7156
  • wesker24
    Na itt van egy kép !! Egy ütközés miatt két keréken ment tovább a kocsi !!

Grid
  • MerlinW
    No. 2 óra tökölés után sikerült valamennyire használható konfigot összehoznom Logitech Formula kormányhoz:

Force feedback:
    on
    10%
    100%
    50%

Advanced:
    0%
    85%
    5
    0
    100
    0
    100

A segítségeket érdemes bekapcsolni.

Így már nem rángat, nem forog összevissza az autó, lehet kanyarodni szépen. Igaz még mindig túl finoman kell vele bánni, de így már legalább játszható. (Az elején a csapatépítéshez szükséges összeget mind első helyezetként nyertem össze, igaz basic fokozaton)
  • marco2
    Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond? na?
  • Szabi1991
    és már elkezdtek Skinezgetni is:

• Dante73
    Nagyon nem.
  • Szabi1991
    Felbontás állitó progi !!

ez már kicsit több felbontást tartalmaz ;)

Rocco: a fenti progival vidd le minimum felbontásra a játékot, és úgy próbáld elindítani ;)
  • rogan99
    Megvan mi volt a hiba. A kormány settings menüjében ki volt pipálva a Pedals reported as combined checkbox. Na ezt nem szabad.
  • Pokerface86
    Tudtok valami hamachi szobát?
  • DarkSector
    Nekem akkor sem hiányzik, hogy törjek zúzzak....... mármint nem a játékban!
    Ez az irányítás (autók viselkedése (értsd így!)) ha árkád ha nem! Egy kalap szar és versenyzésre 2Kalap szar.
    A játék ezenkívül semmi bajom.
    De várok 100-os mentést, mert free-ben kipróbálnám azért a kocsikat!
    Ha van mentésed légyszíves küld el.
    THX
  • Szabi1991
    a TDU nekem vhogy nem teszik, simán minden autó túl nehéz, és így tiszta hülyén mozognak a kocsik, HC módban meg nincs súlyuk, így szintén sz*r..

bár most is fentvan a gépemen, eredetiben megvan a játék+kiegészítő, de az vhogy nem köt le, ellenben a GRID.. :)
  • armageddon666
    TDUhoz hasonlít a kormányos irányítás?
  • Szabi1991
    én kormánnyal játszok, és sztem jól írányitható, csak szokni kell egy picit.... ez a legjobb árkád autós játék PC-re, az tuti..
    (Minden off, Pro mód)
  • rogan99
    Tudok váltani a H váltóval, de próba képpen átraktam szekvenciálisba de így sem jó. Külföldi fórumokon is van 1-2 embernek problémája a kormánnyal. Leszedem a legujabb drivert az talán megoldja.
  • armageddon666
    hát jah a roncsderbi gázos ^^ de a többi fasza sztem :C helpekkel tök könnyű irányítani az autókat ha megszokja az ember ^^ csak stability helppel meg autováltóval... hát 2 versenyt nyertem, aztán inkább bekapcsoltam a helpeket mert a komolyabb autók már irányíthatatlanok voltak :S
  • DarkSector
    Jah nem tudtam.
    amúgy ez billentyűzet aprító irányítással van megáldva.
    Komolyan mondom, hogy ehhez vas idegekre van szükség.
    PL a roncsderbinél mintha palmatex lenne a kocsikon ahhogy nekiérsz azzonnal odaragadsz és nem menekülsz, csak ha kiforogsz vagy falnak mész.
    Relélem van vagy lesz 100%-os mentése valakinek, mert a fax-om aki ezmiatt akar ideggyógyászhoz járni.
  • SpeedXHUN
    Teljes játékkal lehet multiplayeren driftelni?
  • marco2
    Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond?
  • kuci06
    Nah, csináltam szervert, az a pár perc úgysem számít... :P

Online/Privátban keressétek:

Szervernév: KUCI06 (nem lehetett változtatni)
    Jelszó: sg
    Damage : ON
    Catchup : ON
    Segítségek : ON (billentyűzettel játszóknak)

