Digitman#2827
Én csak olvasgatom a topikot, még igazán nincs véleményem a játékról, még ismerkedem vele.
De Te öregem aztán igazán nagypofájú vagy. Mindenkinek megvan a véleménye, hiszen nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be másnak az. Ha valaki leírja a véleményét nem kell azonnal nekiesni. Leírták páran, hogy mondjuk nem tetszik az irányítás, erre Te kiosztod, hogy kib...tt nagy láma mindenki, aki nem tudja irányítani. Na bumm neked pont fekszik ez a légpárnás mód, másnak nem. Tanuld meg tolerálni, elfogadni mások véleményét. Ha esetleg valaki szidja a játékot, akkor nem személy szerint téged támad. Többen akik a játékot szidják, jó pár másikat kipróbáltak és azok alapján mondják el a véleményük. Ez az Ő VÉLEMÉNYÜK.
Az meg, hogy közben Te is kapod a hideget-meleget egyedül a stílusodnak köszönhető. Érdemes lenne kicsit elgondolkodnod és közben akár még játszhatsz is.
Egyébként a játékra visszatérve az irányítás így elsőre elég furcsa. Lehet, hogy a későbbiekben változik a véleményem, de mind billel, mind kormánnyal elég nehéz jó beállításokat találni. Még nem találkoztam ilyen irányítással elsőre. És én kérek elnézést mindenkitől, ha nem akarom azt a kevés szabadidőmet az irányítás beállításával tölteni.
Na most kioszthatsz engem is.