GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabó Péter
Nekem nagyon nehéz, gamepaddal is

Zomil
nálunk mért csak juliusba jön ki?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BiG G
Amióta megtudtam hogy megy a multi is, csak azzal játszottam, egészen amíg Pro nem lett a rangom és összesített 7. nem lettem 😛 Núb most is van sok, de hála a normális szerverkeresõnek illetve a ranked-nonranked elválasztásnak már értelmesebb futamokat lehet játszani. Egy-egy komolyabb harc után pedig lazításnak egy jó kis roncsderbi vagy freestyle-drift jól esik 😄 Apropó drift, a nyitott yokohamai pályán az elsõ egy órában összehoztam egy 70 millás driftet, de láttam 100 millásat is... mondjuk most könnyebb, mert a tereptárgyak kikerültek, és több a bólya is, viszont sok a núb akikbe szépen bele lehet zuhanni.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kuci06
#1922-féle corolla van csak :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

JuanG
nincs hacsi???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bertino
azt árulja el valaki, hogy a teljesben már normális az FFB vagy még mindig olyan fos, mint a demóban... ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HKS
a rohat 😄

crazyclone
Valaki tudna picit segiteni?
Ahogy inditom a játékot tökéletesen megy full highon de ahogy lenyomok két kört már 1000 fokon van a kártya és akad mint állat
megprobáltam lehuteni medium graffal... ugyanez a helyzet
egy radeon x1950prom van és ez az elsõ játék ahol ez elõfordult
probáltam ezután rivatunert fan huuzással de nem segit sõt csak ront a helyzeten legujabb driverek vannak és nincs tulhuzva a kártya!!!

Smicy2
szép 😊)))

Charade GTti

robotnyk

<#zavart1>
[OP]Freedom
Sziasztok!

Kérdés verseny alatt lezutom a verdát egy r betû körül forog egy kör a bal felsõ sarokban.
na ilyen kor mi van mert a játék csak és kizárolag ctrl+alt+del re reagál, bezárás ujraindítás.

ilyenkor mit kell csinálni ha összetört az autó?

Bocs a lámaságért 😊

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Prince of Máté
Egy tipp:
Aki sok fps-t akar nyerni, az vegye lejjebb az árnyékokat!
Nekem low árnyékkal +10-20 fps mint a mediumon!

teddymac
DE, mi most fejeztuk be majd holnap este go hamachin

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

macleody
Nem multizik senki?
itt mien király lenne a corolla :S

Smicy2
én is mentem itt elõbb... nekem tetszik 😛

Charade GTti

Találtam a net-en angol online boltot, árfolyam függvényében 8000HUF körüli az ár és 1 kemény ezresért hozzák haza.
Hát még elvegetálok egy kis ideig, de lehet eldurran az agyam nemsokára...!
azért vicces, hogy a Akina Touge-ban, Akina a pálya neve, van Takumi is, de azt a qva korollát nem bírták volna már lemodellezni -.-"

vagy legalább betenni a Tougére a kupét..

bár legalább van Free Drift..

Riddick21
?
elõrendeltem a demó megjelenésének másnapján.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

a hang bugot orvosolták a fejlesztõk a teljes játékban? mert a demo-ban voltak problémák vele, nagyon halk volt a kocsi hangja és néha recsegett is.

Nathan66
nálam sokkal gyorsabb...

arty
<#eljen><#worship>

Forza.

ajem kisa
Sajnos nemfog menni! :s
Legfeljebb msn-en átküldöm, vagy ímélben!😛

Kérjük meg szépen KISA-t, hogy küldjön haza egy raklapnyit...! 😉
Vagy esetleg nem jössz haza véletlenül a héten? Bp-Szolnok és környéke okés lenne. 😉
tommyg
?????

