• winnie
    ?? miért? utálja mindenki a több biztosítós modellt? én nem vagyok egyik mellett sem, de épp annyi híve van, mint az egybiztosítósnak. rengeteg előnye, mint ahogy a másiknak is.

az egészség üzlet - ez frankó demagóg duma (kábé olyan baromság, mint hogy haljon meg, aki szegény - ez utóbbin lehet a legtöbbet röhögni, hiszen ki az a hülye, aki úgy "csinál" új rendszert, hogy hagy magán támadási felületet).

naivan azt mondanám, hogy inkább legyen tisztán üzleti alapon, minthogy most a TB-re befizetett forintjaimat kamu, követhetetlen orvosi vizsgálatokra számolják el.

a mostani rendszerben ugyebár ez a divat. dúl a zsebbe fizetés (a magyar egészségügy rákfenéje, nem hiába ragaszkodik az orvoskamara foggal-körömmel, hogy ne változzon semmi) és dúl az állam kórházak általi lenyúlása (aztán meg nincs pénz műtétre), vagyis a mi lenyúlásunk. nem tudom, mi az üdvözítő, de hiszem, hogy a mostani posványnál minden job.

(az egészségügy most is üzlet, remek üzlet, csak éppen olyanoknak, akikről nem tudunk, akiknek nem érdeke a jó ellátás nyújtása. a több biztosítónál az üzletben résztvevőknek érdeke lenne, hogy jó ellátást nyújtsanak, hiszen ha nem teszik meg, akkor bebuknak.)