• Dany007
    Ehhez az is hozzátartozik, hogy manapság már a legtöbb ember lusta lenne elmenni a Tescoba és venni 4-5 ezerért egy játékot (mégha megtehetné is mert ez tényleg nempénz érte)minthogy küld egy sms-t és egy óra altt lenn is van a game, aztán még 3 napig tölthet le bármit.
    Nem lehet hogy ez a letöltés mánia a perc alapú modemes netes ISDN-es időszakből marad berögződés ? Hogy amilyen gyorsan csak lehet használjuk ki az erőforrást mert minden pénz számít.
    Mert most amikor ugye nincsenek olyan nagy korlátok, (jóformán semmi) és a sebesség is elégséges, ha épp kedvem van filmezni akkor letöltöm. Ha nincs akkor nem. Ha holnap lesz akkor holnap töltöm le. Nem pedig az hogy bekötötték a netet aztán elkezdem letölteni a világhálót.
    Nálam nem egyszer volt olyan, hogy este 8 kor gondoltam egyet megnéztem a moziműsort, meg 1-2 DvD kölcsönző ajánlatát, ami megtetszett film azt letöltöttem, DC vagy fizetős vagy akárohnnan, és este 10kor már néztem is az "esti" filmemet :) ( mondjuk a gyűjtőszenvedély megérthető indok lehet... )