7156
-
#2336 Na itt van egy kép !! Egy ütközés miatt két keréken ment tovább a kocsi !!
Grid -
#2335 No. 2 óra tökölés után sikerült valamennyire használható konfigot összehoznom Logitech Formula kormányhoz:
Force feedback:
on
10%
100%
50%
Advanced:
0%
85%
5
0
100
0
100
A segítségeket érdemes bekapcsolni.
Így már nem rángat, nem forog összevissza az autó, lehet kanyarodni szépen. Igaz még mindig túl finoman kell vele bánni, de így már legalább játszható. (Az elején a csapatépítéshez szükséges összeget mind első helyezetként nyertem össze, igaz basic fokozaton) -
marco2 #2334 Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond? na? -
Szabi1991 #2333 és már elkezdtek Skinezgetni is:
-
#2332 Nagyon nem. -
Szabi1991 #2331 Felbontás állitó progi !!
ez már kicsit több felbontást tartalmaz ;)
Rocco: a fenti progival vidd le minimum felbontásra a játékot, és úgy próbáld elindítani ;) -
rogan99 #2330 Megvan mi volt a hiba. A kormány settings menüjében ki volt pipálva a Pedals reported as combined checkbox. Na ezt nem szabad. -
Pokerface86 #2329 Tudtok valami hamachi szobát?
-
#2328 Nekem akkor sem hiányzik, hogy törjek zúzzak....... mármint nem a játékban!
Ez az irányítás (autók viselkedése (értsd így!)) ha árkád ha nem! Egy kalap szar és versenyzésre 2Kalap szar.
A játék ezenkívül semmi bajom.
De várok 100-os mentést, mert free-ben kipróbálnám azért a kocsikat!
Ha van mentésed légyszíves küld el.
THX -
Szabi1991 #2327 a TDU nekem vhogy nem teszik, simán minden autó túl nehéz, és így tiszta hülyén mozognak a kocsik, HC módban meg nincs súlyuk, így szintén sz*r..
bár most is fentvan a gépemen, eredetiben megvan a játék+kiegészítő, de az vhogy nem köt le, ellenben a GRID.. :) -
#2326 TDUhoz hasonlít a kormányos irányítás? -
Szabi1991 #2325 én kormánnyal játszok, és sztem jól írányitható, csak szokni kell egy picit.... ez a legjobb árkád autós játék PC-re, az tuti..
(Minden off, Pro mód) -
rogan99 #2324 Tudok váltani a H váltóval, de próba képpen átraktam szekvenciálisba de így sem jó. Külföldi fórumokon is van 1-2 embernek problémája a kormánnyal. Leszedem a legujabb drivert az talán megoldja. -
#2323 hát jah a roncsderbi gázos ^^ de a többi fasza sztem :C helpekkel tök könnyű irányítani az autókat ha megszokja az ember ^^ csak stability helppel meg autováltóval... hát 2 versenyt nyertem, aztán inkább bekapcsoltam a helpeket mert a komolyabb autók már irányíthatatlanok voltak :S -
#2322 Jah nem tudtam.
amúgy ez billentyűzet aprító irányítással van megáldva.
Komolyan mondom, hogy ehhez vas idegekre van szükség.
PL a roncsderbinél mintha palmatex lenne a kocsikon ahhogy nekiérsz azzonnal odaragadsz és nem menekülsz, csak ha kiforogsz vagy falnak mész.
Relélem van vagy lesz 100%-os mentése valakinek, mert a fax-om aki ezmiatt akar ideggyógyászhoz járni. -
#2321 Teljes játékkal lehet multiplayeren driftelni? -
marco2 #2320 Hát nekem sehogysem akar menni annyira akad hogy játszhatattlan a demo fullon ment legujabb driver van pedig fent mi lehet a gond? -
#2319 Nah, csináltam szervert, az a pár perc úgysem számít... :P
Online/Privátban keressétek:
Szervernév: KUCI06 (nem lehetett változtatni)
Jelszó: sg
Damage : ON
Catchup : ON
Segítségek : ON (billentyűzettel játszóknak)
Először roncsderbi lett beállítva, aztán majd úgyis váltunk... -
#2318 kormánnyal akkor szarul irányítható? akkor asszem maradok billnél ^^ már tökre belejöttem xD gaaah viszont hogy elröpült az idő, tanévvégi hülye tzkre meg alig tanultam -.- na majd holnap megpróbálok x))) addiktív :D nekem nagoyn bejött XD -
#2317 Teamspeak van? Az is kéne, nem? -
#2316 srácok az miért van hogy logitech rumblepad 2 gamepaddal játszom, és kanyarodáskor belsőnézetben nem forog a kormány, az autó teljesen jól irányitható kanyarodik, de belsőnézetben a kormány csák áll mintha disz lenne, arra gyanakszom hogy nem érzékeli rendesen a gamepadot, más nem találkozott még ezzel a hibával? -
grolko #2315 mennék majd én is, elegem van a sok idiótából aki dodgemesdit játszik.