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hát
kurva jó lett
<#vigyor5><#eljen>hétvégére megvan a progi

Zomil
hm, az miért van h külföldön már lehet venni, nálunk meg csak juliusban? 😄

sry ne ugassatok le pls, nem nagyon követem figyelemmel a megjelenés dátumát, csak szivesen megvenném már én is, 8ezerért nem drága sztem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ajem kisa
Jah, külföldön élek, itt vettem az elsö boltban, amit találtam utközben!
Nemkellett rendelnem sehonnan! 😉

Hello
Van a játékben 24órás LeMans verseny rendes lmp versenygépekkel?

Franciaországban vette..

VRSDM
van valami különbség az AI-ban nehezebb szinteken? vagy csak a flashback-jeim számát csökkenti?

elsõ kör pályatanulás, következõbe meg odaverem õket :/

u dont have to listen anybody else but me

grebber
Na toltam annyit futamot hogy megalapíthattam saját csapatomat.
Az jó futam volt azon a pályán ahol a demoban bnwvel kellett menni milyen kocsik ellen kellett menni te jó isten kb a rajtnál láttam õket meg még az elsõ kanyarban az utánna semerre senki örültem ha 9. lettem ott 😄

Next PC upgrade: 2022

KISA!

Honnan rendelted??
Küld priviben...!
Köszike
HoReSz1975
Valaki elmagyarázhatná a carrier módot. Pld.: nem lehet új karriert kezdeni, ha elrontottam az elsõ versenyt, ha nem sikerül a verseny mindig más van ugyanazt nem lehet elkezdeni <#confused>

Szerintem nagyon nehéz az irányítás, a carrier módot nem értem <#fejvakaras><#shakehead>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

pointer4
Minden marhaságot nem veszünk meg, csak a nagyon jókat. Ahhoz meg még bizonyítania kell a gammának 😊
BaliBoy
Hát ha itthon is lesz és nem csillagászati ára lesz, lehet én is megveszem. <#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Prince of Máté
GRATULÁLOK!

ajem kisa
Én aki vagyok...BESENYÕ EMMMM ISTVÁN, azaz Besenyõ "megvettem" István...😄

BaliBoy
Találkozott már valaki Ferrarival? Csalódott vagyok, hogy nincs benne... 😞

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

arty
jah, két hét alatt csodákat tettek 😉 ... ugyanmár ... ugyan olyan.
ráadásul a 4xMSAA bug is megmaradt, hiába állitok 8/16x-et, semmi nem változik

Forza.

Nathan66
úgy vettem észre, hogy ezt jobban optimizálták és folyamatosabb azért mint a demo meg jobbis.

w77d
nekem a Colin Dirt-ben ilyen az árnyék, nem tudtam mit csinálni vele 😞

ajem kisa
3870-es ati

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

arty
áh, nemkell, ahogy nézem geforcen ilyen az árnyék 😞 (m@xtreme képein is látni az anomáliát a screenshotok topikban)

Forza.

chalezlopez
Az a baj, hogy mostanában olyan embereknek is lehet PC-je, akik még a vasszöget is elrontanák. Win karbantartás, Direct-X, videókari meghajtók, mittoménmik... ----->ezekhez lövésük sincs. Olyan simán elindul a játék, hogy csak na. Nem is lép ki. Viszont mivel egy GTR2 bajnokságban veszek részt, úgy uninstallálom ezt a programot, hogy ihajj. Mentem vele vagy egy napot, most másodpercekkel vagyok rosszabb az aktuális bajnokság soron kövezkezõ pályáján, mert ebben a vezetés szimulálása közelít a nullához. Szóval ha nem változtatnak patchel, vagy valami config átirással ezen, akkor én nem leszek a Grid nagy rajongója (még kicsi se) az tuti.
Sajnálom, mert jó kocsik vannak benne, és szép a grafikája...

ON

Vamos Argentina!

arty
thx!

(ha ez geforce-s kép, tudnál egyet olyan nézetbõl, mint az enyém? örökhálám...)

Forza.

Szasza20
Én nem, de nem is fogom! <#nyes>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

ajem kisa
Én megvettem!😛