Okosabb vagy, mint egy 5.-es?
-
hát igen. ez egy szánalmas műsor... az elsőt néztem, de elég is volt belőle. minden kérdést egyértelműen előre betanulnak, kizárt dolog, hogy egy 10 éves pöcs tudja minden kérdésre a választ. Ráadásul ilyet, hogy csillagászat, mitológia, hol tanítanak 1-5-be? A 4. osztályos töri is szánalmas, mikor történelmet 5. osztályba kezdenek tanítani, és akkor is az ókorral kezdődően. Ha ezen az 5 (vagy mennyi..) kölkön kívül találnak még 5db 5.-es gyereket az országban, akik tudják, hogy hunyadi hány nyelven beszélt, akkor esküszöm leszopom magam.Tetszik még a hittan, amit én pl a büdös életbe nem tanultam, ugyanis NEM kötelező tantárgy!
Mondjuk a csillagászat még a földrajba talán elmegy (oda is igencsak nehezen...), igaz azt is max olyan mélységig, hogy sorba elmondod a bolygókat... A rajz kérdés meg felsős, de inkébb középiskolás művészettörténet témából volt...
De persze az az 5 taknyos mindenre tdja a választ, soha, egyetlen hibát sem vétenek. Na persze. Hülyének nézik az embert. De hát mit is várunk a TV2-től... SZÁNALOM!