Tényleg nem létezik?
  • Locutos
    #170
    Én mondok még olyanabbat: gravitáció. Ha végzel 100 kísérletet hogy a kő vagy alma ha leejted leesik a Földre...igen, mind a 100 szor leesik.
    Végzel 10 000 kísérletet, még akkor is mindig lefelé esett, ebből a 10100 kísérleti mérés alapján a gravitáció törvénye 100%-os törvény. De mi van a végtelennel szembe. Mindjuk csinálod a kísérletet évmilliokig-milliárdokig, először is a Napunk élete végén kiég, felégeti/elnyeli bolygóit, megszűnik a Föld, a kíséletnek annyi és az eredménynek is.
    Menjünk a galxisköz térbe, ott vizsgáljuk a gravitáció törvényet, ahol nem kavar be a csillagok pusztulása, ott csinálod a kísérletet(mérést)évtrillárdokig, de az univerzum maga tágul, lehet valamikor majd annyira ritka lesz, hogy összeomlik minden, nem lesz így tér meg idő mint ahogy van, akkor megint a kísérletet nem tudod végezni, vagy ha tudod megváltozott körülmények lesznek, és lehet módosul a gravitáció törvénye. Tehát semmilyen törvény sem lesz örökké(úgyértve folyamatilag, végtelen mérés alkalmával) IDŐN TÚL IS mindig állandó.