• Panther
    Itt egy kábé 10 perc alatt összedöbott videó a Nürburgringről.
    GRID Nürburgring
    Az elejét még lassítanom is kellett, mert a COD-nál úgy vélik, hogy az autó helyváltoztatása a Batmobil-hoz hasonló.
    Érdemes megfigyelni a végére sz@rrá tört BMW-t, ami WTCC jármű létére hatsebességes.
    Nekem olyan érzésem van, mintha TOCA Race Driver 1 köszönne vissza, kicsit átpolírozva. Arcade, arcade, de attól még lehetne benne fizika, nem beszélve az irányításról, ami egy merő borzalom. A G25-öt alig tudtam beállítani hozzá. És még így is fényévekre van az ISI által létrehozott irányítástól.
    Jelen van ráadásul az úgynvezett "steering lag", ami a kormányzásnál jön elő, mintha belassuln a kép és szellemképes lenne, még ha jó az fps-ed, akkor is. A TRD2-ben volt ilyen, hogy megakadt a kép egy-egy pillanatra kormány használata esetén és csak úgy lehetett kivédeni, ha high prioritáson futtattad a programot.

Most szétbuheráltam a programot, kevesebb gumitapadás, stb. Kíváncsi leszek, hogy ez az AI-ra is igaz-e, mert akkor oké, lehet folytatni a karriert.

Ami a program látvány részét illeti, arra nem lehet panasz, igaz a COD autóversenyeknél sosem a látvány volt a fő gond. Bár a pályák legnagyobb része totálisan pontatlan, de ezt már megszoktuk.

És hát a replay: úgy látszik a COD félkészen adta ki a programot, mert még a kezelőszerveket sem lehet eltüntetni a képernyőről visszajátszáskor. Menteni nem lehet replayt (illetve lehet, de mégsem), de nem is nagyon lenne értelme, mivel a saját autódon kívül nem lehet kocsit váltani. Ez mindig is így volt a TRD sorozatban, azaz a TRD2-bren volt egy features, amit szöveges fájlban lehetett bekapcsolni: hogy minden egyes replayt mentsen. Na ez olyan jól sikerült, hogy amikor vissza akartam játszani, csak annyit láéttam, hogy a kocsim falnak megy és ott túrja az orrával a falat.

Őszintén szólva már előre félek az F1-es játékuktól, hogy mit fognak ott összehozni.