7156
-
#2984 lehet az lesz hogy rohadjon meg, de akkor valszeg cseszhetem a mentésemet :( -
#2983 Sign in to do not exist iylesmit ír ki. -
tullner attila #2982 hogyan kell átirni a dolgokat.nekem nem engedi. -
#2981 Esetleg gém reinstall? -
#2980 a replay problémára senkinek sincs ötlete?? nem létezik valahol egy replay be/ki kapcsoló opció?? -
#2979 Jelenleg itt tartok nemtudom ez hány % ha érdekel átküldhetem!
-
#2978 hidd el, ha olyan mint a Dirt (márpedig úgy néz ki), akkor cseszheted más mentését, az is data corrupt lesz.... -
bdani92 #2977 Nem tom lehetséges-e , de tudna nekem küldeni egy mentést kb 30-40 %tól ? -
#2976 ezekszerint ez is alkalmas a Dirt betegségre??? jaj neee.... -
#2975 van (31giga)... ez a probléma tulajdonképpen az után jelentkezett, hogy egyszer túlmelegedés miatt (proci vagy vidkártya) szép kék képernyővel leállt a gép. Újraindítottam, és azóta cseszik replayezni a végén.. verseny közben tudok instant replayt nézni, de a végén nem hozza be -
#2974 Tenkju, nemisolyansokára kiis probálom, vigyázz, nehogy telegyél az!:P
-
#2973 Enter a páciens nevén aztán ctrl. -
#2972 Énpedig nemtok kick-elni!
A demoban volt kikk, de itt nemakarja, söt még alul kisincs irva, hogy melyik gomb az...!
Számbádi help mí plíz...(igynemfogok tudni veletek kikkelni másokat):) -
bdani92 #2971 Olyan problémám lenne hogy körülbelül a játék 50 %-ánál jártam amikor kiírt nekem egy olyat hogy saving error... Másnap mikor vissza akartam lépni azt írja h saving data corrupt vagy mi. Mit tegyek hogy visszahozzam a mentésem ??? -
#2970 Van elég helyed a rendszermeghajtón? -
#2969 mitől lehet az, hogy eltűnt a replay a versenyek végéről?? tegnap este amikor játszottam még volt, de ma már nem ad be replayt, hanem egyből az eredménylistát.... -
CitizenX #2968 Lesz ma is valami multiparti? Jöttem volna tegnap is, de nálam nem dobta ki a gép a szervereteket. :( -
#2967 Tűzfalon kiengedted az grid.exe-t? Nekünk nem kellett külön progi hozzá.
Ki ír vmit olyankor amikor nem enged be? -
#2966 controls menüben a custom-ot válaszd, és egyesével állíts be mindent, érzékelni fogja a cuccot, én is pont LRP2vel nyomom. -
#2965 Próbálj meg másik profilt csinálni hátha azzal beenged.
Tegnapi első verseny. -
#2964 Megcsinálom az accountot, és utána ugyebár már jelentkezhetek, de nem akar beengedni... -
#2963 Hogy érted hogy nem tudsz bejelentkezni? -
#2962 Én is akarok veletek multizni... de miért nem tudok bejelentkezni??? mien netes progi nincs fenn nekem? -
#2961 janikával szintén taliztam...
hát mit mondjak..Drift vhogy élvezetesebb..nem azt mondom h 100%ig megvagyok vele elégedve de teccik :)
Freestyle driftben 1-3ban általában benne vagyok :)
-
#2960 Srácok, ma csapathatnánk már közösen =P , ha gondoljátok lehetne közös csapatunk is .. SG Motors, vagy SG Team stb.. csak legyen egyforma festésünk .. -
#2959 mondjuk elég sok....de hajrá -
#2958 a lányát? korán van :P amúgy meg jah teljesen el magától szállva a kisgyerek, pedig nem kunszt összehozni ezt a pár pontot, csak játszani kell sokat, és nyerni sokat. de kb 2-3 nap aktív játékkal össze lehet hozni. ehhez képest tényleg valami sztárnak állítja be magát, alig száni a lelkem. tegnap már msn-címet akart kérni tőlem, mondván érdemesnek tart rá. mondom én meg őt annyira nem, erre besértődött szegénykém :D -
zpeti #2957 Hello. Tudtok vmi megoldást arra, hogy a Logitec RumblePad 2-vel lehessen irányítani? Nekem eddig nem sikerült... csak billentyűzet és kományok vannak benne engedélyezve alapból? -
#2956 janikával énis találkoztam már onlány.
verte a lányát hogy már superstár, mondom légy rá büszke és előzz le. jr. rookie 2csillag, aztán a célnál láttam hogy már rég wrecked szegény ...
