7156
  • ajem kisa
    Eddig ugyvó't, ho' elinditottuk, oszt láttuk minnyájan a szobát, oszmos' válámé' nemlyó...
    Nemkee' hámácccsi se'...csákúúúgy megyen! He! ;)
  • Alexease
    Azert ez ketelu dolog;) Ha neked otthon a vizszerelo felteszi a WC tartalyt 3 meter magasra, az nem feltetlenul rossz, mert mukodik, csak mindig fel kell allni egy szekre, hogy lehuzd;)

Bar a korabbi TRD-kre mar nem nagyon emlekszem, de a Grid-ben mar pozitiv, hogy van szaturacio es linearitas allitas:) Mar csak kormanyszog allitas kellene, autonkent, mert 1-2 auto eleg erdekes, volt hogy kanyaronkent 2x kellett korbetekernem a kormanyt (mig mas autonal fel fordulat is eleg). Mondjuk, ez bug;)
  • lac coo
    Majd próbálj ki valami komolyabb autós játékot, és rájössz milyennek kéne lennie ....
  • SeanJRRussel
    Vki indítson má szobát
  • Prince23
    Mintha láthatalan lennék basszuskulcs:D Észre sem veszitek a kérdéseimet?
  • K0CKA
    B**SSZUS!

Valamiért nem látni a szobát!
    Nemtom miért...Valaki esetleg indít?
    már felidegesít délután se lehetett látni
  • ajem kisa
    Akkor nemmegyünk beletolatni a másikba onlájn?:D;)
  • Szabi1991
    azért, mert nem bírod beállitani a kormányod, nem a játék fejlesztők a hibásak...
  • Prince23
    Ti hogy tudtok multizni cshájéé?
  • timantes
    én se találom a szobát!!!!!
  • Gibor
    hát én nemtalálom a szobát....
  • Panther
    Hagyd el Alex, azt hittem, ha valaki annyi éves, mint mi már értelmesen tud vitatkozni.

Egyébként sajna, ahogyan láttam az AI különböző fokozatai (Savage, Extreme) között csak annyi a különbség, hogy a kanyarokban még jobban tapad, még gyorsabb az egyenesekben és ehhez kell a billentyűzet (persze bekapcsolt segítségekkel), hogy addig nyomjuk a nyilakat, amíg át nem szakad a keyboard.

Kormánnyal valóban a legenyhébb szó az, hogy fura az irányítás, de mi vagyunk balfaszok, merta Codemasters évek óta képtelen egy normális irányítást írni a játékaihoz.

Emlékszem, talán a TRD2-ben először nem volt kormányzási linearitás, ami nagy felzúdulást váltott ki, majd ennek hatására egy patch-ben belerakták. Anélkül elég furán, egy finom kormánymozdulatra akár 90 fokot is fordult a kocsi.
  • Prince23
    Na én ezt a játékot csak dícsérni tudom. a versenyautó kivételével minden autót tudok vezetni, és úgy h legalább meg is nyerem a futamokat. Persze eddig csak az alsó tabellában játszottam!
    Multis profilt, h tudok létre hozni, h a neten is toljam veletek? vagy ehhez is hamachi kell? mert akkor lényegtelen. hamachival nem foglalkozok:(

ui: úgy érzem ennek a játéknak is multicentrikus társasága lesz, pl a mint a tDM-nek xD
    nekem eddig tökéletes ez a játék... mondom... Nfs szériát alázza mindenképpen. Persze csortak onnan is ötletet, pl mikor a japán tabellában "üldözni" kell egymást.
  • mama2
    Szerintem indíthatod. Az a pár perc nem számít.
  • proway
    5 perc
  • K0CKA
    jaja jöhettek indítom...várunk még...
  • mama2
    Akkor 10 perc azt mehet ugye?
  • mama2
    nekem 0%.
  • Gibor
    Télleg 1 kérdés... kinek hogy van a kormányon a deadzone beállítva a játékban? Mert nekem a kanyarodás meg gáz meg fékezés elég furcsás...
  • mama2
    Én is ott leszek:).
  • Gibor
    ott leszek... legalább megtom hogy mit tudok ellenetek...
  • CitizenX
    OMG, most aztán elfilozófálok e kinyilatkoztatáson és megtérek hozzád, mester. :D
  • mama2
    És mi? Global, europe, Japan vagy mi? Meg Izstambul park nincs is:S.
  • K0CKA
    Sztem majd patch-el javítani fogják vagy ígyhagyják...nem érdekes az tény!

