7156
  • K0CKA
    Gyertek privátba online!

Név:-SG-K0CKA
    Jelszó:supergamez

18:30-tól!
  • petesilver
    Pontosan mikor látod? A postprocess hatása az első pillanattól él, már a betöltéskor és a garázsban is, meg játék közben, verseny vége után automatikusan a visszajátszás indul el, utána tabella, folytatás vagy újra replay. Szóval mikor száll el a dolog? lehet most replay gondod van?
  • retek683
    nekem a leggányabb autónál is ha hírtelen lepadlózom akkor kiis csúszik oldalra a hátulja és kitör az autó , nagyon komoly járgányokat alig lehet megfogni... ritka aza a játék ahol ez elő fordul... hiányoltam mindig is ...
  • Viktorr
    sajna az eredeti már nincs meg,esetleg egy rapidsaheres vagy más feltöltő oldalra a tiédet feltudnád tenni? nem sok pár kbyte az egész
    előre is köszi
  • V43 1105
  • macleody
    Tedd vissza az eredeti postprocess mappát. Dokumentumokban keresd meg a codmasters-grid-hardwersettingsconfig fájlban a postprocess enabled=true-t és írd át false-ra. Szerintem.
  • Viktorr
    Hello
    Letöltöttem a FAQ-ban lévő filet,amit ha bemásolok,jobban megy a játék.Azóta,amiota felülírtam az eredeti fájlokat minden pálya után csak fekete képernyőt látok,erre van valami megoldás????
  • mama2
    Ezért kell multin játszani, ott nem AI van...
  • BaliBoy
    options/advenced
  • MORO67
    sziasztok én billentxüvel nyomom és van egy kis gondom nagyon nehezen tudom irányitani mert éppen hozzáérek a gombhoz és rögtön keresztbe áll a kocsi segitenétek hogy holl lehet beállitani hogy ne legyen ennyire érzékeny???
  • MerlinW
    "Rakd" újra az egészet...
  • MerlinW
    "kedves asszonyka"? Ilyen stílussal, szerintem még csak jpeg-ben látott nőt.
  • petesilver
    :) ez tetszik! Ez GIGALOL! :) Kár, hogy amit kifejtessz, annak semmi köze ahoz, amit előtte írt Panther :) De a hasonló tipusú hozzászólások retorikájának megfelel teljesen! :)
  • TAlpIKa
    Nekem lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni ez ügyben. Amikor feltelepíteném a játékot, kiír egy hibát:
    Error number: 0x80029C4A
    Description: Hiba típustár /DLL betöltésekor
    Setup will now terminate.
    Szóval ez a hiba, én a számítógépre gyanakszom, mert szegényke már elég rossz, újra kéne rakni az egészen. De ha nem ez lenne a baj, és valaki tudna mondani valamit, azt szívesen meghallgatnám :) Köszönöm.
  • mama2
    Én mennék. Mikor indulna?
  • Panther
    Jut eszembe: este lesz egy rFactor verseny Le Mans-ban. Ferrari 288GTO. Nem jön valaki? persze billentyűzettel nehéz lenne, meg szerintem sokan kevesek ahhoz, hogy Citizen kolléga mondta....:))))
  • Panther
    Jörg Müller autója 5 sebességes. Biztosan álmodtak a COD-nál, amikor ezta szörnyszülöttet megtervezték.
  • Panther
    Szeretem az ilyen embereket, mint te. A személyeskedést már 30 felett is oktatják valahol? vagy alapból ilyen vagy? Most marhára megsértettél tudod. Nézd meg az aláírásomban szereplő programokat, aztán ha el tudsz indulni velük a billentyűzeteddel, akkor mehetünk egy versenyt a neten, persze minden segítség off.

Persze, ha kedves asszonykád engedi....
  • gabi89
    Az a baj,hogy manapság a grafika számít. Jó a grafikával rendelkező játékokat ellehet adni :( és a sok vérpistike örül,hogy milyen szép és jó a játék a többi már nem is érdekli. Amcsik akik ilyenek,hogy a grafika a lényeg legalábbis szerintem.
  • tobias88
    Demó alapján mondtam, hogy verheti a TDU-t a graf alapján, de így... irányítás borzalmas, játékélmény se valami nagy

