Önbizalomhiány
-
hülye kérdés következik!!
Hogy kell mosolyogni?
Addig rendben,hogyha vki mond vmi poénosat azon envet az ember,de én akkor is akarok ha nincs semmi vicces.tehát így spontán.De az valahogy nem megy..Eddig nagy szarul éreztem amgam állandóan,de nem tom,most igy ebben az évben vhogy minth amás lenne..nincs az a mindenki engem néz delling annyira,mint tavaly,és lassan már azt is leszarom,ha esetleg köcsögösködnek/beszólnak(bár azért egyszer pofán rúgom őket)...És nem csak azért lenne jó "megtanulni" azt a dolgot,hanem jó lenne..Ha nincs senki akivel tok beszélgetni(1 van),szal ha nincs,akkor olyan nem is tom....Nagyon nem érzem,h én tudnék nevetni..Ha meg ott van a haver,akkor is csak azért tudok,mert mindig hülyeségeket találunk ki...Eddig mindig "megöllek a családoddal együtt" nézésem volt,de most már vhogy elmult/sokkal jobb lett a dolog....Csak ez a hülye mosolgyás nemmegy..Most már nem ugy gondolok arra,h ráméznek,h ki e a fasz(gondolok itt lányokra),hanem kcisit jobban kezelem agmamban ezt a dolgot,pedig az égegyadta világon semmi tényező nem volt,ami javitott volna a hozzáállásomon..Na szal az lenne a lényeg,h kiváncsi lennék a reakciókra,mikor néznek én ermg visszanézek rájuk és mosolgyok..De nem tudok.mikor rámnéznek valahogy "lefagyok",a szám is "elnehezül",nem tudom egmmozditani...Ugyhogy csak nézek:C
Mit elhet ezzel csinálni,mert jó lenne....Tudom h idióta kérdés,de na...Hátha tudtok vmi olyat mondani,amitől vhogy megváltozok,és köynebben emgy majd.