!!!Multiplayer!!!
    Indulás 20:00-21:00-ig!

Privátban!
    Név: -SG-K0CKA
    Jelszó: supergamez

20:05-ig várunk!

• Akylleus
    van rankedban is szerver, eleg sokan vagyunk mar, erdeklodni a grid topikban erdemes.
  • Akylleus
    most bug vagy mindenki kiesett?
    istanbul park, on, on, medium - ranked
  • robie18
    de azért nem fogom szétverni :D
  • K0CKA
    most hogy így mondjátok tényleg wtcc de sztem mind1...GYERTEK AZT KÉSZ!
  • robie18
    okés, most mennem kell itthonról, remélem este még lesztek, akkor majd linkelek képet, addig is köcc a tippeket
  • lac coo
    Akkor az a baj, hogy túl jó , bele kell piszkálni kalapáccsal ! :)))
  • Alexease
    Akkor a kartya technikailag jo;)
    Marad a DirectX, video kartya driver frissites, driver/jatek beallitas.
    De ha csinalsz egy screenshot-ot, beteszed a topic-ba (mint LINK), akkor joban lehetne latni, mi a gond.
  • robie18
    Nem előbb írtam, h 9600gt. Az a gépem a régi csak még itt sgn nem írtam át xD. Szal 9600gt, amd 5600+, 2 giga kingmax, ultra brutal high
  • lac coo
    Végülis tök mindegy... ;)
  • Alexease
    Most WTCC vagy DTM, nem mindegy:)
  • lac coo
    A játszós gépembe beruháztam egy HD 2600 -ost és azon tökéletes ( csak lassú, de minimumon pont elmegy ....)
  • Alexease
    Gondolom 6600GT + LOW beallitas. Ha jol lattam, a minimum gepigeny 6800GT (valszeg nem csak a sebessege, hanem technikailag is).
  • lac coo
    So kicsi map van az igaz, de semmi betonra hasonlítót nem találok, még csak név alapján sem :( Pláne nem a guminyomokat ami alapon a pályán van .
  • Digitman
    Én csak olvasgatom a topikot, még igazán nincs véleményem a játékról, még ismerkedem vele.
    De Te öregem aztán igazán nagypofájú vagy. Mindenkinek megvan a véleménye, hiszen nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be másnak az. Ha valaki leírja a véleményét nem kell azonnal nekiesni. Leírták páran, hogy mondjuk nem tetszik az irányítás, erre Te kiosztod, hogy kib...tt nagy láma mindenki, aki nem tudja irányítani. Na bumm neked pont fekszik ez a légpárnás mód, másnak nem. Tanuld meg tolerálni, elfogadni mások véleményét. Ha esetleg valaki szidja a játékot, akkor nem személy szerint téged támad. Többen akik a játékot szidják, jó pár másikat kipróbáltak és azok alapján mondják el a véleményük. Ez az Ő VÉLEMÉNYÜK.
    Az meg, hogy közben Te is kapod a hideget-meleget egyedül a stílusodnak köszönhető. Érdemes lenne kicsit elgondolkodnod és közben akár még játszhatsz is.
    Egyébként a játékra visszatérve az irányítás így elsőre elég furcsa. Lehet, hogy a későbbiekben változik a véleményem, de mind billel, mind kormánnyal elég nehéz jó beállításokat találni. Még nem találkoztam ilyen irányítással elsőre. És én kérek elnézést mindenkitől, ha nem akarom azt a kevés szabadidőmet az irányítás beállításával tölteni.
    Na most kioszthatsz engem is.
  • lac coo
    DTM Chevi ???
  • Alexease
    Ne ugy keresd, ahogy a PC jatekoknal;) Itt nem talalsz "megabites" texturakat:) Ez elsosorban konzol, vagyis sok, kicsi textura, komplex multitext+shader+light+postprocess;) Magyarul "keves" memoria, de gyors processzorok, gyors, integralt memoriaatvitel.
    A lenyeg - bar nem neztem meg a texturakat:D - hogy valszeg huzva van minden textura, csempezve, layerezve, stb.