már alig várom a tdu 2. részét
  • Dante73
    Én sem vagyok vérprofi, sőt...
    Játszható a játék, csak soxor úgy lelomboznak a dolgok menet közben. Pl az, amit Citizen írt itt alattam.
    Samsung Jól látja a dolgot, én sem hiszem, hogy elfelejtettek programozni a srácok, erre van igény sajnos.
    Most raktam 200 km-et a TDU-mba. Ég és főld a kettő. NFS:PS meg már a vicc kategória.
    Mégegyszer hangsúlyozom, nem annyira rossz ez a játék, csak hiányzik belőle az, amitől igazán NAGY lehetne.
  • TAlpIKa
    Annyit kérdeznék, hogy telepítéssel kapcsolatos kérdéseket fel lehet tenni?
  • CitizenX
    Az a te marha nagy bajod, hogy kevés vagy te ebben a játékban az extrém fokozathoz, és most ide hányod ki a keservedet. Én szintén extrémen megyek végig, túl vagyok az általad emlegetet Milánói versenyen, és marhára semmi problémám nem volt. Ha kicsit is éreznéd a dolgot, akkor már sokkal hamarabb leesett volna, hogy amíg a startnál az AI szépen vonatkozik, nyit neked egy iszonyat szűk, de elegendő alagutat, amit ha kihasználsz, midjárt 5-6-7 helyet csattanhatsz előrébb az első kanyarig.

Az AI legyorsulását pedig bőven ellensúlyozza a kanyarokban hozott bénázása, ott olyanokat lehet rá verni, hogy az sírvaröhögős.

Én nem tudom mi ez a rinya néhány noobtól, esetleg vissza kéne menni gyakorolni, nem három rossz rajt után pocskondiázni az utóbbi évek legjobb ARCADE játékát.
  • macleody
    Aha, értem mit mondasz. Kipróbáltam, igaz én billentyűvel játszok ezért a traction controll be volt nálam kapcsolva, eddig azért nem tűnt fel. Ahol lejt az út jobbra vagy balra ott kicsit dobja a seggét a kocsi de tényleg csak kicsit. Nekem ettől függetlenül bejön, kikapcsolódásnak jó. Elszórakozok vele Nem vagyok vérprofi szimes, inkább bill-el nyomom, pedig van egy Momo-m.
    Az autók hangja viszont nem tetszik. Eddig a kis Chevrolet Lacetti-nek a hangja tetszett benne a legjobban. A prostreet-ben a supra hangja az brutál volt. És ezzel el is mondtam minden jót a ps-ről
  • MORO67
    Sziasztok lenne egy kérdésem nemtudja valaki hogy van-e esetleg magyar nyelvi file a játékban mert a telepitő magyar és mikor feltelepül minden angol.Ugyan igy volt a TimeShift-nél ott átkellett irni a telepitett könyvtárba egy file-t és magyar lett.Nemtudja valaki hogy itt megoldható a dolog??
  • samsung123
    Ja fejezzük be azzak a fizika megvitatásást, hogy multiba ahol mindenkire ugyanazok a fizika vonatkozik és ebből kell a legjobbat kihozni már nem is olyan könnyű elsőnek lenni:) és azért élvezets mikor tényleg küzdesz valós emberek ellen, ehhez pedig a fizikája aránylag jó, azaz már lehet kicsúszni gumifalba ütközni és vége a versenynek vegy csak lecsúszni azideális ívről. azért ja ez nagy szivfájdalom nekem is hogy padlógáznál egyenesbe meg se moccan a hátula. szerény vélenényme szerint az eddig legjobban eltalált fizika amit a GRID is megcélzott az a TDU lett, de ezt csak halkan jegyezm meg. szerintem a codemastereken nagy a nyomás, meg lehetett volna nagyon kis energia ráfordyításával sokkal jobb ralitást adni neki, DE pont szerintem nekik az volt a nagy munka és a nyomás hogy a 12éves konzolos(nem szidom a konzolt) kis pöcs is tudjon játszani
  • Teperinke
    Mermér, hány sebességes a kérdéses jármű? Itten azt írja Gearbox:6 speed Manual: http://www.ultimatecarpage.com/car/2576/BMW-320si-WTCC.html
    Vagy ez nem az?
  • TAlpIKa
    Nekem sajnos nem megy a telepítője, valószínüleg már nagyon sza.. a Windowsom, újra kéne rakni az egész gépet. Mekkor játéktól estem el Majd kicsit később :)
  • Panther
    Akkor sajna ennyi...:(((
  • Panther
    Ne nekünk hidd el, olvass el néhány angol fórumot, ami erről szól. Gondolom Jörg Müller WTCC BMW 320-asa is azért 6 (!!!) sebességes és azért 200mérföld/óra a végsebessége az egyenesben, mert üzemanyag helyett a Csillagkapu "nakvada" nevű anyagával megy. Legalábbis a Codemastersnél ezt mondták és el is hiszem nekik.
  • Panther
    "az meg hogy összetörik az AI előtted és kitolat eléd.. erre a kommentem sőt inkább a kérdésem ez: te nem tolatsz semmelyik AI elé ki, ugye?:))))) "

