7156
-
#2703 Hát igen...
nekem csak a hangkártya driver beállításait cseszi szét minden elinditáskor:(
eddig két játlk csesztette a hangot, a grid, meg a dirt. és mien érdekes egy gyártótól van mind2. lehet nem bírja a hangkártyám a Codemasterset? :D -
newc22 #2702 Komolyan nem értem eddig minden játék ment a gépemen erre ez meg..... :( -
#2701 Nekem meg olyan gondom van, minden xp bejövetel után és utána pedig indítom Gridet, h teljesen szétcsesződik a hangrendszerem. Vissszhangzik. Mindig azt a játékot kell eljátszam, h kilépek gridből, és a sound beállításra mek, beállítani jóra.... holott a hang driver beállítássnál minden ok, úgy van beállítva ahogy kell, de ennek ellenére, lekell okézzam a panelben lévő beállításokat. És utáéna gridezhetek .
Elég szánalmas. ez volt a DiRT-tel is. -
newc22 #2700 Nvidia 6600 Gt! ÉS a Dvd-n lévő DirectX-et tettem fel nem értem miért nem csinál semmit! Nem fagy ki csak a kép áll meg és ha nem csinálok semmit újraindul az egész videó! Nagyon idegesítő! :( -
heringer #2699 Akkor sehogy se lessz motorhangom a jétékba akkor. -
#2698 - Milyen videókártyád van?
- 2008 márciusi DirectX-et tetted fel?
-
#2697 Ennek kivételesen semmi köze a Windows-hoz, Codemasters ludas abban, hogy nincs EAX, OpenAL a játékban előző generációs hangkártyákon. Vagy jön rá javítás vagy nem, "evvan" sajna. -
newc22 #2696 Valakinél nem volt olyan hiba hogy mikor elindítja a játékot és lemennek a videók akkor a videók újból ujraindulnak és nem jelenik meg a játéknak a menüje?! Csak fekete kép és hiába nyomok semmit se kép se hang! :( Direct X et telepítettem és Új Nvidia Driver is van fennt! Esetleg valakinek ötlet?! -
#2695 Miért is működne xd. Hisz microfos van nekünk fenn xd
sp 3 sem gyorsított semmit sem xp 32 biten. pedig kellett volna... spec nálam a net sokkal lassabban jött be, meg a töltőcsíkon is többet fosozott kb 1-3 töltőcsíkkal többet nyomott míg bejött az xp. -
#2694 Abban, hogy nem a Creative csinálta. Amolyan nem hivatalos driver, saját felelőségre. Lehet jó is meg rossz is. De a hardveres gyorsítás azzal sem fog működni GRID-ben. -
#2693 be kell állítani a kormányt..és jó..franyón műxik..most jöttem ki 1 Drift Ballte-ből..2.ként a 12.ből:P ..utcsó helyről indultam.. :D -
newc22 #2692 Na most a jóóó! :) Valakinél nem volt olyan hiba hogy mikor elindítja a játékot és lemennek a videók akkor a videók újból ujraindulnak és nem jelenik meg a játéknak a menüje?! Direct X et telepítettem és Új Nvidia Driver is van fennt! Esetleg valakinek ötlet?! -
newc22 #2691 Jaj rossz üzit copyztam be! :) -
newc22 #2690 Ez egy teljesen használhatattlan gyönyörű játék. Az irányítás az kritikán aluli. Eltekered a kormányt és fél mp után fordul a képernyőn, szörnyű. Már előre félek milyen lesz a forma 1. Codemastersék felhívhatnák az rfactoros srácokat egy kis eszmecserére nagyon rájuk férne! -
heringer #2689 És ez miben másabb mint a rendes Audigy2 Zs driver.
Lehet felrakom hátha jó lessz. -
#2688 Kérnék egy kis segítséget! Tegnap feltelepítettem,profilt csináltam játszottam vele 1 kicsit egészen Le-mans ig.megcsináltam,utána kiírta hogy save 2x, utána meg loading pls wait,na ezt fél óráig csinálta utána meguntam. leraktam tálcára, kiléptem blőle,ujraindítottam és új profilt kellet csinálnom mert az előző korrupt volt a gép szerint. valakinek valami tipp??? -
#2687 Persze... mert az itt lámáskodók nagy többsége nem találta meg a beállításokat azért bénáznak. Az ég világon semmi probléma nincs az irányítással. Olyan szépen belőheti magának mindenki a megfelelő irányítást, hogy csak na. -
#2686 Hát nekem az irámyítással komolyabb gondom nincs G25 van és azzal nyomom sorra a netes versenyeket amiket meg is nyerek:) nekem nem késik a kormányreakció:) pedig énis nagy Rfactor rajongó vagyok -
Chaos25 #2685 Ez egy teljesen használhatattlan gyönyörű játék. Az irányítás az kritikán aluli. Eltekered a kormányt és fél mp után fordul a képernyőn, szörnyű. Már előre félek milyen lesz a forma 1. Codemastersék felhívhatnák az rfactoros srácokat egy kis eszmecserére nagyon rájuk férne! -
#2684 Nekem ősrégi Audigy1 van, még az első szériás és semmi hang bug, szól minden hang. Egy YouP-Pax mod drivert használok már 2-3 éve. -
newc22 #2683 Valakinél nem volt olyan hiba hogy mikor elindítja a játékot és lemennek a videók akkor a videók újból ujraindulnak és nem jelenik meg a játéknak a menüje?! Direct X et telepítettem és Új Nvidia Driver is van fennt! Esetleg valakinek ötlet?! -
#2682 Szerintem minden típusú versenyre más társat kell szerződtetni, mert mindegyiknek más a specialitása. Pl. a magyar gyerek ha jól emléxek csak Pro Tuned autókkal jó. Indultam Open wheel versenyen ott nem volt pontszerző.Oda egy franciát találtam jónak.
