10804749371251051292.jpg
Games Workshop táblás játékának pc-és változata.
  • GodBadka
    Sérüéést csak apályán lehet meggyógyítani. Ha már levitték a játékost a pályáról, akkor azon változtatni már nem lehet.

Ha eddig még nem játszottál vérfocival, és érdekel a körös mód (szerintem az az igazi), akkor tényleg érdemes nyálazni a szabálykönyvet. Alapban, ha nicns ismerős aki a taktikákban segteni, lehet lesni a géptől is. Csinál hülyeségeket, deegykét dolgot egész értelmesen old meg.

Én nehéz fokozatban kezdtem el, és azóta is úgy játszom. Szerintem egyáltalán nem nehéz a gép ellenjátszani, pedig közel sem voltam/vagyok a legjobb játékos. Az első 1-2-3 mérkőzés nehéz, amikor az embereid még nem fejlődtek. Mint alább is írtam kezdeteknél nagy előny az olyan csapat, ahol sok képzetsége van a játékosoknak alapban. Kezdőként talán a legegyszerűbb a törpékkel hentelni (akarom mondani kezdeni :) ) épp ezen okból.

Amúgy ha messzebb eljuttok az egyjátékos módban. Sajnos nagyon leegyszerűsüdik a játék, ugyanis a gép által irányított csapatok többsége megreked a 1400-1600 team rating körül egykét kivétellel. A te csapatod meg 10-15 mérkőzés után már elég komoly erőfölénybe van hozzájuk képest. Már persze, ha nem ritkítják meg őket néhány szerencsétlen mérkőzésen.