én is elég sok autó játékkal játszottam már nálam a need for speed a pro streetnél (illetve az előtt) fejeződött be, csapnivaló volt
inkább mentem toca 3-azni
nos ez a játék szerintem grafikailag ahogy előttem szólok mondták üt mindent
játszhatóság szempontjából: nagyon tetszik hogy a kocsik mindegyike teljesen más vezetői "tapasztalatot" igényel, szerintem ezért sem tetszik mindenkinek a játék mert karriermódban elég nehéz megszokni az autók irányítását , mellesleg billel nyomom, kormánnyal is próbáltam de a billentyűzetet jobban szeretem.
normál esetben is sok kocsit (való életben) vezettem régebben gokartoztam, és szerintem a kocsik fizikája jó, való igaz nem teljesen real de nincs vele baj, sose lesz olyan játék mellesleg amit a képernyő előtt úgy játszol hogy azt hiszed kint vagy az utcán. ha ilyet akarsz mennyél és béreljél subarut tesztvezetni (mert lehet)
jelenleg már csak a global "box" van hátra nekem és elmondhatom, jó pár flashbacket kihasználtam:)
az meg hogy összetörik az AI előtted és kitolat eléd.. erre a kommentem sőt inkább a kérdésem ez: te nem tolatsz semmelyik AI elé ki, ugye?:)))))