GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez hivatalos demo.
még nem kell torrenthez nyúlni.<#vigyor3><#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
fraps->virtualdub@divx->rapidshare.com

Forza.

grebber
Én nem merem feltenni faltól falig csattanásaimat.De ígyis 481 ezer. Nekem 900 ezer is beõven elég lenne mert már akkor is zuznám az ellenfelet!

Next PC upgrade: 2022

kovecses
Csak tudnám hogy hova töltsem fel a videót és hogyan?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Én is csak olyan videót tudnék csinálni.
de lehet csinálok is hátha valaki tud segíteni nekem abban hogy mit csinálok rosszul.
Csinálok egy elcseszett driftet.

grebber
Na eddigi rekordomat meg is döntöttem 481.915 pont.Csak a fraps nem vette fel jobb is 😄

kemszi2
én is meglepõdtem hogy milyen szépen fut a gépemen,mivel a dirt igencsak megfogta a rendzseremet néhány versenyen
bertino
bazeg, így kell PCre programozni!

amikor fatális füstöt alkotok, még akkorse lassul vagy reccen be bazeg és 1280anban abszolut fullon vazze!

olyan szinten 50-60 FPS-re van megírva, mint a patyolat <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Na nemsokára én is csinálok a driftes pályáról videót.Azért nem azt mondom hogy a driftelésemrõl mert ez nem az lesz 😄

kovecses
Május 30-at olvastam valahol.

kovecses
A drif tényleg nem olyan mint kéne, továbbra is ez a véleményem. A videóról meg az hogy ugyan igy csinálom majdnem cska az egyenesekben nem csúsztatm mert keresztbeálna...és még sincs milliós pontszám...ergo fogalam sincs mi a pontozása enenk aszarnak és en gyertek a videókkal meg a szabályzatokkal egyszer ad potnot egyszer meg nem, érthetetlen.

még csak demó van, de hogy mikor jelenik meg a teljes nem tudom. VALAKI? 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Ég a pofám,hogy ilyen láma kérdésem van:de demó van még csak ebbõl,igaz?Vagy csak én vagyok elmaradva?

milyen géppel tolog a játékot?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

The Protector
Megnéztem.Tudtam hogy shift lenyomásával lehet elõhívni a +beállításokat.Minden highon volt.Azt hittem ez a legmagasabb.Amit lehetett ultrára tettem.Köszi h szóltatok.Még így is hasít a játék

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
hosszabb fékutat és fele ilyen erõs HDR-t nem tudsz hekkelni? 😊

(felrakom dirtet és megnézem a break mod mit is modosit, hátha maradt a struktúra - bár élvezhetõ mértékre az én szerény képességeimmel ugyse tudom belõni, mert zéró szimes tapasztalatom van)

Forza.

BiG G
fog az 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

JuanG
többen nem vették észre a shift, ctrl adta lehetõségeket elsõre, köztük én sem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
tuti hogy igen 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

arty
tetszik pár ember értékelése: szar a drift, mert nehezebb mint a nidforszpidben 😄

lámaállatok

Forza.

VRSDM
drift-ben egyfolytában az az érzésem hogy nem fog a kézifék, a többi módban meg túlságosan is.

ergó marad az erõbõl driftelés :C

u dont have to listen anybody else but me

ha elolvastad volna amik linkeltem, akkor tudnád, hogy ott Manjizni kell....

V43 1105
Csak kérdeztem, de mostmár utána néztem, és én is gratulálok a vendégszeretetedhez idióta .. <#mf1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
teljesen igaza van.

micsoda vendégszeretet....<#ejnye1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Alexease
Gratulalok😉
Legalabb a "szuper" gepedet ne reklamoznad az alairasodban, amikor meg a warez-hez is sotet vagy...
kemszi2
ááá én csak most szereztem meg az elsõ milliómat kormánnyal és segítség nélkül<#buck>
roppantul idegesítõ bír lenni mikor elmegy egy 8-as combo 80ezer pontal -.-
BiG G
Rákattansz ott felül a kibaszott nagy FAQ feliratra, ott pedig a demó menüpontra. Gyk. ez még nem a teljes verzió.

V43 1105
Hello!

Tudom hogy nem szép dolog a warez, de merrõl kaptátok le ? :i

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

BiG G
Egyéni csúcsdöntés megvolt

16,3 milla egyetlen hosszú három körös kombóban ^_^ Billentyûzet, automata váltó, segítségek bekapcsolva, kivéve a flashback. Hozzátartozó videó: KATT (4 perc cockpit nézetben, 60 mega, 640*512-es xvid-mp3 avi). Szerintem azoknak akiknek nagyon nem megy érdemes lehet megnézni, hogy mirõl is van itt szó. Nem mondom vannak benne még hibák, de már jó úton vagyok ennek a duplája fele. 😊

bertino
egyet tudok mondani:
kibaszott nagy játék lesz szerintem a demó alapján.

100%, hogy megveszem.

broman191
Lehet hogy nem ^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Huh hát nem 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Smicy2
vazze... ez nem semmi 😄

Charade GTti

DarkSector
Mire gondolsz?<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

5c0rp330n
kipróbáltam, állat a játék! 😊

DarkSector
Fullon belsõnézetbõl:

Fullon külsõnézetbõl:

JuanG
megnéztem az 51 millás driftet a you tub-on...használ a srác rendesen segítséget az biztos 😊))

broman191
Gyakoroltam egy kicsit, drift most már átjött, extreme-et is könnyen megcsinálom, kicsit jobban odafigyelve 5 millió megvan, ami nem csúcs de bõven elég. 😊 A muscle verseny is könnyü csak adagolni kell a kéziféket finoman a kanyarokban a rendes fékezés után. A BMW-s pálya sokadszorra is lehetetlennek tünik...tolom sorban a körrekordokat, de eddig max. 8. voltam ...

JuanG
úgy látszik nem csak én nem tudok olvasni 😛PP

DarkSector
Big G-nek igaza van...
Valami ilyesmit kéne látnod a max beállításokhoz.
Természetessen (felbontás, Hz és képarány), ami egyéni.

Video settings

Advance Settings (Video Settings-ben nyomj egy SHIFT-et)

Sziasztok! Gamepaddal szeretnék játszani, de akárhogy állítgatom az irányítás érzékenységét még a legkisebb gombnyomásra is maximálisan kitekeri a kormányt és keresztbe fordul az autó! Tudtok vmi megoldás erre a problémára (csak ne azt hogy vegyek kormányt😛)? Amúgy rumble pad 2-m van...
elõre is köszi

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

bulba
Ez nem "games for windows"-os lesz?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Wanted
Hogyan lehet visszakapcsolni a blurt a játékban?
A menüben hiába kapcsolom on-ra, nem történik semmi.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

JuanG
ha már drift, akkor egy kis reklám 😊)

rfactor drift revolution

drift preview

mindkettõ ingame, az egyik autó én vagyok <#alien>

Szasza20
Nemtudom ki hogy van vele, de nekem rohadtul tetszik a játék, sztem nagyon szépen néz ki és a driftelés eszméletlen jó lett! Legalábbis nekem tetszik!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

BiG G
Ez nincs fullon. Ott ahol a grafikát állítod be nyomj egy shift-et és meglátod hogy nagyrészt mediumon lehet minden a képekbõl elnézve.

JuanG
hát ez kurvajóóó 😄DD...

kemszi2
na igen erre gondoltam
JuanG
egyenesbe szlalomozni kell sztem és akkor számol tovább (mondjuk én nem szoktam) ...

videó (tudom: bocsi)