donpedro#2950
Én is csak most próbáltam ki, és alapjában véve nagyon tetszik minden, abszolut hozták azt, ami reméltem, még az én gyenge 7600GS-emen is hasít mint állat (igaz, a gép többi része azért viszonylag izmos), és ráadásul nagyon szép is az egész, néha tényleg az államat keresgéltem.
Ugyanakkor sajnos az AI egyszerűen borzalmas, ezt a catchup nevű ökörséget single playerben egyszerűen hülyeségnek tartom, már csak azért is, mert alacsonyabb nehézségi fokozatokon a gép megfelelően lassú, ifjabbak/bénábbak is tudnák tartani a lépést catchup nélkül is.
Még idétlenebb, hogy a szűk városi pályán is úgy nyomják a riválisok, mintha oválon mennénk, szépen párosával haladnak előttem, fej-fej mellett, akár körökön át, ha hagyom. Hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele a játékba, elképzelésem sincs. Külön gáz, hogy amint előre megyek, rögtön beállnak szépen mögém vonatozni, egyből vége a párostáncnak, nehogy valaki véletlenül lemaradjon.
Az a legbosszantóbb az egészben, hogy a fizika hiányosságait leszámítva maga az autózás nagyon élvezetes és látványos, és amint túljutottam a mezőnyön, máris nagyon jókat lehet autózni, de addig...
Nem nagyon tudom mit gondoljak, a nagyon sok pozitívum mellett még szembetűnőbb az AI (hiánya). Azért csak végigtolom, jó lesz a multira gyakorlásnak. (Ahogy visszaolvasgattam, az online futam se éppen egyszerű a sok "csak gázpedállal szerelt" autó miatt, még jó, hogy haverokkal épeszűen tudjuk majd egymás ellen nyomni.)