• PyRex
    Ha letöltötted a CounterSpy-t és nem frissítetted akkor lehet, hogy amiatt. Lehet az is, hogy egy jóval régebbi változatot töltöttél le, mondjuk az kétség kívül igaz, hogy az update iszonyat lassú - nem tudom miért.

Az általad idézett mondatom természetesen azért túlzás volt, nem minden esetben talál a CS spyware-t, amikor a többi nem, de sok eset volt, amikor egyértelműen volt "valami" a géppel és a CS-n kívül nem nagyon lehetett vele kezdeni semmit...

Nálam a firefox-os cookie-kat is "látja", legalábbis én firefox-szal netezek és szokott találni a CS.

A Counterspy hatékonyságát megint nem én állítom, hanem utána lehet nézni. Mellesleg nem egy igen agresszív (saját magát spyware-irtónak mutattató, leszedhetetlen, durva) spyware / malware programot csakis és kizárólag a CounterSpy használatával (persze safe módban) tudtam leszedni. Volt olyan gép, amin legalább 10 féle hasonló programot kipróbáltunk - eredménytelenül.

Egy dolog tény: ahol a NOD32 / CS páros használom (illetve a haver cége az összes partner cég összes gépére ezeket telepíti) ott gyakorlatilag megszűntek (vagy nagyon minimálisra estek vissza) a vírus / spyware problémák.

Amúgy a fenti igen agresszív spyware SIMÁN jutott át egy naprakészre frissített Symantec Norton Antiviruson, Egy AdAware SE-n (asszem), és a Spybot sem kezdett vele semmit...