Tényleg így van, nem. Nézd meg az aláírásomban szereplő programokat, nézd meg abban az AI-t és hasonlítsd össze a GRID-ben lévő unintelligenciával. :))) De ezen nem fogunk összeveszni, szerinted jó a program, szerintem arcade-nak is rossz. Ennyi.
  • sonka18
    Hali!

Aki szeretne hamachin keresztül GRID-el tolni az jöjjön!

Hamchi szoba: Race.Drive.GRID

Pass: 12345

Várunk minden GRID fant! xD
  • Teperinke
    Te és a tapasztaltabb játokosok szerint nincsen fizika a játékban? Jó, nektek elhiszem.
  • Shiver
    az AI-t ne profi Hamiltonnak és Alonsonak stb fogjátok fel, hanem Online játékosoknak vagy akár saját magatoknak
    egyébként szerintem ez az első autós játék amiben úgymond "él" az AI és történik is a pályán valami
  • Shiver
    én is elég sok autó játékkal játszottam már nálam a need for speed a pro streetnél (illetve az előtt) fejeződött be, csapnivaló volt

inkább mentem toca 3-azni

nos ez a játék szerintem grafikailag ahogy előttem szólok mondták üt mindent

játszhatóság szempontjából: nagyon tetszik hogy a kocsik mindegyike teljesen más vezetői "tapasztalatot" igényel, szerintem ezért sem tetszik mindenkinek a játék mert karriermódban elég nehéz megszokni az autók irányítását , mellesleg billel nyomom, kormánnyal is próbáltam de a billentyűzetet jobban szeretem.
    normál esetben is sok kocsit (való életben) vezettem régebben gokartoztam, és szerintem a kocsik fizikája jó, való igaz nem teljesen real de nincs vele baj, sose lesz olyan játék mellesleg amit a képernyő előtt úgy játszol hogy azt hiszed kint vagy az utcán. ha ilyet akarsz mennyél és béreljél subarut tesztvezetni (mert lehet)

jelenleg már csak a global "box" van hátra nekem és elmondhatom, jó pár flashbacket kihasználtam:)

az meg hogy összetörik az AI előtted és kitolat eléd.. erre a kommentem sőt inkább a kérdésem ez: te nem tolatsz semmelyik AI elé ki, ugye?:)))))
  • Alexease
    Csak azoknak az autoknak szamol fizkkat, amelyek korulotted vannak (catchup). A tobbit droton huzza. Vagyis, hiaba allitod nullara a tapadast, vegtelenre a gravitaciot, stb., a catchup-on kivul eso AI autok, haladnak rendesen a maguk utjan;)

At lehetne irni a teljes AI scripteket is - ugy emlekszem nyitott XML - de kinek van ahoz turelme, ideje?!?!

Ugyanigy nyitott az autok fizikai file-ja, de azokhoz meg a beallitasok "titkosak":)
  • armageddon666
    nem, nem láttam még XD pont ezért mert unalmasnak tartom :S (tudom hogy tévedek, másrészt ízlések és pofonok)
  • retek683
    okoskodik a sok láma.......
  • Panther
    Gondlom a pályatapadással és a kocsik fizikájával is variálni kellene, ami nem éri meg. Emlékszem a TRD1-hez írtak egy segédprogramot, hogy az autók féktávja (különösen a DTM autóké) ne legyen olyan valószínűtlenül hosszú. A baj csak az volt, hogy a játék minden kilépéskor visszaírogatta a neki tetsző értékeket.
  • Panther
    Emberek, mindenkinek lehet véleménye, de nem kell személyeskedésbe átmennie. Ha valakinek tetszik testzik, ha nem nem. De érvekkel támassza alá a mondandóját. Az a gond, hogy ez tényleg kevés PC-n és a COD sosem tudja/akarja leütni a magas labdát.