GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ahogy inditom a játékot tökéletesen megy full highon de ahogy lenyomok két kört már 1000 fokon van a kártya és akad mint állat
megprobáltam lehuteni medium graffal... ugyanez a helyzet
egy radeon x1950prom van és ez az elsõ játék ahol ez elõfordult
probáltam ezután rivatunert fan huuzással de nem segit sõt csak ront a helyzeten legujabb driverek vannak és nincs tulhuzva a kártya!!!
Kérdés verseny alatt lezutom a verdát egy r betû körül forog egy kör a bal felsõ sarokban.
na ilyen kor mi van mert a játék csak és kizárolag ctrl+alt+del re reagál, bezárás ujraindítás.
ilyenkor mit kell csinálni ha összetört az autó?
Bocs a lámaságért 😊
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Aki sok fps-t akar nyerni, az vegye lejjebb az árnyékokat!
Nekem low árnyékkal +10-20 fps mint a mediumon!
Hát még elvegetálok egy kis ideig, de lehet eldurran az agyam nemsokára...!
vagy legalább betenni a Tougére a kupét..
bár legalább van Free Drift..
elõrendeltem a demó megjelenésének másnapján.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Vagy esetleg nem jössz haza véletlenül a héten? Bp-Szolnok és környéke okés lenne. 😉
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
kurva jó lett
<#vigyor5>#vigyor5><#eljen>#eljen>hétvégére megvan a progi
sry ne ugassatok le pls, nem nagyon követem figyelemmel a megjelenés dátumát, csak szivesen megvenném már én is, 8ezerért nem drága sztem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nemkellett rendelnem sehonnan! 😉
Van a játékben 24órás LeMans verseny rendes lmp versenygépekkel?
elsõ kör pályatanulás, következõbe meg odaverem õket :/
u dont have to listen anybody else but me
Az jó futam volt azon a pályán ahol a demoban bnwvel kellett menni milyen kocsik ellen kellett menni te jó isten kb a rajtnál láttam õket meg még az elsõ kanyarban az utánna semerre senki örültem ha 9. lettem ott 😄
Next PC upgrade: 2022
Honnan rendelted??
Küld priviben...!
Köszike
Szerintem nagyon nehéz az irányítás, a carrier módot nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras><#shakehead>#shakehead>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ráadásul a 4xMSAA bug is megmaradt, hiába állitok 8/16x-et, semmi nem változik
Forza.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Forza.
Sajnálom, mert jó kocsik vannak benne, és szép a grafikája...
ON
Vamos Argentina!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500