Wittao#84
Win alá lehet választani, hogy iTunes+QT v. csak egyik...
QT: óriási nagy genyóság volt az Apple részéről, hogy csak a Pro Serial-lal lehetett a teljes képernyős módot használni. Ez MÁR NEM így van.
iTunest sokan fikázzák, az elején én is ezt tettem. Kerestem OSX alá winamp szerű lejátszót. Azután elkezdtem használni, és rájöttem, hgoy az eddig használt lejátszók nincsenek olyan jók NEKEM. Pl. ha egy előadótól kerestem egy számot, csak elkezdtem gépelni befelé, és folyamatosan szűkítette a listát. Lehet több saját listát csinálni, azonnal CD-t írni a listából. Szóval nekem tetszik. Érdemes azért kipróbálnotok, taln megszeretitek. A QT egyébként halál szar win alatt, OSX altt meg nagyon jó. De OSX alatt is lehet sok minden más lejátszót használni.
Taskokat le lehet lövöldözgetni itt is, nem gond.
iPhone-nak tényleg nagy hibája, hogy csak szinkronizálgatni lehet, tehát a fájlok rátoszigálása macerás. De ezt is be lehet állítani, hogy pl. a reggeli hírket podcast formájában ráteszi z iTunes a lejátszóra, meg valamelyik könyvtár zenéit. Benne hagyod éjszakára, majd reggel csak kihúzod a Dock-ból, és hallgathatod is amiket előző este beállítottál. (ez biztos megy PDA-kon is vagy más lejátszón, de nekem konkrétan ez nagyon tetszett)
Én sokkal inkább hiányolom a GPS-t belőle, dehát mit várunk, hiszen még OSX-re sincsen normál GPS progi.