7156
-
#2136 Tippelni en is tudok, de semmi ertelme;)
De mivel az egesz egy hatalmas uzlet (100 milliok, miliardok ugralnak - dollarban), sokszor lattunk mar olyat, hogy neha a vesztesegeset is erdemes megtartani, "valami" miatt;) -
Neoncsoves #2135 mondjuk ezért van még PC... annyi pénz bejön konzolról, hogy plussz pénz miatt már megéri kiadni PCre... spec GRIDet lehet bevásárlom :D -
#2134 "marad a PC, az már csak prémium nekik ! :)))" -
#2133 Nem mondod? :D Normalon nekem még az is ment, hogy két magasabb kategóriájú járgányt magam mögött tartsak :D Extrémen az igazi :D
Mondjuk én xboxonjátszom, lehet hogy kontrollerrel könnyebb... -
#2132 Te hol élsz, tippelj mennyiben van manapság egy játék fejlesztése :))))
Ha konzol viszont hozza a nagy lét, marad a PC, az már csak prémium nekik ! :))) -
#2131 Monduk eladnak 500'000 darabot pc-re. Darabonként 5 dollár a haszon. (mondjuk, de szerintem több) Az 2,5 millio$ Valóban, valószinüleg lemondanak róla a warez miatt... És akkor nem is egy sikerjátékot vettünk alapul... -
#2130 A beiro mezo alatt elolvasod a MAKRÓK feliratu gomb alatt talalhato forum helpet:) -
#2129 hát nem így... -
#2128 Pl. nem mindegy, hogy 10 eladott PC verziora 5 warez jut, vagy 100 konzolosra 50:)
De igazabol erre nem tudok mit mondani, nem ismerem a statisztikat;) -
#2127 Egy év alatt töbszörösére nőtt a konzol-játék eladás ( most nem emlékszem már, talán 200 % ...), úgyhogy simán megjátszhatják, mint ahogy nagyon sokan már meg is tették !
Szvsz a mai legtöbb PC-s játék a konzolnak köszönhető ....Arra megéri fejleszteni, és ha már van kiadják PC-re is, általában jóval a konzol megjelenés után .... -
CitizenX #2126 Lol, hogy kell jutúbról ágyazni? -
#2124 A szelessavu internet miatt azrt valtozhat a helyzet:) Ha a szerveroldalon kotelezo lesz a hitelesites, csak online indul el, es minden inditasnan kulon hitelesitett, letoltott file-okkal, akkor megoldghato;) A mai net-ekkel letolteni 10-20 MByte-ot nem tart sokaig, inditasnal belefer;)
A kerdes az, hogy megeri-e egyaltalan foglalkozni vele (szerverek, savszelesseg, stb.)?! Nincsnek adataim, hogy mekkora szazalekban termel profitot a PC es a konzol reszleg, de ha durva a kulonbseg, lazan meghuzhatjak hogy dobjak a PC-t... -
#2123 Hát én elég régóta játszom, de az elmúlt 4 évben brutálisan megcsappanat a minőség és a mennyiség PC-re :(((( -
Neoncsoves #2122 ugyanmár... ha nem fejlesztenek PCre, mennek a konzolosokhoz... most sok PCs venne konzolt, (már nem drága) ugyanugy warezolná rá a játékokat mert Dunát lehet rekeszteni az XBOX360 játékokkal torrenteken... -
The Fugitive #2121 Grid Worldben az, hogy egy szezonban hány versenyt mehetek, az mitől függ? mert eddig nem túl sokat mentem (kb 6-7-et) és már a 3.szezonban vagyok.
Irányítással én elvagyok, billentyűzettel játszom, és végre tényleg vigyázni, és szenvedni kell, nem csak rátenni a féltéglát az UP gombra, aztán majdcsak célbaér a gép palánkról palánkra. Akinek nem tetszik az irányítás, túl sokat játszott olyan játékkal, ahol törésmodell nuku. (jó példa erre az nfs, ahol 300-al nekimentél a kamionnak, leborult róla a rakomény rá a rendőrökre, te meg vígan mehettél tovább) szerintem nagyon is jó és élethű.
Le Mans-ot pedig kanyarokban kell megnyerni, mivel egyenesben a kategória azonos autói azonos végsebességet is tudnak. Estét viszont én sem csípem, ilyenkor inkább átváltok külső nézetre, hogy lássak is valamit. :) Én jópár versenyen már Extreme-n megyek, így tényleg nagyon kell vigyázni :D
Szerintem nagyon ott van ez a játék, amint kapható lesz, támogatni fogom a Kódmestereket azzal a pár ezressel. -
#2120 nem értem, GTR2-t le lehet tölteni de online nem játszható
azt azért eléggé jól lehet blokkolni , és a nagy ágyú ebben is az online, a buta AI miatt. -
#2119 Ha a TDU-nál meg lehetett oldani, akkor sztem ennél is meg lehetne. -
#2118 Persze. A negetív kritika is kritika. Csak az bosszantott fel így hirtelen, hogy 19:00 óra óta jött vagy kb. 70 üzenet amik között túl sok volt a szimulátoros dolgon való rágódás, mikor már a demó-ból is kiderült, hogy ez egy arcade játék. Egyébként sztem a TDU-nak is hasonló az irányítása HC mód előtt. És itt is meg lehet nehezíteni a dolgot a segítségek kikapcsolásával. Szerintem azokkal kellene próbálkoznod. -
#2117 csak mondjuk akkor már gáz van, ha nincs mit megvenni :( -
#2116 sajnos minden feltörhető.
de a tényen nem változtat, hogy vannak akik mégis megveszik... -
#2115 Nem tudnak mit tenni, ugy is feltorik, ugy is letoltik. A Starforce jo volt, csak maceras.
