visszafelé, a másikon meg lezúzzanak az elején? Hát asszem, ennél van jobb szórakozás is. Itt jön a képbe, hogy soxor nem is a másik versenyző tehet róla, mert ebben a játékban az autó viselkedése alapból hocinesze, és ez trplarandom lesz, ha váratlan esemény lép fel. Szóval nem tudom, mire jó, ha csak nem az AI-t legyakni kis erőfeszítéssel.