• Streetwarrior
    Összességében tetszik a játék. Végre egy gamma, amit normálisan optimalizáltak. A következő konfigon 4x-es AA-val 1280x768-ban Mediumon röccenés nélkül fut: 3500+ Athlon 64, 1024 Mybte DDR RAM, tuning 7600 GS (550/1350). Tehát a grafika tényleg szemetgyönyörködtető.

Én az előző résszel nagyon sokat játszottam. Akkor az is jó grafika volt, de valójában 1 dolog miatt nyomultam sokat: a kezelés. Valahogy megtalálták az átmenetet az arcade és a szimulátor között. Mind a DFP-met, mint a G25-met nagyon jól kezelte. És ezt én úgy mondom, hogy inkább Race/GTR/GT Legends-el szoktam mindent kikapcsolva játszani. Nem értek egyet azokkal, akik a fenti játékokkal említik egy lapon. Mindenki tudta, hogy arcade lesz. De mégis azt kell mondjam, hogy ezt a részét elszúrták. Arcade és arcade között is van különbség. Az előző rész etalon, ez viszont, legalábbis kormánnyal kezelhetetlen. Akik bill-el játszanak azoknak biztos nagyon jó, csak az ember azért ad ki egy kormányra 25-55 eFt-ot, hogy autós játékkal játszon. Sajnos emiatt azonban csalódtam. Más gondom nincs, de ez azért elég gáz.

Ne aggódjatok tudom, hogy mindenki el fog a búsba küldeni, mert mertem szapulni ezt a csodát, de állok elébe...