már értettem miért írkálta a csetbe hogy " lool. rotlf, gumifal 200-al " stb.
mindegy. örüljön neki. -
#2955 Tegnap este 8 előtt jót nyomtunk. Kicsit darabosan ment, mondom mi a franc van már. Lenyomtunk vagy 3 versenyt mire észrevettem, hogy be van kapcsolva a fraps videófelvevője -
#2954 btw második srác, a janika valami 16 éves kisgyerek akinek nagyon sok ideje akadt, és a driftelésen kívül máshoz nem is igen ért, de azt nagyon és sokat :) szóval ennek a listának és a rankoknak túl sok értelme nincs... mondjuk erre én is már csak szupersztárságomban jöttem rá -
#2953 :DDDDdd -
#2952 valakinek kicsit vastagon fogott a ceruza
-
donpedro #2951 A GPS szerintem eléggé használhatatlan helyen van, kár volt újítani, felül középen sztem jobb volt. -
donpedro #2950 Én is csak most próbáltam ki, és alapjában véve nagyon tetszik minden, abszolut hozták azt, ami reméltem, még az én gyenge 7600GS-emen is hasít mint állat (igaz, a gép többi része azért viszonylag izmos), és ráadásul nagyon szép is az egész, néha tényleg az államat keresgéltem.
Ugyanakkor sajnos az AI egyszerűen borzalmas, ezt a catchup nevű ökörséget single playerben egyszerűen hülyeségnek tartom, már csak azért is, mert alacsonyabb nehézségi fokozatokon a gép megfelelően lassú, ifjabbak/bénábbak is tudnák tartani a lépést catchup nélkül is.
Még idétlenebb, hogy a szűk városi pályán is úgy nyomják a riválisok, mintha oválon mennénk, szépen párosával haladnak előttem, fej-fej mellett, akár körökön át, ha hagyom. Hogy ezt milyen indíttatásból rakták bele a játékba, elképzelésem sincs. Külön gáz, hogy amint előre megyek, rögtön beállnak szépen mögém vonatozni, egyből vége a párostáncnak, nehogy valaki véletlenül lemaradjon.
Az a legbosszantóbb az egészben, hogy a fizika hiányosságait leszámítva maga az autózás nagyon élvezetes és látványos, és amint túljutottam a mezőnyön, máris nagyon jókat lehet autózni, de addig...
Nem nagyon tudom mit gondoljak, a nagyon sok pozitívum mellett még szembetűnőbb az AI (hiánya). Azért csak végigtolom, jó lesz a multira gyakorlásnak. (Ahogy visszaolvasgattam, az online futam se éppen egyszerű a sok "csak gázpedállal szerelt" autó miatt, még jó, hogy haverokkal épeszűen tudjuk majd egymás ellen nyomni.) -
#2949 Nekem eddig semmi bajom nem volt vele :D szóval nem értem,hogy neked is mi bajod van vele pl.A hangja jó a szoftvere is bár nem nagyon szoktam benne túrkálni és eddig semilyen játékal nem volt baja.Mondjuk mért is lenne hangkártyának nem sok köze van egy játékhoz olyan szempontból,hogy összeakadna vele v. nem indulna miatta. -
#2948 Varhato toled/toletek majd ha kijatszottad magad, egy "ennyit tudtunk kihozni a grid beallitasaibol" pack ? :)
Arra akkor beneveznek. Dirtnel eleg hamar rauntam a probalkozasokra... -
#2947 Amin eddig szinte senki nem akadt fent a a grafika.
A varosi palyak es egy ket palya gyonyoruen van kivitelezve, de pl az elso le mans-os palyan csak neztem, ahh de csunyacskara sikeredett.
Aki jatszott az NFS pro streettel /max grafikan/ annal egy-ket palyaja azert kenterbe ver itt eleg sokat, persze akit nem zavarnak a nagy leggombok az ut felett :), de az szerintem jo otlet volt...
Joggal lehet szidni a keszitoket, hogy valakinek "lagol" a kormany, beakad a jatek, nem jo a hang, de mint pl nekem akinek semmi baja vele szerencsere, csak les a sok problema lattan, de az ilyen hibak miatt sose azt mondom, hogy a jatek szar, hanem csak a korites amin remelhetoleg nagyon hamarosan javitani fognak.
-
xido #2946 kontrollerrel egész istenes,de hogy minden pálya és kocsi mást igényel,az fix és ezért kicsit véges a türelmem az ilyenekkel:) -
#2945 Ha jol ertettem van kormanyod, bar nem tudom mennyire jo, illetve mennyire jol mukodik, es inkabb billentyuvel tolod ? :)
---