• The Fugitive
    Grid Worldben az, hogy egy szezonban hány versenyt mehetek, az mitől függ? mert eddig nem túl sokat mentem (kb 6-7-et) és már a 3.szezonban vagyok.
    Irányítással én elvagyok, billentyűzettel játszom, és végre tényleg vigyázni, és szenvedni kell, nem csak rátenni a féltéglát az UP gombra, aztán majdcsak célbaér a gép palánkról palánkra. Akinek nem tetszik az irányítás, túl sokat játszott olyan játékkal, ahol törésmodell nuku. (jó példa erre az nfs, ahol 300-al nekimentél a kamionnak, leborult róla a rakomény rá a rendőrökre, te meg vígan mehettél tovább) szerintem nagyon is jó és élethű.
    Le Mans-ot pedig kanyarokban kell megnyerni, mivel egyenesben a kategória azonos autói azonos végsebességet is tudnak. Estét viszont én sem csípem, ilyenkor inkább átváltok külső nézetre, hogy lássak is valamit. :) Én jópár versenyen már Extreme-n megyek, így tényleg nagyon kell vigyázni :D
    Szerintem nagyon ott van ez a játék, amint kapható lesz, támogatni fogom a Kódmestereket azzal a pár ezressel.