Ha igy megy tovabb, es nem tudnak profitot termelni, nem fognak tobbet PC-re fejleszteni...
Probalkoznak egy szerveroldali koddal, amit nem lehet (elvileg) feltorni. -
#2114 hogyha megveszed, abból van nekik pénz, ha van pénz, vannak fejlesztések, mindenki jól jár.
ha nem veszed meg tudsz majd warezolni ugyan úgy, DE! megoldhatnák hogy ne tudj, de nekünk is macerás, és a részükről is.
sztem marad így minden. -
#2113 Magyarul diohéjban mi a lényege? -
#2112 Nehanyan aggodtak, hogy tul sok a warez verzio, es raadasul hasznalhato online is. Erre valaszolt az egyik Codies Producer:
"I'll discuss this again with my team, though we know from experience that nothing really stops the hackers for long on PC. Starforce was the most effective system I've seen so far, but was not popular with everyone.
At least by buying the game you are making a sequel more likely. If we can't make a profit, we won't be able to fund future development on this platform.
Looking to the future, I'm keen to try out some new server based authentication systems. It is now possible to run sections of non time-critical code on a server that can communicate with the game. This is impossible to reverse engineer or crack, but it would need to be seamless and non-intrusive to be a viable option for us and you."
-
#2111 Nem, csak új a game, ezért pozitív, negatív kritikáknak, tapasztalatoknak szerintem itt a helye!
Márcsak azért is, mert hátha akad valaki, aki mond valami okosságot a síróknak, hogy mit álizsanak át, mivel próbálkozzanak. Én is azért sírtam itt, hogy lebeszéljenek az uninstalról... Még próbálkozom azért.
Csak azt nem tudom, mikor hagyja abba a 24 órás Le Mans dobálgatását. másodszor még érdekes volt, de harmadszorra kihagytam... -
#2110 jah, hogy ti élvezitek, hogy ide járnak siránkozni, hogy nem szimulátoros. Csak gratulálni tudok hozzá... -
#2109 so say we all. -
#2108 idézhetlek?
"ha nem tetszik a topik, nem olvasod, el lehet menni " :]
szia. -
#2107 A nyávogóknak:
Akinek nem tetszik az nem játszik vele. El lehet menni. :))
Le van sz@rva, hogy szimulátoros-e az irányítása vagy sem, hajaz-e a valóságra-e vagy sem. Kib*szott jó hangulata van a játéknak és ez az egy dolog ami számít. Nekem pl a GTR2 stílusú játékok nem jönnek be mert halálra unom magam amíg a rahedli állítható nyavaját beállítgatom. Nem is játszom vele (túl sokat) és nem is megyek siránkozni a topikjába. Jó lenne ha itt sem ez nyávogás menne mert kezd kicsit unalmas lenni. (pedig éppen még csak 2 napja jelent meg) -
#2106 kormány van csak lusta vagyok felszerelni de úgyis az lesz XD -
#2105 A dokumentumokban tárolódik a savegame meg a hardwer beállítások mentése. Értelemszerüen a hardwert kell törölni és akkor "elfelejtődik" a beállítás. -
#2104 ha billentyűzetről játszol akkor szerintem egészen nyugodtan rajta hagyhatod mindet, mert az is épp elég verés (én is arról tolom, np). ha gamepad vagy kormány akad a közelben akkor pedig saját skillednek megfelelően lődd be :) -
#2103 akkor asszem még Breakinget is rányomom :K
kipörgésgátlás jó lenne, de a kanyarvételre rásegítés már nem :S szal akkor pörgős kerekek maradnak ^^ pedig szar úgy indulni hogy 2 secig egyhelyben pörögnek a kerekek és nem mozdulok :C -
#2102 szerintem mindenki magának állítja be, de a legegyszerűbb mód a kiderítésre menni két kört ki- és bekapcsolt állapotban. -
#2101 most megnéztem pontosan a segítségeket, és olyanok vannak hogy:
-Traction control: csökkenti a kerekek kipörgését, és segíti a kanyarvételt
-Breaking assist: ez gyakorlatilag egy ABS (blokkolásgátló, megőrzi a hirtelen fékezésnél a stabilitást)
-Stability control: csökkenti az alulkormányzottságot (mikor a kocsi eleje van külsőbb íven mint a belsőn, tehát nem kanyarodsz eléggé) -
#2100 segítségeket nem igazán értem amúgy online, nem egységes (minden off) beállításokkal mennek a szerverek? -
#2099 na igen ez az ívre rásegít amit nem szeretnék :S -
#2098 mindig te irányítod, csak pl nem pörögnek ki a kerekeid, illetve a kanyar ívéhez mérten rásegít a gép, de mindvégig te irányítasz -
#2097 hát én még nagyon béna vagyok benne :D még gyakorolgatok aztán lehet róla szó... lehet inkább segítségekkel játszom. bár szeretem mikor azért én irányítom az autót és nem magától kanyarodik, vagy itt nem így van?
edit: tényleg gém nekem sem original :D -
Miskolc88 #2096 20/20-as digi netem van,de a játék sajna nem eredeti,ezzel is tudnánk multizni?