Először roncsderbi lett beállítva, aztán majd úgyis váltunk...
  • armageddon666
    kormánnyal akkor szarul irányítható? akkor asszem maradok billnél ^^ már tökre belejöttem xD gaaah viszont hogy elröpült az idő, tanévvégi hülye tzkre meg alig tanultam -.- na majd holnap megpróbálok x))) addiktív :D nekem nagoyn bejött XD
  • mama2
    Teamspeak van? Az is kéne, nem?
  • tototto
    srácok az miért van hogy logitech rumblepad 2 gamepaddal játszom, és kanyarodáskor belsőnézetben nem forog a kormány, az autó teljesen jól irányitható kanyarodik, de belsőnézetben a kormány csák áll mintha disz lenne, arra gyanakszom hogy nem érzékeli rendesen a gamepadot, más nem találkozott még ezzel a hibával?
  • grolko
    mennék majd én is, elegem van a sok idiótából aki dodgemesdit játszik.
    gondolom itt műxik a fair play. :)
  • mama2
    oké:).
  • kuci06
    igen.
  • mama2
    Na akkor fél óra mulva csináltok szobát?
  • Streetwarrior
    Rogan99. Azért olyan mintha elengednéd a gázt, mert a H váltót nem támogatja, hanem csak a szekvenciálist...érdekes kérdés mindenesetre.
  • gabi89
    Baromságokat ne mondjál már kijött a játék. (warezon is kint van meg kölföldön már kapható csak még itt MO.-on nem)
  • fanka93
    kösz!
  • DarkSector
    még nem
  • fanka93
    amúgy ez a játék kijött már PCre? bocs a láma kérdésért:)
  • Dj Toto
    hi. megváltoztattam a postprocess-t de ha alt+TAB olok utána kifagy a game. miért van ez? és csak miután beraktam a postprocess változtatást, gondolom attol van de vhogy meglehetne csinálni hogy ne faggyon ki?
  • mama2
    Nem lehetne hamarabb csinálni szobát mint 7 óra? Esetleg 6?
  • AdaKiller
    köszi a segítséget

azaz idővisszaállító akármi az mi?:)))
  • at16
    felmész nvidia.com ra és ami ott van a legfrissebb azt letöltöd.
  • heringer
    Üdv
    Az miért lehet hogy a játékba vannak ilyen utánnahúzások,képben.
  • marco2
    Az a dx van fent de melyik a legfrisebb driver?
  • rogan99
    Az miért van hogy 2-es ig megy rendesen majd ha 3-masba váltok olyan mintha elengedném a gázt?

G25-el játszanék, ha menne...
  • at16
    vga driver frissítés,
    azt a DX-et tedd fel amit a játék felkínál.
  • marco2
    sziaztok nekem nagyon szaggat a játék a demo tökéletesen ment miért van ez? 8800 GT-ém van segítsetek köszönöm
  • Streetwarrior
    Összességében tetszik a játék. Végre egy gamma, amit normálisan optimalizáltak. A következő konfigon 4x-es AA-val 1280x768-ban Mediumon röccenés nélkül fut: 3500+ Athlon 64, 1024 Mybte DDR RAM, tuning 7600 GS (550/1350). Tehát a grafika tényleg szemetgyönyörködtető.

Én az előző résszel nagyon sokat játszottam. Akkor az is jó grafika volt, de valójában 1 dolog miatt nyomultam sokat: a kezelés. Valahogy megtalálták az átmenetet az arcade és a szimulátor között. Mind a DFP-met, mint a G25-met nagyon jól kezelte. És ezt én úgy mondom, hogy inkább Race/GTR/GT Legends-el szoktam mindent kikapcsolva játszani. Nem értek egyet azokkal, akik a fenti játékokkal említik egy lapon. Mindenki tudta, hogy arcade lesz. De mégis azt kell mondjam, hogy ezt a részét elszúrták. Arcade és arcade között is van különbség. Az előző rész etalon, ez viszont, legalábbis kormánnyal kezelhetetlen. Akik bill-el játszanak azoknak biztos nagyon jó, csak az ember azért ad ki egy kormányra 25-55 eFt-ot, hogy autós játékkal játszon. Sajnos emiatt azonban csalódtam. Más gondom nincs, de ez azért elég gáz.

Ne aggódjatok tudom, hogy mindenki el fog a búsba küldeni, mert mertem szapulni ezt a csodát, de állok elébe...