-
CitizenX #2681 Ahh, degeci... :D
Egyébként videót elnézve van benne valami, ideális ív ismeretlen fogalom azon a felvételen. Persze kinek mi az ideális.... :D -
heringer #2680 Vagy csak X-FI vel lenne jó de az meg sztem hülyeség.
Audigy2-vel is jónak kéne lennie a motorhangnak. -
retek683 #2679 nem az irányítással van baj, TE vagy béna... -
CitizenX #2678 Nori Kaito-t igazoltam le magam mellé 6 milláért, és jól nyomja a srác, volt néhány csapat (Jedi Motors :D) 1-2 a versenyek végére. Néhol nincs szerencséje, és 8.-10. hely is becsúszik neki, de megérte a pénzét. -
ricsa008 #2677 ajánlom figyelmedbe:
2653 -
heringer #2676 Igen nekem sincs rendesen hagja a kocsinak.Akkor ezek szerint benne hagyták. -
#2675 majd segítek neked h vérnyúl legyél :) -
Ariakus #2674 Neked is hangproblémáid vannak a játékkal? Nekem a demóval volt bajom, nem volt rendes hangja a kocsinak (túl halk volt) és néha egy kicsit recsegett a hang is. A full verziót még nem próbáltam ki , de akkor bent hagyták a hangbugot? -
romero1 #2673 Gareth Thomas-nak hívják a csapattársam , 700 ezer körül kért mikor leigazoltam . Egészen jó képességei vannak ,(skill és agresszivitás szinte full-on) mindig az élmezőnyben van és többször is vele harcoltam az első helyért . -
#2672 Tuning van? -
#2671 Akkor ez, nekem ezzel megy: postprocess_off -
heringer #2670 És neked van rendesen kocsihang a játékba. -
#2669 nem jó ,próbáltam. -
#2668 minél drágább legyen,az enyém 10milla volt és majdnem vele viaskodok ugy nyomja:)
Alexease nem tudnál magyarra alakitani pár bérelhetö társat?:) -
#2667 Nektek hogy hivják a játékban a csapattársatokat??
Mert én bárkit választok alig nyerek vele szinte csapatban :(
Mondjatok már valami jót aki aránylag mindehol legalább első 6 ba bennevan! -
#2666 Itt egy kábé 10 perc alatt összedöbott videó a Nürburgringről.
GRID Nürburgring
Az elejét még lassítanom is kellett, mert a COD-nál úgy vélik, hogy az autó helyváltoztatása a Batmobil-hoz hasonló.
Érdemes megfigyelni a végére sz@rrá tört BMW-t, ami WTCC jármű létére hatsebességes.
Nekem olyan érzésem van, mintha TOCA Race Driver 1 köszönne vissza, kicsit átpolírozva. Arcade, arcade, de attól még lehetne benne fizika, nem beszélve az irányításról, ami egy merő borzalom. A G25-öt alig tudtam beállítani hozzá. És még így is fényévekre van az ISI által létrehozott irányítástól.
Jelen van ráadásul az úgynvezett "steering lag", ami a kormányzásnál jön elő, mintha belassuln a kép és szellemképes lenne, még ha jó az fps-ed, akkor is. A TRD2-ben volt ilyen, hogy megakadt a kép egy-egy pillanatra kormány használata esetén és csak úgy lehetett kivédeni, ha high prioritáson futtattad a programot.
Most szétbuheráltam a programot, kevesebb gumitapadás, stb. Kíváncsi leszek, hogy ez az AI-ra is igaz-e, mert akkor oké, lehet folytatni a karriert.
Ami a program látvány részét illeti, arra nem lehet panasz, igaz a COD autóversenyeknél sosem a látvány volt a fő gond. Bár a pályák legnagyobb része totálisan pontatlan, de ezt már megszoktuk.
És hát a replay: úgy látszik a COD félkészen adta ki a programot, mert még a kezelőszerveket sem lehet eltüntetni a képernyőről visszajátszáskor. Menteni nem lehet replayt (illetve lehet, de mégsem), de nem is nagyon lenne értelme, mivel a saját autódon kívül nem lehet kocsit váltani. Ez mindig is így volt a TRD sorozatban, azaz a TRD2-bren volt egy features, amit szöveges fájlban lehetett bekapcsolni: hogy minden egyes replayt mentsen. Na ez olyan jól sikerült, hogy amikor vissza akartam játszani, csak annyit láéttam, hogy a kocsim falnak megy és ott túrja az orrával a falat.
Őszintén szólva már előre félek az F1-es játékuktól, hogy mit fognak ott összehozni. -
romero1 #2665 Csá. Kérdéseim ezek lennének
1.fejlődik-e a csapattársam ?
2.mennyi szezont lehet kezdeni ?
köszi előre is a választ. by -
#2664 Olyan gondom van,hogy recseg a hang a játékban.
Mitlehet kezdeni vele,hogy megszünjön?
Előre is köszönöm.