• PíszLávJuniti
    Megszeretném osztani néhány tapasztalatomat egy trójaival kapcsolatban.

Szóval sikerült beszívni egy progit, aminek ténykedésére figyelmes lettem ( hála a mély szimbiózisnak :)). Szal.
    Bitdefender letölt futtat írt. Talált pár dolgot, mondtam törölje, nem kell vacakolnia vele. Ebben a formában hatástalan volt, következőleg megint jelentkezett a probléma, néhány fájlt ugyan úgy trójaisnak talált..

HirensBoot CD berak, arról fprot + mcafee futtat = hatástalan. fprot nem olvasta az ntfs meghajtót, a mcafee friss DAT fájlját pedig nem működtette.
    Másik gépbe átrakva, ottani winről Bitdefender futtatva a vinyóm "cé"jére: nem talált semmit ( lál ).
    Megkerestem azt a mappát, amit még a virusus rendszer alól talált a BD, megtaláltam pár érdekes dolgot:

A mappában exe, stb (fertőzött) fájlok, és több száz jpg printscreen, tízpercenként (!!!) amikor használtam a gépet.. Ott a mappában BDvel ellenőrizve rögtön megtalálta, törölte okés lett. ( persze rendszer mappának álcázta magát )

Szal: ha végigfuttattok egy teljes partíción egy keresést, attól még lehet hogy nem nézett bele minden zugba..