gondolom itt műxik a fair play. :) -
#2314 oké:). -
#2313 igen. -
#2312 Na akkor fél óra mulva csináltok szobát? -
Streetwarrior #2311 Rogan99. Azért olyan mintha elengednéd a gázt, mert a H váltót nem támogatja, hanem csak a szekvenciálist...érdekes kérdés mindenesetre. -
#2310 Baromságokat ne mondjál már kijött a játék. (warezon is kint van meg kölföldön már kapható csak még itt MO.-on nem) -
#2309 kösz! -
#2308 még nem -
#2307 amúgy ez a játék kijött már PCre? bocs a láma kérdésért:) -
Dj Toto #2306 hi. megváltoztattam a postprocess-t de ha alt+TAB olok utána kifagy a game. miért van ez? és csak miután beraktam a postprocess változtatást, gondolom attol van de vhogy meglehetne csinálni hogy ne faggyon ki? -
#2305 Nem lehetne hamarabb csinálni szobát mint 7 óra? Esetleg 6? -
#2304 köszi a segítséget
azaz idővisszaállító akármi az mi?:))) -
at16 #2303 felmész nvidia.com ra és ami ott van a legfrissebb azt letöltöd.
-
heringer #2302 Üdv
Az miért lehet hogy a játékba vannak ilyen utánnahúzások,képben. -
marco2 #2301 Az a dx van fent de melyik a legfrisebb driver? -
rogan99 #2300 Az miért van hogy 2-es ig megy rendesen majd ha 3-masba váltok olyan mintha elengedném a gázt?
G25-el játszanék, ha menne... -
at16 #2299 vga driver frissítés,
azt a DX-et tedd fel amit a játék felkínál. -
marco2 #2298 sziaztok nekem nagyon szaggat a játék a demo tökéletesen ment miért van ez? 8800 GT-ém van segítsetek köszönöm -
Streetwarrior #2297 Összességében tetszik a játék. Végre egy gamma, amit normálisan optimalizáltak. A következő konfigon 4x-es AA-val 1280x768-ban Mediumon röccenés nélkül fut: 3500+ Athlon 64, 1024 Mybte DDR RAM, tuning 7600 GS (550/1350). Tehát a grafika tényleg szemetgyönyörködtető.
Én az előző résszel nagyon sokat játszottam. Akkor az is jó grafika volt, de valójában 1 dolog miatt nyomultam sokat: a kezelés. Valahogy megtalálták az átmenetet az arcade és a szimulátor között. Mind a DFP-met, mint a G25-met nagyon jól kezelte. És ezt én úgy mondom, hogy inkább Race/GTR/GT Legends-el szoktam mindent kikapcsolva játszani. Nem értek egyet azokkal, akik a fenti játékokkal említik egy lapon. Mindenki tudta, hogy arcade lesz. De mégis azt kell mondjam, hogy ezt a részét elszúrták. Arcade és arcade között is van különbség. Az előző rész etalon, ez viszont, legalábbis kormánnyal kezelhetetlen. Akik bill-el játszanak azoknak biztos nagyon jó, csak az ember azért ad ki egy kormányra 25-55 eFt-ot, hogy autós játékkal játszon. Sajnos emiatt azonban csalódtam. Más gondom nincs, de ez azért elég gáz.
Ne aggódjatok tudom, hogy mindenki el fog a búsba küldeni, mert mertem szapulni ezt a csodát, de állok elébe...